Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם חילקתי רמזים פה ושם, אבל עכשיו, עם צאתו הקרוב של הגיליון, אני באמת יכול לספר.

בתחילת החודש השתתפתי במסע מכוניות באיטליה מטעם מגזין אוטו. בשביל לקבל טעימה קטנה על מה שהתרחש שם, אתם מוזמנים לצפות בסרטון הפרומו.

עדכון:

כתבה מקוצרת פרארי 430 סקודריה

סרטון פרארי 430 סקודריה

כתבה מקוצרת קוביני C6W

סרטון קוביני C6W

סרטון אלפא מיטו

סרטון פרומו לגיליון 273 - למבורגיני ופאגאני

סרטון למבורגיני גאייארדו ומורצ'ילאגו.

עדכון 10.12: סרטון פרארי 599 GTB פיוראנו

שנה טובה!

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 83
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נראה שמישהו נהנה :)

סחטיין! ומצפה לעוד סרטונים...אגב.. מה זה הפרארי שהתחפשה לסמיטריילר?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

ביו-טיוב האיכות פחות טובה. אם הסרטון קופץ זה אומר שהוא לא הספיק לעלות בזמן. תן לו לעלות לגמרי ואז תריץ אותו. (וכמובן - מומלץ מ-א-ו-ד להגביר את הווליום ברמקולים)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
ביו-טיוב האיכות פחות טובה.

אני אתמודד :-)

בכל מקרה, האמת שאני תקוע עם תשתית אינטרנט דיי גרועה ככה שתמיד הסרטונים באתר של אוטו אף פעם לא עבדו לי בצורה חלקה, תמיד מרוצדים.

וכמובן שחיכיתי שיטען עד הסוף.

אז אם אתם יכולים להתחשב ולתת אופציה גם ל-YOUTUBE זה יהיה נחמד :wink:

פורסם

קודם כל, זה האתר החדש של האוטו, ככה שזה כבר אמור להיות שונה. חוצמזה, הסרטון לא מועבר דרך האתר אלא דרך vimeo, שזה אתר באיכות מאוד מאוד גבוהה. אם הוא לא עובד אצלך חלק אז הבעיה היא כנראה אצלך כי מהרגע שהוא נטען הוא עובד אצלי ובמחשבים אחרים חלק לגמרי.

אבל בואו נחזור לנושא :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

קיבלת אחלה מתנה לחג, אה ? שמנמן קטן, בטח יש למה לצפות, טוב שיש פה עוד אנשים שיודעים לעשות כתבות רכב (חוץ מהטבח וההוא מנקמת המחוננים, הם כל כך מבינים ברכב שהפלפל של השמן זועק הצילו)

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יופי , מסתמן שאוטו חוזרים למה שהיו פעם כי הם מתחילים לאבד את זה , לאחר 10 שנים מנוי אני פשוט מחדש אותו כל פעם בלי לשאול שאלות ומחכה שיהיה טוב ..

אגב , אני מניח שאתה מקורב שם לצלחת , מה זה הקטע הזה של אוטו שטח שהופך להיות בלייזר ? עברתי על הירחון האחרון ופשוט חצי ממנו בלבד מוקדש לרכבי שטח(כאילו שטח אבל ניחא) והחצי השני לשטויות במיץ כמו קוצצי סיגרים ..

יש סיבה מיוחדת ? אין על מה לכתוב ?תמיד אפשר ללכת לחצר של עידו ולמצוא משהו.

פורסם

מצטער, אני לא ממש קשור ל"שטח" (שממותג באופן נפרד) ולכן באמת שאין לי מושג מה הולך שם כרגע ומדוע. אבל בוא נמשיך את זה בה"פ, אם אתה מעוניין, כי חבל למלא את השרשור בדברים לא קשורים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אם אני אכתוב בפורום את מה שאני אומר כשאני רואה את הסרטון, אני עלול לקבל חסימה (או לפחות להשלים מניין אזהרות).

לכן אני אשמור את זה לעצמי :)

אם כי, יש לי שאלה אחרת...

איך בדיוק עשית מממוצע של 400 כ"ס לרכב?

כי אני ראיתי פאגאני, F430, 599, גאיירדו, מורצ'לייגו וקוביני.

לפאגאני יש בין 600 ל750 כ"ס, תלוי בגרסא,

לF430 יש 480 כ"ס (למרות שנראה לי שזו הסקודריה, ואז יש לה אפילו יותר),

ל599 יש ~610 כ"ס,

לגאיירדו יש 520 כ"ס,

למורצ'לייגו יש 633 כ"ס (בLP640),

את הקוביני אני לא כלכך מכיר (ראיתי פעם כתבה עליה וכשהציגו אותה בפריז או פרנקפורט לפני כמה שנים),

אבל כל עוד אין לה מנוע של פיאט פנדה, איך הגעת לממוצע של 400 כ"ס? :roll:

עריכה: אחרי שראיתי את הסרטון עוד פעם (ועוד פעם, ועוד פעם, ועוד פעמיים..), שמתי לב שרשום 12 מכוניות.

אבל עדיין לא מסתדר לי ממוצע של רק 400 כ"ס :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

או, שאלה טובה. כמובן שלא כל המכוניות מופיעות בסרטון, מהסיבה הפשוטה שלא את כל המכוניות הספקנו לצלם, וכן שחלק מהן, ובכן, מגיעות עם מנוע של פיאט פנדה באמת (טוב, בערך). זאת אומרת, יש עוד מספר מכוניות עם הספקים של מעל 300 כ"ס, אבל יש גם שתי מכוניות עם מנוע ה-1.4 טורבו של פיאט והן קצת מקלקלות את הממוצע. בפועל, אגב, מדובר על יותר קרוב ל-450 כ"ס בממוצע, אבל אם מורידים את שתי המכוניות הללו מקבלים יותר מ-500 כ"ס בממוצע. מספיק טוב? :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בשביל לתאר כל מה שקרה שם אני מאמין שהפעם יוקדש גליון שלם לכל האקזוטיקה הזו.

אני לא מקנא, בכלל לא מקנא.

:|

• תוכן חדש...