Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שווארמה בבאגט ? מאיפה הבאתם את זה ?


razmel
שימו לב! השרשור הזה בן 3232 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני אוהב שווארמה.

בתל אביב אוכלים שווארמה בפיתה. אפשר גם בלאפה.

 

שמתי לב שככל שמתרחקים מתל אביב, למחוזות אחרים, שם אוכלים שווארמה בבאגט. (במיוחד זה זכור לי מימי השירות הסדיר באזור קרית שמונה).

 

היום הייתי במילואים, :snipersmi ועצרתי לאכול שווארמה בקרית מלאכי.

ביקשתי מהמוכר שווארמה, והוא בכין לי בבאגט.

שאלתי אותו למה בבאגט - והוא ענה שזו ברירת המחדל, אלא אם מבקשים אחרת. :screwy:

 

למה ? :conf::mm_surpri

 

מה הסיבה שמחוץ לעיר זה בא בבאגט ? :roll: מי נתן את ההוראה ? :shock2: איך זה בחו"ל ? (בואו לא נחשיב את צרפת).

:multi: רז .

 

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

  • תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

כשהטמפרטורה ב-ב-ו-ק-ר 25 מעלות, הפיתות מתייבשות יותר מהר. היות ושטח הפנים של הבגט קטן יותר ביחס לנפחו, הוא מתייבש לאט יותר, ועל כן שמים בתוכו את השווארמה.

 

מאותה סיבה אגב, באגט ימריא ממסוע ופיתה לא.

  

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיפור שלך לא אמין. קשה לי לדמיין מוכר שווארמה אומר "ברירת מחדל".



I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אורן אני יודע על מה אתה מדבר, השווארמה הכי טעימה שאכלתי בשנים האחרונות הייתה שם!!

יש להם גם את המקדש ספק ערבי הזה שם מאחורה שזה די נחמד לשבת שם... :)

 

אבי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סוף סוף מישהו שמסכים איתי בעיניין הבאגט בשוארמיות..

מה לעזאזל הקטע הזה עם הבאגט?? זה לא נוח ופחות טעים ופחות לעיס!

 

וההוא ביפו - חבר חושב כמוכם , אני לא ..

Not the sound of silence -ABARTH

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיפור שלך לא אמין. קשה לי לדמיין מוכר שווארמה אומר "ברירת מחדל".

 

 

גם אני חשבתי כך אבל אולי היה זה מוכר שאוורמה אינטלקטואל ואדם שפרש מרצונו מתפקיד של מהנדס חשמל באינטל קריית גת עשה הסבה מקצועית לתחום שחלם עוד שהיה ילד לעסוק בו: מנהל דוכן שווארמה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מאז שטורקיה הצטרפה לאיחוד האירופי, אזרחים טורקים נודדים בכל רחבי אירופה בחיפוש אחר עבודה עם משכורת במטבע היורו הנחשק.

גרמניה גרמניה התמלאה בשווארמיות, כך גם צפון איטליה. בוקר אחד, התחוורו תושבים בשטרסבורג (מזרח צרפת) למצוא שווארמיה חדשה ברחוב.

בתור טריק שיווקי, החליטו הטורקים למכור את המאכל הלאומי שלהם, בתוך הלחם הצרפתי הנודע - וכך נוצרה לה שווארמה בבאגט.

הרעיון תפס והטריק התפשט בכל רחבי צרפת.

 

מיותר לציין שעמישראל, החובב את צרפת אך לא את הצרפתים, אכל באחד מביקוריו שם שווארמה בבאגט. מצא חן בעיניו הרעיון ונצר הוא בליבו.

כאשר חזר לארץ, החליט על "סטארט-אפ" מרעיש: שווארמה בבאגט! מטבח משולב, בין-לאומי, מטבח טורקי וצרפתי (אוכל טורקי, מחיר צרפתי).

לאט לאט ראו בעלי העסקים השכנים כי טוב, והחליטו לאמץ את הרעיון.

ככה התפתח הדבר בכל רחבי הארץ, כולל ת"א.

אמאמה ?! התל-אביבים לא פראיירים. הם כבר מזמן יודעים שצרפת לא באופנה. עכשיו "אותנטי" זה שיא ה"שיק", לכן חזרו ללאפה הידועה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כשהטמפרטורה ב-ב-ו-ק-ר 25 מעלות, הפיתות מתייבשות יותר מהר. היות ושטח הפנים של הבגט קטן יותר ביחס לנפחו, הוא מתייבש לאט יותר, ועל כן שמים בתוכו את השווארמה.

 

מאותה סיבה אגב, באגט ימריא ממסוע ופיתה לא.

באגט נראה יותר טעים מאשר פיתה כשמניחים לידם אבטיח.

 

 

השווארמות המועדפות שלי הן "סמי בכיכר" בחדרה והטורקי באור יהודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סמי בכיכר בחדרה ושמש בר"ג ותמיד בלאפה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מילא זה, אבל יצא לי לראות מקום שמוכר שניצל בלאפה.... :D

 

מסכים עם רז, תמיד בדרך למילואים וגם לסדיר בצפון הייתי אוכל ב"בגט חן" בקריית שמונה, וכשמו כן הוא - בגט.

הבגט מתקשה במשך היום ואם אוכלים בערב זה ממש זוועה.

 

נ.ב. לא סובל את השווארמה של שמש.יש לה טעם חריף של תבלינים ולא טעם של בשר.

שלא לדבר על זה שמשלמים מעל 40 שקל על שווארמה ושתיה , למה מי מת ?

בכסף הזה אני אוכל עסקית במוזס או בFRAME (למשל) וגם מכניס אוכל קצת יותר איכותי לגוף.

Volvo V40 T5 R-Design

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK5 - SOLD

GTI MK4 - SOLD

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באגט נראה יותר טעים מאשר פיתה כשמניחים לידם אבטיח.

 

השווארמות המועדפות שלי הן "סמי בכיכר" בחדרה והטורקי באור יהודה.

 

התלבטתי אם להעלות את נושא האבטיח, אבל חשבתי שזה כבר נדוש. כנראה שלמרות הכל,

האזכור שלו פה הוא בלתי נמנע.

 

לגבי הטורקי, מחזק את ההמלצה. עם זאת, השווארמה הכי טעימה שאכלתי הייתה דווקא בגרמניה.

יש משהו בתהליך ההכשרה של הבשר (כנראה שזה המלח) שפשוט מוציא ממנו חלק נכבד מהטעם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים


×
×
  • תוכן חדש...