Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה לא מזמן הוצאתי רשיון עכשיו אני רוצה לקנות לי סאב וופר לאוטו יש לי POLO ואחרי שבדקתי הרבה הגעתי למסקנה לפי הרבה המלצות שכדי לי לקנות את הסאב הזה:

T212D4 12" POWER T2 4-Ohm DVC Subwoofer

לינק לאתר שממנו יש לי תמונה + מחיר :

http://www.rockfordfosgate.com/products/product_details.asp?cat_id=4&series_id=32&family_id=13&item_id=91851&locale=en_US&p_status=

עכשיו ככה אני צריך לדעת כמה דברים

1) אני יכול לקנות את הסאב הזה בארץ ולא להזמין אותו מחול? אם כן מאיפה... וכמה הוא יעלה לי בארץ כי לקנות מחול כולל מכס יעלה לי בסביבות ה 1400$

2) מה אני צריך עוד לקנות חוץ מהסאב ( חשמל וכל הדברים האלה אני צריך פירוט פלוס מחירים )

3) אם יש לכם משהו יותר טוב להציע לי בפחות כסף אני פתוח לעצעות

נ.ב אני לא קונה את זה עכשיו פשוט אני רוצה לדעת כמה אני צריך לחסוח לי בשביל זה :)

פורסם

נ.ב אני לא קונה את זה עכשיו פשוט אני רוצה לדעת כמה אני צריך לחסוח לי בשביל זה :)

אה..כמה שיותר? :roll:

ד"א המחיר שהבאתה לסאב מופרך ניתן להשיג אותו בהרבה יותר זול

פורסם

עם מחיר כמו של הסאב הזה אתה יכול להביא סאב הרבה יותר טוב

אבל כמו שעידן אמר תתחיל לחסוך ותלמד קצת יותר את הנושא. מה צריך איך כמה תשמע סאבים לבינתיים וכל מיני מערכות למינהם ואז תוכל לגבש לך כיוון

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בשביל להתקין סאב של 1000RMS בתוך פולו צריך להיות חירש\פסיכי\טמבל {ולא בהכרח בסדר הזה}.

העלויות יהיו בשמיים בנוסף לא תהנה בכלל מהמוזיקה כי כול מה שתשמע יהיה באססס...

ואין סיכוי שתפעיל את הסאב אפילו על 50% מהיכולות שלו כי פשוט לא תוכל לשבת ברכב.

באוטו שלך סאב של 300RMS זה מעל ומעבר.

ואתה יכול לסגור עיניין ב-1500 שקל סאב+מגבר מתאים

בלי לחסוך ולהכנס להוצאות מיותרות לחינם.

פורסם

אוקי תודה שהסברתם לי +- הבנתי מה הבעיה איתו

בכללי יש לי סאב של 250 RMS בבית למחשב והוא לא ממש נשמע לי חזק אז לאוטו אני רוצה נגיד אני נוסע עם חברים לכינרת או אני יושב בעיר עם חברים אני רוצה לעשות שמח (: ולא רוצה שיהיה לי סתם משהו חלש אז תיראו פתחתי אשכול חדש עם תקציבים אז תנו לי משהו טוב :)

פורסם

אני מסכים ++ עם audio king.

לי יש ברכב סאב של 350RMS ואני לא מנצל אותו עד תום.

כבר לא נהנים מהמוסיקה, שומעים באססססס עמוק שמפרק ברגים ועוד כמה דברים בדרך.

אם אתה רוצה סאב שמתאים לרכב שלך אז 250-350RMS זה בהחלט סאב מכובד .

כמובן שצריך להגביר בהתאם.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
אוקי תודה שהסברתם לי +- הבנתי מה הבעיה איתו

בכללי יש לי סאב של 250 RMS בבית למחשב והוא לא ממש נשמע לי חזק אז לאוטו אני רוצה נגיד אני נוסע עם חברים לכינרת או אני יושב בעיר עם חברים אני רוצה לעשות שמח (: ולא רוצה שיהיה לי סתם משהו חלש אז תיראו פתחתי אשכול חדש עם תקציבים אז תנו לי משהו טוב :)

לדעתי הסאב שיש לך בחדר הוא לא סאב 250 R.M.S אלא P.M.P.O.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תוכן חדש...