Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6413 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הראשון של גשם וכבר נופל עץ, ומכל המכוניות בעולם דווקא על האוטו שלי :cry::-(

נפל על הפינה של הגג + כנף אחורית, בדיוק המקומות שאי אפשר להחליף או לתקן.. (רק עם חומר פחחים וצביעה)

זה ממש ממש מכוער, עד עכשיו חוץ ממכות של פתיחות דלת, האוטו היה חדש.

אז אפשר אולי לדרוש מהעיריה תשלום לתיקון? הם אחראים לזה?

DSC00526s.jpg

DSC00527.jpg

DSC00528s.jpg

DSC00529.jpg

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

בהחלט, תתקשר מיד למוקד העירוני ותדווח על הנזק

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

התקשרנו מקודם לנסות (ראיתי בשרשורים דומים שמישהו קיבל תשלום) והם לקחו את המספר של האוטו ואמרו שהם יבואו לצלם.. ואמרו להתקשר מחר ל"מחלקת הביטוח" שלהם, אני מקווה מאוד שישלמו בלי לבלבל את המוח בגלל שהזזתי את האוטו או כי סתם לא בא להם.

עם צביעה במקום הספציפי זה יכול לצאת טוב או שיראו שזה צבוע?

פורסם
התקשרנו מקודם לנסות (ראיתי בשרשורים דומים שמישהו קיבל תשלום) והם לקחו את המספר של האוטו ואמרו שהם יבואו לצלם.. ואמרו להתקשר מחר ל"מחלקת הביטוח" שלהם, אני מקווה מאוד שישלמו בלי לבלבל את המוח בגלל שהזזתי את האוטו או כי סתם לא בא להם.

רוב הסיכויים שיראו שזה צבוע, אבל צבע אדום בוהק, דווקא לא בולט במיוחד.

הבעיה זה הפח שהתעקם, הצבע פחות נוראי, גם אם תצבע, יראה כאילו נפל לך פסנתר קטן על הגג.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
יתכן ואפשר לדפוק את הפח חזרה החוצה

אני ואבא שלי ניסינו, אבל יש שמה פח כפול (אבל עם חורים קטנים שאפשר להעביר בהם מברג), אז חוץ מלעשות בליטות קטנות לבחוץ עם המברג אי אפשר לעשות כלום. הפח בחלק הזה חזק

פורסם

עיריית רעננה דירדרה לי פח אשפה על האוטו ושילמה בלי לעשות בעיות (כמובן שזה לא מכסה את ירידת הערך ואובדן זמן עבודה) אבל ניחא.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
אני ואבא שלי ניסינו, אבל יש שמה פח כפול (אבל עם חורים קטנים שאפשר להעביר בהם מברג), אז חוץ מלעשות בליטות קטנות לבחוץ עם המברג אי אפשר לעשות כלום. הפח בחלק הזה חזק

אל תיגע. בדיוק בשביל השטויות האלה יש פחחים, להם יש ידע וכלים אחרים מאשר לך. רק תעשה נזק.

פורסם

אני מצטער עם מה שקרה לאוטו.

ורוצה, ברשותך, פותח השרשור לשאול שאלה לא קשורה.

את התאריך על התמונה שלך, המצלמה שמה?

או אתה?

רציתי לדעת איזה מצלמה/תוכנה זאת, שמצמידה את התאריך לתמונה..

תודה,

שבוע טוב ושנה טובה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

הם אמרו שישלמו על הנזק במלואו או רק אחוז מסויים אם יראו שהמצב הוא כפי שסיפרת בטלפון ? הם באים לצלם את האוטו כדי להעריך את הנזק ?

אני מתעניין כי גם לי היה מקרה דומה לפני שנים, ברכב מאוד ישן אומנם אבל לא חשבתי לפנות לעירייה אז תעדכן אותי\אותנו כדי שאני אדע להבא

• תוכן חדש...