Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב ושבת שלום.

הפעם זה תורי, חברים..

אחרי מחשבות / לבטים/ תהיות / חפירות / קריאות / משלוחים מתעכבים והמון שעות למידה, אני שמח לבשר שההתקנה שלי יצאה לדרכה.

לפני שאני מתחיל אני רוצה לנצל את הבמה הזאת ולהודות לכמה שאנשים שעזרו לי המון: רוני, אלי, צביקה וכמובן סקוט בוואלדה שנתן את ברכתו לכל העסק לפני שיצאנו לדרך.

אז ככה, הרכיבים שנבחרו הם:

רדיו דיסק: ECLIPSE CD7200 MKII

סט קדמי: Hybrid Audio Clarus C61-2

סאב: Ascendant Audio Arsenal\Chaos\Havoc (עוד לא סגור).

מגבר לטוויטרים: Genesis Stereo 100

מגבר למידבאסים: TRU Technology S44

מגבר לסאב: Sundown Audio SAE-1000D

חיווט\מפצלים: Knukonceptz

איטום: Damplifier Pro

כמו שכבר ראיתם, בבחירת הרכיבים ישנם 3 מגברים, המטרה היא הגברה אקטיבית מלאה תוך ניצול היכולות של ה-HU הנפלא הזה.

היות ומתישהו אני אצטרך להחזיר את הרכב-ליסינג הזה לחברה, החלטתי - לצערי - ללכת על איטום חלקי, משמע, מספר יריעות מסביב לרמקול ומאחוריו, ולא כל הדלת כמו שצריך וכמו שרציתי..

החיווט מתח שנבחר הוא ה0/1 גיי'ג הענק אך הגמיש, מבית Knu.

לצורך ההתקנה נבחר רוני מ-LOUD & CLEAR. כפי שתיכף תראו, בהתקנה הזו יש מספיק אילוצים, היות וכפי שכבר ציינתי, הרכב הינו רכב ליסינג והמטרה היא לשמור על מראה מקורי ככל אפשר.

אז התכנסנו לנו היום בשעה 9:30 בבוקר ויצאנו לדרך, מאוחר יותר הצטרפו צביקה (שכמובן הגיע עם עוגה והציל את הקיבה שלי ושל רוני) ואלי, וגם tazhi85 שסתם קפץ לביקור אצל רוני ויצא עם כבל ה-Karma SS שלי, תתחדש! :)

כמובן שההתקנה עוד לא גמורה ויש עוד המון עבודה, אז צפו עדכונים בהמשך.

זהו. אני מניח שמכאן ניתן לתמונות לדבר בעד עצמן:

תיהנו..

img0552rj7.jpg

img0558xm2.jpg

03102008139rh4.jpg

03102008141gh6.jpg

• תגובות 112
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני, תתחדש ידידי!

אהבתי את המחשבה בבחירת הרכיבים לסטאפ, ואת התצורה בה הם יותקנו. אין ספק שמדובר ברכיבים משובחים. מכשיר מעולה, סט מעולה, מגברים מעולים.. היית מודאג איך יעבור ה0/1 גייג'? רוני כמו גדול [או ענק, תלוי כמה אתה קרוב אליו..] העביר את זה יופי.. והתוויות על הכבלים, דבר מעולה. רוני, ח"ח! [ותודה על הארטיקים, זה בא טוב עם השוקו-צ'יפס שהבאתי :-)]

המברג של ג'נסיס הגניב אותי שם, שמת לב כמה זמן ניסיתי לצלם אותו? בסוף יצא משהו..

מצפה כבר להשמעה.:-D

פורסם

רכב חמוד ביותר, רכיבים נהדרים ומתקין חאפר

:-P - בחרת אחלה מתקין!

יאללה, למרות שאני כבר יודע איך הרכיבים האלה נשמעים כבר - תן השמעה.

והכי חשוב - תהנה מזה! ואל תשלח יותר את הרכב לטיפול עם נציג של חברת הליסינג - תיקח אותו בעצמך למוסך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

tzahi85 - אנחנו עוד רחוקים מלשמוע, היום היה יום חיווט נטו, הסיוט האמיתי היה הקונקטור בדלת, צריך עוד לחבר מגברים\מפצלי מתח + פיוזים\רמקולים\HU ועוד שלל צעצועים למינהם, בימים הקרובים אני מקווה.

roeiav - לגבי החיווט, שלחתי מייל לKnu עם פירוט של מה אני רוצה וביקשתי שישלחו לי את זה לארץ, הם הסכימו בלי בעיה, בלי קשר לאופציה הזו יש להם גם חנות ב-EBAY והם שולחים Worldwide.

תודה לכל השאר, יעדכן שוב בימים הקרובים, ביינתים עוד קצת תמונות (הפעם הקונקטור הסורר):

img0537ug7.jpg

img0538go7.jpg

פורסם

התקנה יפה, מחכה לראות את ההמשך.

לבחור שמעלי, אם תקרא את השרשור תבין שהיום היה רק יום העברת חיווט ואין עדיין תוצאה סופית.

בהצלחה בהמשך :).

פורסם

פייי איזה רכיבים! כל הכבוד!

אחרי הרבה כיוונים אני בטוח שתגיע לתוצאה טובה מאוד מאוד. מעניין איך הקלארוס נשמע אקטיבי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

התקנה ממש יפה תתחדש

ברכב הזה מאוד בעייתי להעביר חיווט בדלתות יש לי אקסנט 05

כמה רוני התאמץ להעביר שם חיווט:lol:

מה שרציתי לדעת שהעברת את הכבל מתח דרך קיר האש

המעבר לא נראה שאטום מספיק?והכבל יכול להפגע מסביב

עריכה:

מחכה לתמונות המשך

• תוכן חדש...