Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6448 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בדירה השכורה שלי קיים מקרר אלקטרה בן שנתיים.

לפני חודש התקלקל המקרר והוזמן טכנאי. הגיע בזמן, הסתכל בתעודת האחריות, מילא גז ואמר "סע לשלום".

כעבור 4 ימים שוב שבק המקרר חיים. טלפון למוקד, תיאום, וגם הפעם הגיע הטכנאי בזמן והחליף פילטר.

אחרי כמה ימים שוב שבק המקרר חיים והטכנאי (שהגיע בזמן, עוד באותו היום) רק הוסיף גז.

בפעם הרביעית שהוא התקלקל הוא העיף עליו מבט ואמר "די, אני אבקש שאחליפו לך אותו בחדש".

אני, המום, לא ממש ידעתי מה לומר ובירכתי אותו לדרכו.

4 שעות מאוחר יותר קיבלתי SMS לפלאפון ש"מוצר אלקטרה החדש שלך" בדרך אלי, ובמהלך ה 48 שעות הקרובות ויצרו איתי קשר טלפוני ע"מ לתאם את מועד הגעתו.

שעה מאוחר יותר כבר תיאמו לי יום (למחרת) ושעה.

ביום המחרת המקרר (חדש, בניילונים) הגיע בול בזמן.

בקיצור - שירות למופת. אני מאחל לכל בעלי העסקים ונותני השירותים במדינת ישראל ללמוד מהמקרה הזה. ככה קונים לקוח נאמן וככה שומרים אותו לאורך זמן. לא צריך ללמוד מנהל עסקים כדי להבין את זה.

ועוד מילה קטנה-טובה, בבאר-שבע יש חנות אופניים בשם "אופני אדם וחווה". מנעול קפיצי, ערכת תיקון פנצ'רים, פנימית 26", תיקון הברקס הקדמי (היה צורך להחליף חלק, לא משהו שניתן לעשות בבית) עלו לי 55 שקלים :shock:.

כמה ימים לפני זה, הייתי צריך בורג מסויים לאחר שהמקורי נחרש - קיבלתי בחינם.

ובנימה אופטימית זו נאחל שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

זאת לא פעם ראשונה שאני שומע רשמים חיוביים על אלקטרה.

כל הכבוד, נדיר למצוא תודעת שירות מצויינת שכזאת אצל החברות השונות.

אני עומד לפני רכישה של מכונת כביסה- ברור לי כמעט בוודאות שזה יהיה של אלקטרה.

פורסם

סוף סוף חברה שלוקחת את הלקוח ברצינות.

אבל העניין שאנשים התרגלו לכזה יחס חרא.

ששירות מהתחלה שצריך להתבצע בצורה מקצועית ואמינה זוכה אצלם לפליאה.

פורסם

ועוד מילה קטנה-טובה, בבאר-שבע יש חנות אופניים בשם "אופני אדם וחווה". מנעול קפיצי, ערכת תיקון פנצ'רים, פנימית 26", תיקון הברקס הקדמי (היה צורך להחליף חלק, לא משהו שניתן לעשות בבית) עלו לי 55 שקלים :shock:.

כמה ימים לפני זה, הייתי צריך בורג מסויים לאחר שהמקורי נחרש - קיבלתי בחינם.

איתמר.

לגבי אלקטרה, פשוט כל הכבוד!

הקטע שקצת מעצבן אותי? שסטודנטים באים וחושבים שבאר שבע זה פשוט חור, ומתים לעוף מכאן, אחרי סיום התואר...(כולם חושבים שבאר שבע יש רק גמלים ופשע..). אז לפחות שאנשים ידעו להעריך את הדברים הטובים (והזולים :) ) שזה רמת מחירים/יוקר המחיה.

:-D

גמר חתימה טובה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם
סטודנטים באים וחושבים שבאר שבע זה פשוט חור, ומתים לעוף מכאן, אחרי סיום התואר

בוא נשמע איזה הצעות עבודה יש בבאר שבע למהנדס תוכנה או אלקטרוניקה :-P

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

באמת כל הכבוד, עושה טוב לראות שירות כזה.

ומקווה שעם הזמן באר שבע תתקדם אחרי שיעבירו את כל הבסיסים לפה, לדרום.

שיהיה לכולם צום קל וגמר חתימה טובה.

Kia Sportage, 2014 

פורסם
לגבי אלקטרה, פשוט כל הכבוד!

הקטע שקצת מעצבן אותי? שסטודנטים באים וחושבים שבאר שבע זה פשוט חור, ומתים לעוף מכאן, אחרי סיום התואר...(כולם חושבים שבאר שבע יש רק גמלים ופשע..). אז לפחות שאנשים ידעו להעריך את הדברים הטובים (והזולים :) ) שזה רמת מחירים/יוקר המחיה.

:-D

גמר חתימה טובה.

גם אני קיבלתי את אותה רמת שירות מאלקטרה , והייתי מאוד מרוצה. זאת אחת החברות האחרונות שיודעת לתת שירות ברמה גבוהה.

לכל אלה שקונים מזגני FAMILY,טורנדו או מקררים של BEKO ושות' , את ההבדל תיראו בשירות.

במקרה של מקררים זולים יחסית , במקרים רבים מדובר במוצר זהה לזה של אלקטרה (רוב המקררים מורכבים בטורקיה באותו מפעל),

והיה מצב שקניתי מקרר של אלקטרה ועמדו לצידו 3 מקררים זהים עם תוויות אחרות ( BEKO, normande וכו'...) שההבדל בין היקר (אלקטרה) לזול היה סדר גודל של 200-300 שקל, ורוב האנשים הלכו על הזול עם אחריות לשנה , כאשר אני הלכתי על היקר עם אחריות ל3 שנים ולא הצטערתי. (גם אח"כ היה לו ביקוש כיד 2 כשמכרתי אותו)

אני לא חושב שבאר שבע זה חור, ודווקא העדפתי להעביר שם את התואר שלי, מה שבסופו של דבר לא יצא לפועל,

אבל הבעיה המרכזית שלה שהיא לא ממוקמת קרוב לכלום (במיוחד לא לסטודנטים שרוצים לעבוד בעבודות בענף ההייטק) ואין שם מפעלי הייטק או איזור תעשיה רציני שיכול לשכנע אנשים איכותיים להשתקע שם אחרי התואר.

אני מקבל קורות חיים של סטודנטים שגרים בבאר שבע ומוכנים להגיע לת"א במיוחד בזמן הלימודים בשביל משרה חלקית.

אני כמובן לא מדבר על כך שיש שם כמה שיכונים שמפחיד להכנס אליהם בלילה. וגם הסמיכות לבדואים לא להיט.

אבל כן, לתקן שם פנצ'ר לאופניים, וגם לשכור/לקנות דירה - זה זול ביחס למרכז.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...