Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לאודות לכל החברה שעזרו לי במתן מענה מקצועי ואישי לכל שאלותי(אני יודע שלפעמים היתי "קצת" נודניק ועל זאת סילחו לי).

לבסוף בשעה טובה ומוצלחת ובאופן דיי ספונטני רכשתי דווקא את הC5 למרות שההתלבטות שלי היתי יותר לכיוון הקסרה וה406.

ואני חייב לציין שאני לא מצטער על כך אפילו לרגע!!

לא חוויתי חווית נסיעה כל כך מהנה בכל שנות חיי(והיו ברשותי רכבים מפנקים: פונטיאק גרנד פרי, שברולט מאליבו, בורה).

הפרטים:

סיטרואן C5 דגם PK,

שנת 2002,

נפח מנוע 2000 סמ"ק

יד 1

107,500 ק"מ

מחירון משוכלל בסביבות 49,500 ש"ח

רכשתי אותו ב39,200 ש"ח

לאחר בדיקה במכון בדיקה ובמוסך מורשה ששם נמצאו פגמים מעטים ודיי שוליים.

הרכב שמור מאוד.

וסתם נק' מחשבה לכל מי שחושב לרכוש סטיישן, שיבחן את הC5 מכיוון שיש לה תא מטען ענק!!!

בכל אופן תודה רבה לכולכם על העזרה, יש לכם פה אחלה של פורום!!

ומבלי לפגוע באף אחד אני רוצה לאודות באופן מיוחד ל"ארנון" שתשובותיו והסבריו היו לי לעזר רב בבחירה והקניה.

תודה רבה!!

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבעל פיקאסו ( ליתר דיוק אישתי..) אני חייב להגיד לך שכניסה למשפחת סיטרואן הינה התמכרות מסוכנת, קשה מאוד לאחר מכן להתרגל לכלי רכב קונבנציונאלים.., ראה הוזהרת !!!

תהנה מה C5, אכן מדובר על רכב הנותן תמורה הרבה מעבר למחיר המצחיק אשר שילמת עבורו, לדעתי אין שום רכב אשר נותן תמורה טובה יותר למחירו.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
כבעל פיקאסו ( ליתר דיוק אישתי..) אני חייב להגיד לך שכניסה למשפחת סיטרואן הינה התמכרות מסוכנת, קשה מאוד לאחר מכן להתרגל לכלי רכב קונבנציונאלים.., ראה הוזהרת !!!

תהנה מה C5, אכן מדובר על רכב הנותן תמורה הרבה מעבר למחיר המצחיק אשר שילמת עבורו, לדעתי אין שום רכב אשר נותן תמורה טובה יותר למחירו.

אצלי ההתמכרות החלה מקטנה(פיג'ו 306 :) )

ואתה צודק...

פורסם
...באופן דיי ספונטני רכשתי דווקא את הC5
מזל טוב, תתחדש. מכונית מצויינת במחיר מגוחך.
...ומבלי לפגוע באף אחד אני רוצה לאודות באופן מיוחד ל"ארנון" שתשובותיו והסבריו היו לי לעזר רב בבחירה והקניה.
שמע, גם ככה יש לי כאן תדמית של אחד שמסנגר כל הזמן על המכונית הבלתי אמינה הזו...

אני מבקש לציין לפרוטוקול שעברתי על כל הדיונים שפתחת כאן בפורום, ועל כל התשובות שקיבלת ממני, ובשום מקום לא הצעתי או רמזתי אפילו לכיוונה של ה- C5. את הפדיחה הזו עשית לבד, ללא שום סיוע ממני. :wink:

עכשיו שים לב: את השטויות הרגילות (הפעלת אורות חזית אוטומטית, הפעלת מגבים אוטומטית, שליטה על רדיו מההגה וכיוב') כבר בטח גילית לבד.

הנה עוד כמה דברים שימושיים:

• בתא המטען יש רשת קפיצית. אם היא לא מחוברת לארבע נקודות העיגון, חבר אותה. עכשיו תוכל להניח מתחתה סירים עמוסים תבשילים ולדהור בסיבובי עין-כרם בואכה ירושליים בלי שאף סיר יתהפך.
  • בתא הכפפות יש מגרעת מיוחדת לאכסון בקבוק שתיה 1.5 ליטר. תא הכפפות גם ממוזג, כדי שהשתיה תישאר קרה.
  • בטח שמת לב שהמושבים מאחור ניתנים לקיפול. זה טריוויאלי. אבל שים לב שמתחת למשענת היד במושב האחורי יש פתח קטן לתא המטען שמאפשר להוביל חפצים צרים וארוכים בלי לקפל את המושבים.
  • ומתחת למושבים של הנהג והנוסע יש מגירות אכסון.

אין ספק. עדיף לרכוש קורולה 2003 ב- 70,000 ש"ח.

פורסם
אין ספק. עדיף לרכוש קורולה 2003 ב- 70,000 ש"ח.

זה שאתה ממליץ מנסיונך על C5 זה באמת יפה. ואני אף פעם לא סותר את ההודעות שלך כי יש לך נסיון עם הרכב מגוף ראשון.

אבל זה שאתה גם דואג לזרוע ארס במה שקשור לרכבים אחרים קצת מפריע.

ברור לי שמציק לך אובדן הערך העצום של הC5 במשך השנים (ביחס ל"מקררים יפניים") אבל אתה צריך לזכור שגם אתה הרווחת מכך.

חוצמזה, C5 הוא רכב מנהלים ("משפחתית גדולה"), ואין להשוות אותו לקורולה. זה לא אותו סיגמנט.

תשווה אותו לסובארו B4 מאותה שנה (או מזדה 626 למשל)

וכן, יש כאלה שעדיף להם קורולה 2003 ב70 אלף ש"ח (או כמה שהמחירון)

(או גולף 2002-2001 באותו מחירון כמו הC5)

(מעניין כמה קורולות וכמה C5 ישארו עוד 5-10 שנים על הכבישים...)

אגב, אצלי ה306 התחילה את הגמילה, לא את ההתמכרות 8)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
אבל זה שאתה גם דואג לזרוע ארס במה שקשור לרכבים אחרים קצת מפריע.
זריעת הארס היא לא במה שקשור לרכבים אחרים, אלא במה שקשור לעגל הזהב שבהוצאת לוי יצחק, והנהירה של כל עם ישראל בצורה עיוורת אחריו, מבלי להפעיל את התאים האפורים שאלוהים סידר להם בתוך הגולגולת.

וכן, יש כאלה שעדיף להם קורולה 2003 ב70 אלף ש"ח (או כמה שהמחירון)
קודם כל, אין.

היחידים שעדיפה להם קורולה אחת במחיר של שתי C5 הם אנשים שהתחושה החמימה של השתייכות לעדר מנצחת אצלם כל רסיס של חשיבה עצמאית.

מה עדיף בתשלום 70 אלף ש"ח עבור מכונית שרבים מבעליה נדרשו להחליף ממירים, מחשבי מנוע ומנועים שלמים בעלויות אדירות?

(מעניין כמה קורולות וכמה C5 ישארו עוד 5-10 שנים על הכבישים...)
לא, זה לא מעניין, כי אני נוהג ב- C5 היום, ולא בעוד 5 או 10 שנים.

שנית, אני מניח שישארו עוד 10 שנים גם יותר קורולות ממרצדס S-Class, אבל אני מניח ששנינו נעדיף לנהוג באופציה השניה, כך שהטענה שלך היא התפלפלות פורומים ולא יותר מזה.

פורסם

אבל למה אכפת לך כמה עולה קורולה אם אתה משווה אליה רכב מסגמנט אחר?

בדוק בכמה נסחרות סובארו B4 , או אולי פאסאט או כל רכב אחר מהסגמנט והשנתון של ה C5,

ותראה שהמחירים שלהן לא רחוקים בכלל, וגם תבין שבעיית שחיקת המחירון היא בכל הסגמנט הזה,

כי הוא פחות פופולארי מהקומפקטיות דוגמת קורולה.

אתה רוצה להראות נתון באמת נכון, תראה את הקסארה/ C4 מול הקורולה.

לדעתי הקורולה 2003 - אסור לקנות אותה בגלל איכות הייצור הנמוכה (טורקיה), אבל הקורולות משנת 2005 ומעלה לדעתי רכב מצויין למי שלא מחפש הרפתקאות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לדעתי הקורולה 2003 - אסור לקנות אותה בגלל איכות הייצור הנמוכה (טורקיה), אבל הקורולות משנת 2005 ומעלה לדעתי רכב מצויין למי שלא מחפש הרפתקאות.

אני חייב לדחוף את האף כי אני ממש לא יודע על מה אתה מדבר.

להוריי יש קורולה יד ראשונה 2003 מטופלת מדגם GLI עם 100K ק"מ - אתה מוזמן לבוא לעשות סיבוב, אני מבטיח שהסלון (הריפודים ובידוד הרעשים) ואיכות הנסיעה לא יותר נמוכה ממצב זהה בגולף.

ארנון

בקרוב הרכב יוצא למכירה, אני בטוח שלא תהיה בעיה למכור אותו. אני מסכים שהמחירון שלו גבוהה מאוד.

ולבעל הC5 תתחדש, עשית אחלה של עסקה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אני גם חייב לדחוף קצת את האף מפני שבמשך 10 חודשים היתה לי 406 SV 2.0 מודל 2001.

בהשוואה לפאסאט הקודמת שהייתה ברשות אחי במקביל היא עולה עליה 7 מידות.

יותר מפוארת, יותר משוכללת, בהרבה יותר נוחה, יותר נאה, יותר מתנהגת ויותר חסכונית.

ועדיין הפאסאט עלתה הרבה יותר בזמנו מה406.

אז ארנון צודק שהעדר המטומטם קונה טויוטה אוונסיס או מאזדה 626 או סובארו B4 הישנות, במקום מכונית שבאמת שווה כל אגורה.

חוצמזה כשאדם רוצה לקנות רכב ממש לא מעניין אותו מה "הסגמנט" של אותו רכב אם הוא יקבל בפחות כסף שנה גבוהה יותר, רכב מתקדם יותר ותוספת 20 ס"מ, אז בוודאי שהוא לא יעצור ויהסס ויגיד ש: "זה לא אותו סגמנט אבל".

המצב של השוק כיום הוא כזה שטמטום לקנות מכוניות סדאן כמו מאזדה לנטיס, הונדה סיוויק וקורולה.

ההפרש מחיר שווה את הביקורים המעט תכופים יותר במוסך, ועדיין בהוצאה הכללית עדיין חוסכים.

אבל כל מה שנדסקס כאן בפורום לא יעזור כי עדיין, השוק מוצף בליסינג והמוניטין אמינות שהמכוניות האלה צברו ממש חזק שזה חדר לכל העם.

• תוכן חדש...