Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הכל התחיל במאי השנה, כאשר הזמנתי וקיבלתי את הקורולה החדשה בליסינג. לאחר כחודש החזרתי את הרכב בגלל שאישתי ממש לא התחברה לגיר הרובוטי ואני מצאתי כמה באגים מעצבנים.

לאחר שהחזרתי את הקורולה, הזמנתי את הפוקוס החדשה. אמרו לי (לפני שלושה חודשים) שזמן ההמתנה ארוך והצפי הוא אוקטובר.

השבוע התקשרו מחברת הליסינג ואמרו שיש איחורים בהספקה והצפי המעודכן הוא ינואר 2009 ועומדות לפני שתי אפשרויות:

1. להחליף את ההזמנה לרכב אחר.

2. לחתום על טופס התחייבות נוסף בו אני מתחייב לחכות לפוקוס עד שהיא תגיע (זמן לא מוגבל) בלי שתהיה לי אפשרות לשנות את ההזמנה, אחרת אני צריך לשלם קנס.

לגבי סעיף 1, האפשרויות הן:

• מאזדה 3 [למה לא: הייתה לי שלוש שנים, אין ESP. למה כן: רכב נחמד]
  • רנו מגאן [למה לא: ישנה(מגאן 3 כבר הוצגה), ממש לא אמינה, איבזור דל למה כן: בטיחותית וגדולה]
  • פורד פוקוס [למה לא: מנוע חלש, זמן המתנה ארוך למה כן: בטיחותית וגדולה]
  • טויוטה קורולה [למה לא: גיר רובוטי ובאגים נוספים, רק 4 כריות אויר, אין ESP, איבזור דל למה כן: נראת מצויין, מנוע חזק]
  • יונדאי I30 [למה לא: עגלת תינוקת לא נכנסת לבגאז', לא אוהב קוריאנית למה כן: מנוע חזק, רכב מתקדם (ככה כותבים)]
  • סיטרואן C4 [למה לא: עגלת תינוקת לא נכנסת לבגאז', נוקשה למה כן: הכי מאובזרת בקטגוריה]
  • סובארו B3 [למה לא: עגלת תינוקת לא נכנסת לבגאז', מנוע חלש למה כן: לא יודע]
  • מיצובישי לנסר (הדור הקודם) [למה לא: הכל למה כן: כלום]

מה אתם מציעים לי לעשות?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עגלת תינוקות לא נכנסת לבגאז' כי בדקת או כי נדמה לך שהאצ'בק=עגלת תינוקות לא נכנסת לבגאז'?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

1. אם יש לך תינוק ועגלת תינוק שלא נכנסת לבגאז' של כל מיני רכבים, תמחק מהרשימה את הרכבים האלה ואת מיצובישי לנסר שאתה, כנראה, לא סובל.

2. אם חשובה לך הבטיחות שלך (וגם של התינוק), תמחק מהרשימה את הרכבים ללא בקרת היציבות.

אם מה נשארת?

פוקוס או מגאן.

אתה לא סופג ירידת ערך ולא מתקן על חשבונך ולכן תבחר מה יותר חשוב לך - לקבל את הרכב בימים הקרובים או לקבל רכב שהוא מהדגם היותר חדש (אבל לא בהכרח יותר חדיש וכנראה פחות חזק).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מנסיעה מרובה ב-I30 כרכב ליסיניג בקבוצה 2- רכב נהדר (בקבוצה שלו)!

מבין המתחרות אני חושב שזאת בחירה נכונה.

הנסיעה שקטה (לי זה חשוב), חלקה והרכב עצמו בנוי טוב ובעל הנדסת אנוש טובה.

אגב, אני לא יודע למה התכוון המשורר שרשם "מנוע חזק".. לי הוא הרגיש בסיסי ויעיל, אבל לא ממש חזק.

פורסם

1. רנו מגאן - רכב מעולה, עדיין בטופ של הקבוצה.

2. מזדה 3 - נכון, כבר נמאס ממנה, אבל עדיין רכב שנותן תמורה מצויינת (תבחר צבע שונה ממה שהיה לך...8)).

3. סובארו B3 סדאן - מרווחת ונוחה. אומנם עגלתית, אבל אם שקלת את הפוקוס העגלתית, כנראה לא תרגיש בהבדל...

פורסם

רנו מגאן [למה לא: ישנה(מגאן 3 כבר הוצגה), ממש לא אמינה, איבזור דל למה כן: בטיחותית וגדולה]

אכן המאגאן 3 כבר הוצגה אך במרכב 3-5 דלתות בלבד, גירסאת 4 דלותות צפויה רק באמצע 2009.

ולגבי האימרה שלך על אמינות המאגאן, אז תן לי בבקשה לעדכן אותך כבעל מאגאן ב 4 השנים האחרונות, אני ועוד 12 מנהלים אחרים אשר נוהגים ברכב, הרכב ממש , אבל ממש אמין.

שום רכב מעולם לא נתקע ואו ביקר במוסך לטיפול שאינו שיגרתי.

אז בבקשה, הכללות עושים על סמך מידע ולא על תחושת בטן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
עגלת תינוקות לא נכנסת לבגאז' כי בדקת או כי נדמה לך שהאצ'בק=עגלת תינוקות לא נכנסת לבגאז'?

העגלה מסוג Quinny Buzz (שלושה גלגלים עם בסיס רחב) לא נכנסת (בדקתי בפועל) ל- C4 גם ל- I30 לא לרוחב ולא לאורך אלא אם מפרקים את הגלגלים של העגלה (לא מציאותי לעשות את זה).

פורסם
רנו מגאן [למה לא: ישנה(מגאן 3 כבר הוצגה), ממש לא אמינה, איבזור דל למה כן: בטיחותית וגדולה]

אכן המאגאן 3 כבר הוצגה אך במרכב 3-5 דלתות בלבד, גירסאת 4 דלותות צפויה רק באמצע 2009.

ולגבי האימרה שלך על אמינות המאגאן, אז תן לי בבקשה לעדכן אותך כבעל מאגאן ב 4 השנים האחרונות, אני ועוד 12 מנהלים אחרים אשר נוהגים ברכב, הרכב ממש , אבל ממש אמין.

שום רכב מעולם לא נתקע ואו ביקר במוסך לטיפול שאינו שיגרתי.

אז בבקשה, הכללות עושים על סמך מידע ולא על תחושת בטן.

בחברה בה אני עובד יש יותר מ-800 (שמונה מאות) רנו מגאן צמודים משלוש השנים האחרונות.במוסך של חברת ליסינג פשוט יורקים דם בגללם עם כל מיני תקלות מוזרות שקוראות רק במכוניות צרפתיות.לדוגמא: חבר שלי שיושב איתי בחדר עם רנו מגאן שנת 2007 יצא לאכיפה ובאמצע נכבה לו המנוע. אני אפילו לא מוכן לקחת סיכון שזה יקרה לי.

פורסם

כמו שכתבו לך:

• מאזדה 3 - נמאס כבר, די, וגם צפופה.
  • רנו מגאן - בטיחותית, מרווחת, יפה - אבזור דל? מה חסר? בטויוטה יש אותו האבזור.
  • פורד פוקוס - נו מה יגידו לך בינואר?
  • טויוטה קורולה - אם יש לך בעיה עם הגיר אז זה לא רלוונטי.
  • יונדאי I30 - העגלה, NEXT
  • סיטרואן C4 - עגלה NEXT
  • סובארו B3 - עד עכשיו אף אחד לא לקח בליסינג כיוון שהיתה 5 דלתות, עכשיו יש את הסדאן עכשיו, עד כמה היא עגלתית? לא ממש מכיר בכל זאת.
  • מיצובישי לנסר - גם אני לא אוהב :-)

נראה לי שנשארת עם המגאן, כיום לפי מה שאני רואה ברחוב הרוב לוקחים: מגאן, טויוטה למי שעומד בזה, FORD למי שיש סבלנות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם
בחברה בה אני עובד יש יותר מ-800 (שמונה מאות) רנו מגאן צמודים משלוש השנים האחרונות.במוסך של חברת ליסינג פשוט יורקים דם בגללם עם כל מיני תקלות מוזרות שקוראות רק במכוניות צרפתיות.לדוגמא: חבר שלי שיושב איתי בחדר עם רנו מגאן שנת 2007 יצא לאכיפה ובאמצע נכבה לו המנוע. אני אפילו לא מוכן לקחת סיכון שזה יקרה לי.

מעניין שכל הניסים והנפלאות קורים רק אצלך עם המאגאן, דרך אגב הסיפור על רכב שנכבה בעקיפה סופר על ידך על מאגאן 2008 באחד השירשורים הקודמים, יחד עם סיפור אימה אחר על קרטר שמן שנפרץ לו מאיליו בנסיעה אחרת עם רכב חדש לחלוטין...

יל לי חברים רבים אשר לקחו מאגאן למרות סיפורי האימה הרבים אשר סיפרו להם, כולם כולל כולם מרוצים מאוד מהרכב , מעולם לא חוו תקיעה מכול סוג שהוא, ובוודאי לא נתקלו בסיפורי אימה מעין אילו שאתה מעלה כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=207202&page=2

דרך אגב, באחת ההודעות הקודמות שלך דובר על 1000 רכבים בחברה בה אתה עובד, כאשר 800 מתוכם הינם מאגאן , אני כתושב הצפון (האישור בו אתה גר) לא מכיר שום חברה ואו תאגיד המחזיק כמות כזו של מאגאנים , אולי תוכל להאיר את עינינו בשם הארגון ?

דרך אגב שים לב שכבר אז הודית שאין בידך נתונים מדויקים על התקלות ברכב, אלא שוחחת עם מוסכניק, אני מניח שאם תגיע למוסך של כל פירמה אחרת של רכבים הוא יגיד לך שגם אצלו יש מלא רכבים עם מגוון תקלות, מה לעשות, זה מוסך לא מלון.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הדירוג שלי לקטגוריה הוא הולך ככה :

1. קורולה.

2.I30.

3.פוקוס.

ולמה? אל הקורולה הכי הרבה התחברתי מבין שאר המכוניות בקטגוריה .

הI30 הוא רכב חזק , מתקדם, לפי כל המבחנים הוא הרכב הנכון לבחירה ועם כל מי שדיברתי איתו והוא בעל הרכב הנ"ל פשוט מרוצה על הראש.

הפוקוס גדולה מרווחת , ויש בה המון פינוקים והכל מהכל , אבל חיסרון אחד בולט והוא המנוע החלש , לאומת זאת אם יש לך בן/בת שטרם עת הוציאו רשיון האמלצה שלי על הפוקוס הופכת להיות מספר 1 ברשימה וכאן המנוע החלש משחק לטובתו של הפוקוס , ולבטיחות שלך!

בהצלחה

יעקב

עריכה:

אני דיי בטוח שעגלת של הילד נכנסת לI30 , תנסה נראה לי שאתה אומר זאת רק בגלל הצורה .

לגבי הB3 הגלגל של העגלה בקושי יכנס , תא מטען קטן מאוד!

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם
מעניין שכל הניסים והנפלאות קורים רק אצלך עם המאגאן, דרך אגב הסיפור על רכב שנכבה בעקיפה סופר על ידך על מאגאן 2008 באחד השירשורים הקודמים, יחד עם סיפור אימה אחר על קרטר שמן שנפרץ לו מאיליו בנסיעה אחרת עם רכב חדש לחלוטין...

יל לי חברים רבים אשר לקחו מאגאן למרות סיפורי האימה הרבים אשר סיפרו להם, כולם כולל כולם מרוצים מאוד מהרכב , מעולם לא חוו תקיעה מכול סוג שהוא, ובוודאי לא נתקלו בסיפורי אימה מעין אילו שאתה מעלה כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=207202&page=2

דרך אגב, באחת ההודעות הקודמות שלך דובר על 1000 רכבים בחברה בה אתה עובד, כאשר 800 מתוכם הינם מאגאן , אני כתושב הצפון (האישור בו אתה גר) לא מכיר שום חברה ואו תאגיד המחזיק כמות כזו של מאגאנים , אולי תוכל להאיר את עינינו בשם הארגון ?

דרך אגב שים לב שכבר אז הודית שאין בידך נתונים מדויקים על התקלות ברכב, אלא שוחחת עם מוסכניק, אני מניח שאם תגיע למוסך של כל פירמה אחרת של רכבים הוא יגיד לך שגם אצלו יש מלא רכבים עם מגוון תקלות, מה לעשות, זה מוסך לא מלון.

אכן טעיתי לגבי שנת הדגם - מדובר במודל 2008 אשר עלה לכביש ביוני 2007 ולא מודל 2007 כפי שכתבתי.אני לא יכול לכתוב כאן את שם החברה בה אני עובד מכיוון שמדובר בגוף בטחוני, אך אם אתה גר בצפון אתה בטח יכול לנחש על איזו חברה מדובר (חברת הליסינג שלנו היא אופרייט ליס).הסיבה שיש המון מגאנים היא שעד לפני כשנה בכלל לא הייתה אפשרות בחירה - היו רק מגאנים.

• תוכן חדש...