Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אני נכשלתי בטסט, חבר'ה להחזיק ספייר נורות רגילות כדי לעבור טסט, הנורות מפיקות אור כחול ולפי החוק צריך צהוב או לבן, אני עליהם לא מוותר אלא מחזיק ספייר לכל טסט.

פורסם

מפתיע, במיוחד כשבוחן בקומפיוטסט עם נסיון של עשרות שנים העיד כאן בפורום שהן חוקיות לחלוטין.

יש לך מושג באיזה סעיף בחוק רשום שהאור צריך להיות צהוב או לבן?

דרך אגב, התקנתי כבר לדים לאורות חניה וזה נראה מעולה. אין לי כ"כ זמן לאחרונה לצלם תמונות אבל אני אעלה בהזדמנות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
גם אני נכשלתי בטסט, חבר'ה להחזיק ספייר נורות רגילות כדי לעבור טסט, הנורות מפיקות אור כחול ולפי החוק צריך צהוב או לבן, אני עליהם לא מוותר אלא מחזיק ספייר לכל טסט.

לדעתי זו סתם היטפלות. הרי האור המופץ הוא אור לבן. והרי גם קיטים של קסנון מקוריים עוברים טסט, למרות שהוחק מחייב אור צהוב או לבן.

פורסם

זה מה שאמר הבוחן, לא עניין אותו איזה אור הן מפיקות, הוא הסתכל על הפנס עצמו ראה קצת כחול ואמר "זה כחול לא חוקי, רק צהוב או לבן", יכול להיות שזה תלוי במזל שלכם, אבל זה גבולי.

פורסם

בטסט זה לא עובר,חובה אור צהוב אבל מה שכן זה רק בטסט

במפגש עם שוטרים הם לא יכולים לעשות כלום

פורסם

ישנם מקרים שבהם סתם מחפשים על מה להכשיל בטסט, לך הוא ניסה להכשיל בגלל הצבע של הנורות לאחר הוא ינסה בגלל שחסרה לו טסה, אין מה להתרגש, שים נורה רגילה תעבור את הטסט ותחזור לדיימונד ויז'ן.

פורסם

יש לשנות את כותרת השרשור, כי אני מכיר לא מעט מקרים שכן עברו טסט בלי בעיה.

בכל מקרה, גם אם צריך להחליף לפני הטסט ואז להחליף חזרה - זה שווה את זה.

אפשר לדעת עם אילו רכבים היה הכשלון בטסט ? (והאם היו בהם תוספות שמושכות תשומת לב מיותרת מלבד הדיימונד?)

אני עם טסט לשנה אז רק עוד שנה אוכל לומר אם עברתי או לא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

תסביר לי בבקשה את ההגיון במה שכתבת, אם זה לא עובר טסט אז זה גם בהחלט מצדיק הורדה מהכביש(ברמה החוקית)!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מבחינת החוק כן, עברתי כמה "מלכודות" שוטרים בלילה ובדיקת בוחן לא אמרו לי על הנורות כלום, אך ורק בטסט.

מה שאירוני הבוחן המשטרתי העיר לי על אינטרקולר ופילטר פתוח, בטסט בדקו לי בכלל אגזוז והכשילו אותי על הנורות בלבד, בקיצור מי שרוצה לגוון צריך קצת לסבול טירטורים.

אייל, לצורך העניין הרכב רנו 5 GT טורבו אם זה משנה.

פורסם

אם זה לא עובר טסט, גם שוטר שמוסמך לכך (בוחן תנועה) יכול לתת לך הורדה מהכביש.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מדובר בנורות הלוגן איכותיות ביותר, אני לא מבין על מה האי חוקיות ומאיפה הנושא הזה צץ פתאם, למה הבוחנים בארץ מוצאים שטויות להתעסק איתם ??

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...