Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אישתי קונה לי מתנה - קורס נהיגה ספורטיבי.

עד כמה שאני יודע, יש 3 בתי ספר: מסלולים, DRIVEART, ו האקדמיה לנהיגת מרוצים.

התקציב למתנה הוא כ 2000 ש"ח

איזה קורס ואיפה תמליצו לעשות?

יבגני

בחו"ל: Audi Q7 3.0 TFSI 2014, ו- Porsche Cayman S 2013

בארץ: מחפש

פורסם

אכן קורס מתקדם ראשון.

יש לי כ 10 שנות ותק בנהיגה (מתוכן 3 בתור נהג בשירות צבאי = 200000 ק"מ ב 3 שנים :) )

יבגני

בחו"ל: Audi Q7 3.0 TFSI 2014, ו- Porsche Cayman S 2013

בארץ: מחפש

פורסם

תלוי איזו נהיגה ספורטיבית אתה מעוניין לעשות. אם נהיגת מסלול, נהיגת כביש, נהיגת ראלי, נהיגת שטח - או נהיגה ספורטיבית לשיפור יכולותיך ביום יום. לכל אחד - תחום ההתמחות שלו.

הייתי ממליץ בתחום המסלול וגם הראלי על און יעקובסון ("דרייב ארט") - לא מתוך ניסיון אישי אלא מחוות הדעת של נהגי ראלי בארץ ונהגים אחרים שעברו הדרכות שלו. (אני לא בטוח מה אפשר לקבל ב 2000 ש"ח - אבל כל מה שהם יציעו יהיה לדעתי תמורה הולמת לכסף שלך).

אם מדובר על נהיגה ספורטיבית שלא לצורך מירוצים - הייתי ממליץ על שניים: "מסלולים" ואלטרנתיבי - לוא דווקא בסדר הזה. כל אחד והיתרונות שלו. ל"מסלולים" גם קורסים טובים בחו"ל - אבל כמובן התקציב שלך יצטרך לתפוח.

אני אישית מעדיף את אלטרנתיבי - אבל חייב לציין שיש גם תוכניות ומדריכים טובים ב"מסלולים". (אתה יכול לבקש מדריך אישי שהוא גם נהג מירוצים ולהעצים את החוויה - למשל גידי קורנין בעל ניסיון יפה בנהיגת מסלול וגם לאחרונה בנהיגת ראלי, שלדעתי עדיין מדריך במסלולים).

לגבי ה"אקדמיה" - אני לא אובייקטיבי (יש לי בעייה אישית עם הפרסונה המנהל את "המוסד" הזה - ברוך שליט) - אז אני מסייג את דעתי מראש (גילוי נאות) - אבל אם כבר אתה רוצה חוויית הדרכת ראלי - עדיף לך לטעמי לפנות לאחד מנהגי הראלי הפעילים בארץ, שעוסק בהדרכות. קובי כהן למשל. או לשכור רכב ראלי מיובל מלמד תחת הדרכה של און יעקובסון (זה היה אפשרי בעבר וגם עונה לתקציב שלך לאימון חד יומי מלא אדרנלין - לא יודע אם זה עדיין אפשרי).

אלון

פורסם

אפשר להתעלק על השירשור?אני רוצה לעשות קורס נהיגה ספורטיבית, התקשרתי לכמה מקומות לשאול על מחירים.

מהמקום הכי מומלץ (אני מעדיפה בלי שמות) נמסרו המרטים הבאים:

קורס של 5 בדרך גם מגיעים לנס הרים לומדים ומתרגלים שליטה בפניות ובלה בלה בלה.

נשמע מעולה.

אבל עולה 1400 (לפי האתר 1280).

ואז מה?

אחרי ה5 שעות (שאגב, בתור מדריכת רכיבה על סוסים, אני יכולה להגיד שרמת הריכוז אחרי שעתיים אינטנסיבים, יורדת משמעותית!) אז אחרי ה5 שעות האלה אני אמורה לשלם עוד פעם 1400 שח בשביל אימונים?

או שמצפים ממני להפנים לבד בלי להתנסות? או להתנסות על כבישים ציבוריים בלי הדרכה?

אף אחת מהאופציות האלה לא נראת לי המשך תקין לתשלום 1400 שח. (בקורס ספורטיבי על הרכב שלי).

אז מה אחרי ה5 שעות?

הפאביה נמכרה.:-(

פורסם
אפשר להתעלק על השירשור?אני רוצה לעשות קורס נהיגה ספורטיבית, התקשרתי לכמה מקומות לשאול על מחירים.

נשמע מעולה.

ואז מה?

אחרי ה5 שעות (שאגב, בתור מדריכת רכיבה על סוסים, אני יכולה להגיד שרמת הריכוז אחרי שעתיים אינטנסיבים, יורדת משמעותית!) אז אחרי ה5 שעות האלה אני אמורה לשלם עוד פעם 1400 שח בשביל אימונים?

אף אחת מהאופציות האלה לא נראת לי המשך תקין לתשלום 1400 שח. (בקורס ספורטיבי על הרכב שלי).

אז מה אחרי ה5 שעות?

זה רק אני... או שעוד כמה לא הבינו? מה השאלה? (אם זה רק אני - אז אשמח לקבל הסבר בפרטי).

נשמח לעזור - אבל מה בדיוק את שואלת?

אלון.

פורסם

מה אחרי ה5 שעות? יש מקומות לאימונים? אולי מקומות שאני לא מכירה שנותנים אחרי הקורס להתאמן אצלהם בתשלום קצת פחות מאסיבי של 1400 שח?

אני דיי יודעת את התשובות, אבל כנראה שעדיין מקווה קצת, שאיזה מישהו יבוא ויתן איזה רעיון.

פורסם
תלוי איזו נהיגה ספורטיבית אתה מעוניין לעשות. אם נהיגת מסלול, נהיגת כביש, נהיגת ראלי, נהיגת שטח - או נהיגה ספורטיבית לשיפור יכולותיך ביום יום. לכל אחד - תחום ההתמחות שלו.

הייתי ממליץ בתחום המסלול וגם הראלי על און יעקובסון ("דרייב ארט") - לא מתוך ניסיון אישי אלא מחוות הדעת של נהגי ראלי בארץ ונהגים אחרים שעברו הדרכות שלו. (אני לא בטוח מה אפשר לקבל ב 2000 ש"ח - אבל כל מה שהם יציעו יהיה לדעתי תמורה הולמת לכסף שלך).

אם כבר אתה רוצה חוויית הדרכת ראלי - עדיף לך לטעמי לפנות לאחד מנהגי הראלי הפעילים בארץ, שעוסק בהדרכות. קובי כהן למשל. או לשכור רכב ראלי מיובל מלמד תחת הדרכה של און יעקובסון (זה היה אפשרי בעבר וגם עונה לתקציב שלך לאימון חד יומי מלא אדרנלין - לא יודע אם זה עדיין אפשרי).

אלון

בתור אחת שעברה את הקורס + אימון הזה עם און על הרכב של יובל מלמד אני יכולה להמליץ עליו בחום גדול.

ונוסף לכך - לא הייתי מוציאה את דרייב ארט מקטגוריית ההדרכות הפסוטות יותר - נכון להיום מההיכרות שלי עם מדריכים רבים במספר בתי ספר לנהיגה מתקדמת (כאלו שעשיתי אצלם קורסים וכאלו שאני מכירה אישית ממעגלים אחרים) - נכון להיום אני מאמינה שצורת ההדרכה והמדריכים עצמם בדרייב ארט הם הטובים ביותר שעברתי תחת ידם והם גם אלו שתרמו הכי הרבה לצורה שבה אני נוהגת כיום (אם זה מבחינה בטיחותית או ספורטיבית).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
בתור אחת שעברה את הקורס + אימון הזה עם און על הרכב של יובל מלמד אני יכולה להמליץ עליו בחום גדול.

ונוסף לכך - לא הייתי מוציאה את דרייב ארט מקטגוריית ההדרכות הפסוטות יותר - נכון להיום מההיכרות שלי עם מדריכים רבים במספר בתי ספר לנהיגה מתקדמת (כאלו שעשיתי אצלם קורסים וכאלו שאני מכירה אישית ממעגלים אחרים) - נכון להיום אני מאמינה שצורת ההדרכה והמדריכים עצמם בדרייב ארט הם הטובים ביותר שעברתי תחת ידם והם גם אלו שתרמו הכי הרבה לצורה שבה אני נוהגת כיום (אם זה מבחינה בטיחותית או ספורטיבית).

כמה זה עלה?

אם מותר לשאול?

אלון

פורסם

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני ממליץ בחום על מסלולים!!! מניסיון אישי שלי איתם, איזה סוג קורס רוצים דברו איתי בפרטי ואני אוכל לתת לכם או לכוון אתכם בדיוק.

• אחראי פורום
פורסם

נשמע מעולה.

ואז מה?

אז מה אחרי ה5 שעות?

קודם כל, לגבי רמת הריכוז. קצת קשה להשוות רכיבה על סוסים לנהיגה, יצא לי לרכב לא מעט ואחרי

שעה בערך קיבלתי איתותים מעניינים מאזור הישבן לגבי ההסכמה שלו להמשיך.

זה קצת פוגם, גם בהנאה וגם ביכולת ובחשק להתרכז (מוכרח לציין שאני לא רוכב מקצועי , אבל זו התחושה).

בקורס נהיגה, מניסיון אישי של קורס בן 5 מפגשים (כ-7 שעות כ"א), דווקא בהתחלה הייתי טיפה רדום

אבל אחרי חימום קל הייתי חד ומרוכז לכל היום, וגם האדרנלין מטיס אותך קדימה (והעובדה הבסיסית שזה פשוט כיף!).

לגבי מה שקורה אחרי הקורס - את הידע שתקבלי את יכולה (וצריכה) "להוריד" לכביש גם בנסיעה מנהלית.

אמנם זה מאפשר לך להגביר קצב אבל לא משהו שצריך מסלול סגור בשבילו.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
בקורס נהיגה, מניסיון אישי של קורס בן 5 מפגשים (כ-7 שעות כ"א), דווקא בהתחלה הייתי טיפה רדום

אבל אחרי חימום קל הייתי חד ומרוכז לכל היום, וגם האדרנלין מטיס אותך קדימה (והעובדה הבסיסית שזה פשוט כיף!).

איתי.

אפשר לשאול איפה עשית את הקורס?

קורס כזה של כמה מפגשים נשמע הרבה יותר רציני ממפגש אחד. (אפשר להתאמן וליישם בין מפגש למפגש ולשאול שאלות אחרי)

ואם אפשר לשאול כמה עלה?

• תוכן חדש...