Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לשאול האם זה בסדר להוציא את האויר מהמיכל בזמן התדלוק, בגולף שנת 2000 שלי יש שם מין לחצן כזה איפה שנכנסת הפייה שם לוחצים עליו האויר יוצא, במקום למלא 50 ליטר נכנס כמעט 60 לאחר מכן,

השאלה אם זה יכול להזיק? להיות מסוכן?

תודה

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם

באיביזה הקודמת,

המתדלקים (עד שעברנו לתדלוק עצמי) היו לוחצים על הלחצן הזה, כדי להכניס עוד דלק למיכל..

.הסברתי למתדלק, שזה לא בריא לאוטו, ואין צורך לעשות את זה.

וההסבר פשוט, לדעתי.

הדלק מתחמם בזמן נסיעה, וכו', וצריך תמיד (עדיף!) להשאיר מעט אוויר במיכל, שיהיה מקום להתפשטות הדלק, במיכל.

(למרות שפעם אחרונה, בפולו תידלקתי, והדלק השפריץ קצת החוצה.. :oops:

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

^ למה הדלק מתחמם?

פעם ראשונה שאני שומע על זה

אולי בממש טיפה טיפה אבל לא משהו משמעותי

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.
פורסם

מרק , אולי תגלה לנו סוףסוף את הסיבה להתייחסות שלך בעניין , כאילו מדובר בילד שמתעסק עם מטען חבלה .

החברים סקרנים לדעת מדוע אתה נוזף בנער :shock:

פורסם

אני חושב שכשאר מכניסים את הצינור זה לוחץ על זה קצת ומשחרר קצת לחץ, אבל מפסיק באיזה שהוא שלב,

מצד שני זה גם די הגיוני כדי שלא יהיה לדלק במיכל יותר מדי לחץ

דרך אגב גם אצלי איזה מתדלק הראה לי את זה,

Audi A3 2.0TFSI 2006

פורסם
למה הם שמו את הכפתור הזה שם אם זה מסוכן ??

מרק נשמח להסבר כלשהו.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
אתה עושה שטות גמורה ומסוכנת.

הפסק לבצע את התהליך מיד !

מרק, אתה לא בצבא. אם אתה באמת חושב שמתבצע משהו כלכך נוראי ומסוכן, תגיד ותסביר. אם לא, נשמח אם תדבר בגובה העיניים.

אני חושב שכשאר מכניסים את הצינור זה לוחץ על זה קצת ומשחרר קצת לחץ, אבל מפסיק באיזה שהוא שלב,

מצד שני זה גם די הגיוני כדי שלא יהיה לדלק במיכל יותר מדי לחץ

זה בדיוק הרעיון שבשסתום הזה. ידית המילוי לוחצת עליו (לא עד הסוף כמו שלוחצים עם היד) ומאפשרת שחרור אויר על מנת למנוע שחרור של המנגנון האוטומטי של המשאבה מוקדם מדיי.

מצד שני - אין צד שני. המשאבה לא תגרום לעולם ללחץ במיכל. היא יודעת לשפוך דלק ולא לדחוס אותו.

אם תמלא יותר מדיי דלק במיכל, תגרום לאידוי מוגבר דרך פיית המילוי, ובמצב הכי גרוע, ישפכו לך כמה עשרות מיליליטרים על הריצפה. התפשטות הדלק היא מאד מינורית ולא מדובר בכזו שתגרום ללחץ על דפנות המיכל ולא להצפה ושפיכת דלק החוצה. מצד שני, לא תרוויח כלום אם תמלא עוד 3 ליטר. חוץ מהבזבוז שבאידוי, אין לכך משמעות.

פורסם

מדובר על רכב דיזל או בנזין ?

אצלי בדיזל אני עושה ככה שנים ללא שום בעיה אני לא מבין גם מה מסוכן כאן ואשמח להסבר הגיוני

• תוכן חדש...