Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפרסמת את הודעה בשם של חבר.

ביום שישי בבוקר חבר עבר תאונת דרכים עם הוורסיס שלו.

נהגת חתכה אותו במחלף בני דרום והוא נכנס בה. היא יצאה מהרכב,ראתה שהוא זז, נכנסה חזרה לרכב וברחה.

הוא לא זוכר מספר, אלא רק שהרכב היה לנסר מהדגמים החדשים.

הוא יצא יחסית בסדר מהתאונה, כאבים בגוף וזרת שבורה ברגל (מיגון מלא), אבל האופנוע חטף מכה מכה.

צוואר שילדה התעקם, ג'אנט קידמי גמור, החשמל עובד אבל האופנוע לא מניע.

לבחור אין ביטוח מקיף.

אני יודע שזו ירייה באפילה, אבל אולי זה יעזור, לכל מי שראה או שמע באיזור אשדוד על רכב לנסר עם מכה רצינית בבגאז', לכל מי שמכיר רכב כזה, אודה למידע, נסו לפרסם זאת אצל כל מי שאתם מכירים, האופנוע נקנה בתשלומים ושימש ככלי רכב יחיד.

בנוסף, היום ב 18:10 בחדשות הוט מקומיות ישדרו ריאיון איתו.

מעצבן לדעת שיש אנשים מסוג זה, לא משנה הסיבה, זה שהבחור זז לאחר ההתנגשות לא אומר שהוא בסדר, למזלו עצר בחור נחמד והזיז לו את האופנוע הצידה, הוא התקשר לאמבולנס לבד.

תודה מראש לכל מי שיכול לעזור.

תיבת ההודעות הפרטיות שלי פנויה

כל הודעה שתתקבל תשמר בסודיות.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שמעתי את הבחור אצל יעל דיין בגל"צ, ממש מרתיח.

איבדנו כל בושה בארץ הזאת, פגע וברח הפך ללחם חוק במדינה הזו.

אני מקווה שהנהגת הנ"ל תתפס ותענש בכל חומרת הדין, זה הפך כבר להפקרות מוחלטת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לנסרים מהדגם החדש עדיין אין כל כך הרבה על הכביש.

אם המשטרה באמת תרצה (מסופקני) היא יכולה להצליב שמות בעלי לנסרים חדשות ואזור מגורים.

בלי להעליב אף אחת - אם זו נהגת, כנראה שלא הגיעה מחיפה או נהריה.

ניתן גם לחפש במצלמות שמוצבות בצמתים את הרכב. אם יש מצלמה קרובה, צריך להריץ את הסרט בכמה דקות הסמוכות לתאונה.

אני מציע לבדוק במוסכים של מיצובישי ואצל פחחים באזור אם נכנסה מכונית כזו לתיקון.

פורסם

האם מדובר על לנסר 09? הדגמים החדשים[הצורה המרובעת]

או על 2003-2008, הדגמים הישנים?

גם חבר היה מעורב היום בפגע וברח,

למזלו, נגמר בשיפשוף[הוא הנפגע]

----

פורסם

מדובר ברכב מסוג הדגמים החדשים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

בהנחה ולא מדובר בליסינג,

אני דיי בטוח שאפשר לצמצם את רשימת המכוניות,

ע"י תיאור הנהגת, מיקום התאונה[לא סביר שנהג מאילת יעשה תאונה באשדוד], צבע הרכב וסימנים מזהים על הרכב.

[+ פנייה למוסכים באזור].

----

פורסם

כתושב האיזור אני אנסה לברר אצל פחחים.

זה לא משנה לי אם הנזק הוא רק לרכוש או שבכלל לא נגרם נזק. אנשים שרואים אדם שזקוק לעזרה ובורחים הם לא בני אדם. גם אם הוא לא נשרט אז משאירים אדם באמצע שם מקום לבד ואפילו לא מציעים לו טרמפ?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...