Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה הקנס שאני אמור לקבל?(נהג חדש)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן כן,אני קיבלתי קנס,לרוע הפתעתי תפסה אותי נידת ונסעה אחרי וקראה ברמקול " עצור " - ואני חשבתי שאני נמצא בסרט פעולה - לא יודע מאיפה היא צצה,ולדעתי היא סתם תפסה אותי,כי היא מחפשת אנשים.

טוב אני יקצר כמה שאני אוכל : תפסה אותי נידת והעבירה דוח לאיפה שצריך ועכשיו אני מחכה לקבל את הדוח/קנס דרך הדואר.

עשיתי 2 עבירות :

1) מכונית אחת נתקעה בכיכר,לא יודע את סיבותיה,אז האוטו שהיה לפני עקף אותה,אני רציתי לעבור אותה גם אבל בסוף ברוב טיפשותי נתתי לה את הזכות קדימה,עברנו את הכיכר והחלטתי לעקוף אותה,כביש דו סטרי בעל נתיב אחד,אני עקפתי אותה בכביש שאסור - פס לבן.

2) נסעתי במהירות טיפה חריגה מי מה שאפשר בעיר אחרי שעקפתי אותה(לא חריגה מידי ולא היוותי שום סכנה על הכביש) - הרמזור היבהב ולטענתם עברתי את הרמזור באור צהוב.

מה הקנס שאני אמור לקבל?:-(

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה עשית את זה, זה ממש משגע אותי! לא משנה זה שאתה נהג חדש, למה לך לעקוף בפס לבן?!

אם מכונית לפניך לא זזה (תקועה או עצרה בצד) אין בעיה שתעקוף בפס לבן, הרי לא תישאר לנצח מאחוריה. אבל אחרי שיצאתם מהכיכר? למה עשית את זה. אולי ככה תלמד את הלקח שלך.

האמת שבזמנו כשהייתי נהג חדש תפסה אותי מכמונת על 122 קמ"ש, מאז ועד היום למדתי לפתח לעצמי נהיגה סובלנית וגם כשאני ממהר אנ יודע שזה לא מצדיק מהירות, כי לך תדע אם איזה זקן עם קלנועית יחתוך לך את הנתיב.

ולענייך - שאלה טובה מעניין כמה נותנים היום על דברים כאלה. השאלה גם מה אמרת כשנתנו לך את הדו"ח, הודית בעבירות?

כי אם לא אתה יכול לנסות לשלוח מכתב ביטול, או ללכת למשפט. סה"כ אין ראיות מוצקות למה שקרה. ואם יש לך חבר שיעיד אז עוד יותר טוב.

בהצלחה וסע בזהירות, ושנה טובה.

פורסם

אתה מזכיר לי את עצמי שההיתי נהג חדש

לגבי הקנס על העקיפה בפס לבן זה 750 ש"ח מנסיון

והמהירות תלוי בכמה קמ"ש אבל בכל מקרה זה הזמנה לבית משפט

וגם זה מנסיון פחות מ-30 קמש זה 800שח קנס או חודשים שלילה

מעל 30 קמש תתחיל להתפלל...

לגבי הרמזור אני לא יודע את זה לא יצא לי לעשות

אבל בכל מקרה תקווה שהשוטר היה במצב רוח טוב ולא רשם את כל העבירות

:cry::cry::cry:

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

מה שבטוח שלא נסעתי יותר מ 30 קמש יותר , והשוטר שהקריא לי את הדוח כתב את כל מה שציינתי כאן,את הדוח לא הביאו לי אלה לקחו לעצמם והחזירו לי את הרישיון,הם אמרו שהדוח יועבר למקום שצריך והוא יקבע לי את העונש.

לגבי להודות בעבירות-אין מה להודות, המשטרה ראתה הכל,ביש מזל,כנראה שלא שמתי לב למשטרה:-(,והיא ראתה את 2 העבירות למרות שהשוטר אמר לי שהוא לא יודע בידיוק בכמה מהירות נסעתי יותר ושאין לו דרך לבדוק זאת-ובדוח כתוב " נהג במהירות יותר מי מה שהיה מותר ועבר בצהוב ",אשמח לתגובות נוספות על העונש שצפוי לי.

פורסם

להבא תלמד לא לעשות שטויות בכביש

גם אם לא נסעת ביותר מ30 קמש מעל המותר

אתה צפוי לשלילה

את העברת מהירות שאמרתי לך מקודם

חשבתי על זה וכבר לא ההיתי נהג חדש

מצטער אבל זה פחות או יותר מה שצפוי לך

http://www.trafficjam.co.il/mehirut.html

http://www.trafficjam.co.il/akifot.html

http://www.trafficjam.co.il/redlight.html

תבדוק ותקרא את זה אולי תמצא משהו שיעזור לך

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

אני לא מבין הניידת אמרה לך *עצור* עצרת ו... מה לא קיבלת את הדו"ח מה השוטר אמר לך?

הכול פה לא ברור

איפה הדו"ח הודית בעבירות? חתמת על קבלת הדו"ח?

על מה הוא אמר לעצור אין דבר כזה שאתה לא יודע על מה

תנסה להסביר את עצמך ידידי הנג החדש

ותנשם לרווחה לעיתים קוראים המקרים וקרא לי לא פעם 1 ולא 2 ששוטר עצר אמר עשית ככה וככה התווכחתי כמו שאני רגיל לעשות עם שוטרים והוא אמר יישלחו לך את הדו"ח בדואר , אפשר להגיד שמאז לא ראיתי כלום בדואר קורה מקרים כאלה אבל לא תמיד!

:roll:

פורסם

מה זה השטויות האלה אם אין הוכחות שנסעת מהר חוץ משזה נראה לעין מהר אי אפשר לעשות לך כלום ולדעתי על כתום לא עושים כלום

בקשר לקו לבן זה באמת היה טיפשי לא יודע במדויק מה העונש הצפוי...

בכל מקרה לדעתי לא תקבל שום דו"ח ושום נעליים מהסיבה הפשוטה שהשוטר לא הראה לך את הדו"ח [אני צודק?] ולא מסר לך דו"ח.

פורסם
מה זה השטויות האלה אם אין הוכחות שנסעת מהר חוץ משזה נראה לעין מהר אי אפשר לעשות לך כלום ולדעתי על כתום לא עושים כלום

בקשר לקו לבן זה באמת היה טיפשי לא יודע במדויק מה העונש הצפוי...

בכל מקרה לדעתי לא תקבל שום דו"ח ושום נעליים מהסיבה הפשוטה שהשוטר לא הראה לך את הדו"ח [אני צודק?] ולא מסר לך דו"ח.

תודה על התגובה,השוטר הראה לי את הדוח ואת מה שכתוב בתוכו אבל לא מסר לי אותו, ואמר שיגיע אלי בדואר הקנס.

פורסם

ישנם 2 אישומים שעליהם אתה יכל לקבל דוח על חצית קו לבן:

1. נהיגה משמאל לקו הפרדה רצוף בדרך.

סמל הסעיף 5440

קנס 500 ש"ח.

נקודות 6.

"נהגת ברכב הנ"ל בדרך ועברת/ונהגת משמאל

לקו הפרדה רצוף המסומן על פני הכביש,

כאשר בצידו הימני לא נמצא קו מקוטע,

בניגוד לתקנה 36 (ג) לתקנות התעבורה".

2.עקיפה תוך חציית קו הפרדה רצוף.

סמל הסעיף 6153

קנס אין, אך הנהג מוזמן לדין.

נקודות 10.

"נהגת ברכב הנ"ל ועקפת/ניסית לעקוף/הסטת רכבך

כדי לעקוף רכב אחר, תוך חציית קו הפרדה רצוף

שלא נמצא לצידו הימני קו קטעים,

בניגוד לתקנה 47(ה)(5) לתקנות התעבורה.

בקשר למהירות, השוטר אינו יכל לתת לך דוח על פי הספידומטר האישי שלו שנמצא ברכב, גם אם נסע לצידך, כך שדוח מהירות אינך יכל לקבל.

אור צהוב ברמזור משמעו:

"המתקרב לצומת יעצור כאמור בתמרור מספר 122(רמזור אדום), אלא אם הנהג אינו יכל לעצור לפני הצומת בביטחה, מי שנכנס לצומת יפנהו מיד".

מקווה שלא תקבל הזמנה לדין על נהיגה בקלות ראש, סעיף מעט פרוץ, ואפשר להבין אותו במשמעויות רבות, במיוחד כשאתה נהג חדש.

שיהיה בהצלחה, וסע בזהירות

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
למה הוא לא נתן קנס במקום?

לדעתי הם לא ידעו על איזה סעיף להאשים, ואיזה דוח לכתוב לו באותו הרגע.

מכיוון שאסור לעכב אזרח יותר מידי, כי אחרת השוטר צריך לכתוב דוח על כך שהוא עיכב את האדם, ולכן העדיף לשלוח אותו לדרכו ולשלוח את הדוח בדואר/או שלא.

בכל מקרה אם הדוח לא מגיע לאחר מספר שבועות, צור קשר עם אגף הקנסות, ובדוק שאין לך דוח שנשלח ולא הגיע אליך, רק כדי להיות בטוח.

02-6593333

או לבדוק גם כאן.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עשית את כל העברות האלה ואתה עדין חושב(אני מצטט) "היא סתם תפסה אותי,כי היא מחפשת אנשים"

משהו לא מסתדר לי כל כך.

תמלא את הרכב במים מהסנרוף (עם צינור), תתכופף למטה ותראה מאיפה נוזל.

• תוכן חדש...