Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם וחג שמייח!

הערת ההנהלה: התחל/י בבקשה מכאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=217228

ההודעה המקורית:

ברשותי מיצובישי קולט אוטומטית שנת 94.

יש לרכב רעידות בזמן עצירה כשהרכב נמצא במצב D , הסל"ד יורד בחצי ממה שהוא נמצא במצב N.

הסל"ד לא עולה ויורד, הוא פשוט נמוך.

ממה שהבחנתי גם כאשר אני מדליק מזגן אז יש לרכב כאילו "הצתה מאוחרת" עד שהוא מעלה את הטורים וגם אז הם לא גבוהים מספיק.

יש ברשותי ספר טכני של הרכב ולפי מה שכראתי יש מצב שזה שני המנועים שדואגים להעשרת החמצן ברכב או משהו כזה. מה אתם אומרים?

אני יודעה ששאלו את זה פה כבר אבל זה לא עזר לי ממש.

אני רוצה לסדר את זה לבד בעזרתכם אם אפשר, אין לי כסף עכשיו להשקיע בזה ויש לי יוש טכני מעולה (בצעתי כמה תיקונים ברכב: החלפת צינור ברקס, החלפת ברקסים, תיקון מזגן פלאגים וכו).

תודה רבה לכל העוזרים!

פורסם
שאתה מדליק מזגן אין הצתה מאוחרת, פשוט המדחס נכנס לפעולה ואז אתה מרגיש אותו...

אני יודע... אני מתכוון שלוקח לו זמן עד שהוא מעלה קצת את הסלד.. אני לא מתקוון "הצתה מאוחרת" במכוניות זה סלנג כמו "הצתה של פלוראסנט"

פורסם

יכול להיות שלמנוע צעדים תקול או פשוט דורש ניקוי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתם יכולים להגיד לי במדויק איזה מהם הוא המנוע צעדים והאם זה באמת אחד משתי המנועים שאמרתי?

הם נמצאים ברכב באזור שקרוב לשמשת הרכב במרכז ומחוברים לשם צינורות אוויר כאלה.

איך אני מנקה אותם?

פורסם

שלום שוב...

החלפתי את 2 המנועים (נראה לי שזה נקרא "סולונואיד") עם אותו רכב ועדיין לא עזר לבעיה של הרכב.

הוא עדיין רועד בעצירות בD וגם שמתי לב כשאני מפעיל מזגן אז בכלל המכונית עומדת להתכבות!

שמעתי פה על הרבה ניקויים של המצערת... האם זה יכול לעזור? איך אני מנקה אותה ואיפה בדיוק היא נמצאת?זה איפה שהחיבור שאחרי הפילטר אוויר והחיישן אוויר?

תודה על העזרה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום שוב לכולם...

ניקיתי את המצערת כמו שאמרתם והרכב נוסע יותר טוב,ומגיב יותר טוב. אבל זה לא פתר לי את הבעייה של נפילת הטורים...

נראה לי שאני נכנע ואני אקח אותו למוסך.

איזה מוסך אתם ממליצים?

אני גר ביפו וגם במושב גבעת נילי שליד פרדס חנה.

תודה רבה לכם.

פורסם

זה חאפרי לחלוטין לתקן את זה ככה, הוא רוצה לפתור את הבעיה לא לדחות את זה קצת.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
בלי יותר מידי דיבורים .. הכי פשוט שיכול להיות תרים קצת את הטורים והכל יסתדר ...בורג קטן עם קפיץ ליד ההזרקה וזהו גבר!!

חח אתה חי בסרט אחי!

נראה לך שאחרי שפירקתי חצי אוטו, אני אסובב בורג קטן וזה יעזור?! אתה לא חושב שזה הדבר הראשון שעשיתי כשהבעיה התחילה?

תודה בכל מקרה...

פורסם

קראתי שוב את החוקים והפנמתי...

אז מה אתם אומרים? לאיפה אתם ממליצים לי לקחת אותו?

ואם יש למישהו רעיון אחר אז תודה.

• תוכן חדש...