Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מרגש. נראית כמו אבולוציה של ה-3 הנוכחית עם נגיעות מה-6. נורא מפתיע.

(מחכה לשלל קריאות ההתלהבות המוגזמות בסגנון "יווו, איזה יפה", "מהממת! איך אני רוצה אחת!" וכדומה)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מרגש. נראית כמו אבולוציה של ה-3 הנוכחית עם נגיעות מה-6. נורא מפתיע.

(מחכה לשלל קריאות ההתלהבות המוגזמות בסגנון "יווו, איזה יפה", "מהממת! איך אני רוצה אחת!" וכדומה)

לא מבין למה הציניות, באמת אחת המשפחתיות היפות ביותר - אם אכן זה הרכב.

יש גם גרסאות ספורטיביות מאוד מענינות שאני הייתי שמח לשים עליהן יד.

STI 2004

פורסם
יווו, איזה יפה, מהממת ! איך אני רוצה אחת !

אל דאגה, בקרוב תוכל לראות כזו ליד ביתך, בדרכך לעבודה, בסופר ובתחנת הדלק. :?

!AWDSOME

פורסם

למה מתחשק לי להקיא כל פעם שאני רואה את הרכב הזה ?

זה מזכיר לי בדיחה :

אחד אכל אכל אכל אכל ואכל , עד שבסוף רצה להקיא , אבל לא יצא לו , אז מישהו הציע לו תדחוף אצבע ואז הכל יצא החוצה ...

אז השני עונה לו , מה אתה חושב שאם היה לי מקום הייתי כבר אוכל עוד נקניקיה :-) .

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם
הקטע הוא עם כל המזדות החדשות שהן יפות בדיוק חודש.

ואז כאשר אתה רואה אותן בגל פינה, בא לך באמת להקיא מהן.

חשבתי שרק אני שמתי לב שכל הרכבים היפנים נראים טוב זמן קצר מאוד ואחרי כמה זמן נראות כמו פחית.

S2000

פורסם

תורידו את הג'אנטים, אגזוזים, סאנרוף והפנסי ערפל, ושימו טאסות, וזו המאזדה 3 החדשה שתראו לרוב על הכביש.

חוץ מזה, המאזדה 3 שבתמונה נראת חביבה, אבל כמו כל המאזדות החדשות, נראת כמו צעצוע (גם שלי :-D).

נ.ב

זה נהיה באופנה ה"סנפיר" הזה שיש להרבה רכבים על הגג? מה הוא נותן בכלל? :roll:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הן לא הופכות לפחות יפות ובוודאי לא נראות כמו פחית. פשוט לכל דבר מתרגלים, גם לטוב וליפה. כך התרגלו גם ל-BX, שנראתה די שגרתית (והיא ממש לא) כשהתרבתה לה פתאום על כבישי ישראל. זה עובד גם הפוך, אגב - המולטיפלה והדובלו נראות הרבה פחות נוראיות כשהתרגלו אליהן.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא מבין למה הציניות, באמת אחת המשפחתיות היפות ביותר - אם אכן זה הרכב.

יש גם גרסאות ספורטיביות מאוד מענינות שאני הייתי שמח לשים עליהן יד.

דווקא לי זה די ברור - לא טענתי שהיא לא נאה למראה, גם לא אמרתי שלא הייתי רוצה לראות כאלו ברחוב או לנהוג על הגרסה הספורטיבית - פשוט מניסיון העבר, יש להרבה אנשים (בעיקר צעירי גיל, אני מניח) נטייה להגזים במיוחד בכל הנוגע למכוניות משפחתיות, ובמיוחד למאזדה - החל מהגעת ה-3 (שהיא באמת המאזדה הנאה ביותר מזה זמן רב). זה מין תסמין עדר בזעיר אנפין - לאבא'לה יש כזאת, אז היא מה-זה-יפה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תוכן חדש...