Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי לתומי מראש פינה לכיוון צומת עמיעד. למי שמכיר, עומדת שם ניידת מעל מחלף אליפלט, ותופסת עם לייזר עם כיוון הנסיעה. זה אומר שהם לוזרים עליך מאחור, ואז מתחילים לרדוף אחריך. אני מכיר את המארב האמור, אבל אחד שלא, בהונדה סיוויק בצבע כחול כהה, עקף אותי על 140-150.

תגובת משטרת ישראל לא איחרה לבוא - ובמהרה ראיתי ג'טה גרוטאה מכלה את נפשה בדרכה מטה מהמחלף, בשביל לתפוס את העבריין. רק מה, העבריין כבר התרחק אל האופק, שמורכב מעיקול ואחריו ירידה - כך שאין שום סיכוי שהשוטר הצליח לשמור על קשר עין כלשהו. אני כבר איבדתי קשר עין עם הסיוויק כשהשוטר עוד היה 150 מטר מאחורי.

אותו שוטר טס מטה, כשהוא חותך מכוניות על ימין ועל שמאל, על 170 לפחות - ולבסוף סגר על הרכב - אך לא אותו הרכב, אלא 206 בצבע - מה אתם יודעים - כחול כהה, ובתוכה שני זקנים חביבים שבוודאי חזרו מצימר, שנסעו בימין במהירות שנראתה חוקית לחלוטין. הוא כמובן עצר אותם, ואין לי ספק שמישהו יצא משם עם זימון למשפט + הכרת תודה על זה שקצין מתנ"א ראש פינה לא שלל לא את הרשיון במקום.

בפעם הקודמת שראיתי שוטר מבצע תעלול כזה, עצרתי ליד הקורבן ונתתי לו את מספר הטלפון שלי למקרה שהוא הולך למשפט ומחפש עד. הפעם מאוד מיהרתי למרכז, והיה לי ברור שהתערבות בנעשה תקח לי לפחות שעה, לאחר שהשוטר יחפש לזיין אותי גם, אז וויתרתי. ליבי עם אותם זקנים.

ועוד סיפור מהאיזור בשביל לפתוח את השבוע - שוב תחנת ראש פינה: חבר בילה בפאב עם חברים שלו. לאחר שיצאו, הם ראו ניידת ליד, שמבצעת בדיקות אלכוהול. ניגש אחד החבר'ה אל הניידת וביקש להבדק לפני שהוא נוהג, בשביל שלא לשגות וחלילה לנהוג בשכרות (כאן המקום לציין, לאלו שלא יודעים, שקל מאוד לשגות בארץ: המגבלה החוקית על שתיה עומדת על 0.245 אחוז או משהו דומה, בעוד שבמדינה נחשלת כאריזונה, למשל, היא עומדת על 0.8 ). השוטר החביב אמר לאותו בחור, "אל תדאג, אנחנו לא בודקים, סע, זה בסדר". נכנס אותו בחור לרכב, שמח וטוב לב, הניע, ובאותה שניה ממש דפק אותו השוטר על החלון שלו, וגרר אותו החוצה לבדיקת אלכוהול. הכשלה? ניבזות? עבודה למח"ש? אגב, הבחור יצא נקי.

צמח לנו גוף פשיעה מאורגן, חזק וגרוע מכל מה שהכרנו לפניו, ושמו משטרת ישראל. שוחד, עבריינות, חיסולים, ובעיקר היטפלות אל האזרח הקטן שמשלם את משכורתם מדי חודש.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

זה פשוט לא ייאמן כמה שהם עושים מה שהם רוצים.

קל לנו לזהות את הבעיה ולהתלונן כשהבעיה היא מלמעלה, כשהמשטרה כגוף עושה טעויות. במצב הזה ניתן לנתח את הבעיה, לנסות ולהבין מאיפה היא נובעת ומה צריך לעשות בשביל להתארגן מחדש (למשל נותנת יותר מדיי דוחות על מהירות, למשל).

אבל קשה מאוד להתלונן כשאיזה שוטר צעיר תופס תחת וחושב שהוא רמבו, רוצה להרגיש את השליטה בידיים שלו ורוצה פשוט לגרום לאנשים לבקש ממנו סליחה.

נכון, חסר כוח אדם במשטרה, אבל זה עדיין לא אומר שצריך לגייס כל אחד...

Back to the original - NC again.

פורסם

בעוד שאני בהחלט חושב שיש מיתאם בין רמת השוטרים (עם כמה חריגות לטוב, אך בעיקר לרע), אני לא משוכנע שזה רק בגלל שהמשטרה מגייסת חומר אנושי ירוד. כמובן שהמשטרה מתקשה לגייס חומר אנושי משובח - הרי מי שיש לו סיכוי לקריירה אחרת הולך לעשות זאת, ולא נהיה שוטר - אבל אין לי ספק שהמצב רק מחריף בגלל נורמות שנספגות כשהשוטר הצעיר מגיע לארגון.

המקרים הכי גרועים של שחיתות וניצול התפקיד לרעה דווקא נמצאים במעלה הסולם, לא למטה. זה רק מחלחל.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
השוטר החביב אמר לאותו בחור, "אל תדאג, אנחנו לא בודקים, סע, זה בסדר". נכנס אותו בחור לרכב, שמח וטוב לב, הניע, ובאותה שניה ממש דפק אותו השוטר על החלון שלו, וגרר אותו החוצה לבדיקת אלכוהול. הכשלה? ניבזות? עבודה למח"ש? אגב, הבחור יצא נקי.

אני בעד בדיקות את אלכוהול, אבל זה פשוט מגעיל.

פורסם

וואלה,היית בראש פינה? היית לפחות קופץ לקפה :D

ולענייננו - מה שחזית היום,קורה על בסיס שבועי לפחות פעמיים-3

בושה,פשוט בושה שיש לנו משטרה שכזאת

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לך תוכיח שאין לך אחות.

אני מגרד את הראש ומנסה לחשוב מה אפשר לעשות במקרה כזה. חוץ מללכת למשפט עם עו"ד תותח, אני לא רואה שום דרך לבטל את רוע הגזרה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מדינה שכזאת. כשיש לך מכסת דוחות ולא איכפת למדינה שלנו על מה תקבל אותם, אתה תקבל.

לפעמים גם לא איכפת למי מיועד הדו"ח או למה.

ובנימה זו (מהדורה מוגבלת, למי שמכיר) : האם ראוי ?

פורסם

מארב ה"תוסיק" של ראש פינה פועל כבר מעל שנה, למרות האזהרות הרבות עדין ממשיכים נהגים רבים לא להיות מודעים לסוג הזה של אכיפת מחלף.

בחלק גדול מהמקרים השוטרים מאבדים קשר עין על הרכב הנמדד אבל שוב לך תוכיח....

שוטרי ראש פינה הם כיום כמעט היחידים שמבצעים מארבי ירי בתוסיק באופן קבוע ובעיקר בסופי שבוע לכל התל אביבים שחוזרים מהצימרים.

למי שרוצה קצת להעמיק שמותיהם של שניים מהשוטרים הינם באנגו' ובאסם.

אם יתפסו אתכם תוכלו להגיד שכבר כתבו עליהם....

בד"כ רכב המארב נמצא בתחנת האוטובוס שרואים בצד שמאל של התמונה.

ispeed_rash_pina.jpg

אמרו שלא מפרסמים כאן בלי רשות של רגע ודודלי :shock:, בסדר.

שמו אותי במעקב של שני גורילות, גם זה בסדר.

פורסם
לך תוכיח שאין לך אחות.

אני מגרד את הראש ומנסה לחשוב מה אפשר לעשות במקרה כזה. חוץ מללכת למשפט עם עו"ד תותח, אני לא רואה שום דרך לבטל את רוע הגזרה.

דווקא אני לא מסכים.

אומנם זה יהיה קשה אבל אפשר לטעון שלא נשמר קשר עין ולכן הוא לא אשם גם בלי עורך דין תותח.

אחרי הכל גם השוטר יצטרך לתת דין וחשבון איך הוא הספיק ללזור על הרכב מאחור, להיכנס לאוטו, להאיץ מעל למהירות העבריין הנרדף ולתפוס אותו - וכל זה בשעת צהריים כאשר יש עוד מכוניות בכביש, כשצריך לעשות זיג-זג ובהמשך יש עוד עיקולים.

Back to the original - NC again.

פורסם

ח'ברה, בתפיסה כזאת מאחור אפשר לצאת ללא עונש אבל צריך להצמד לגרסה הגיונית שתשלול את אמינות השיטה ו"המבצע" של השוטר ולטעון אותה מהרגע שהשוטר עצר אותך ועד למשפט.

הגרסה:

1. היו רכבים נוספים בדרך בינך לבין הניידת ו/או מצדדיך ו/או לפניך - (בשביל הספק שהלזירה בוצעה על רכב אחר).

2. לפחות רכב אחד עקף אותך באיזור נקודת המפגש של המחלף לכביש - (כנ"ל ולהציג רכבים בדרך שנסעו מהר ממך).

3. לדרוש הסבר מהשוטר איך הוא הצליח להגיע אליך אם המהירות הייתה גבוהה - (כדי להכניס את השוטר למילכוד בכך שביצע עבירה).

4. ראות לקוייה עקב מזג אויר, חשכה וכו'...

פורסם

לא ממש הבנתי את השיטה,שוטר יורה מהתחנה על רכב שחולף איפה שמרצדס?ואז נכנס לאוטו ודוהר אחריך?

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לדעתי הניידת נמצאת בשביל העפר ולא בתחנת ההסעה.

המרחק מתחנת ההסעה ועד למחלף נראה גדול מדי ללזירה חוקית.

בכל אופן, דני, כן זו השיטה.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
לדעתי הניידת נמצאת בשביל העפר ולא בתחנת ההסעה.

המרחק מתחנת ההסעה ועד למחלף נראה גדול מדי ללזירה חוקית.

בכל אופן, דני, כן זו השיטה.

*** נערך - השתלחות מיותרת ***

הניידת (מד לייזר) יכולה למדוד מהירות באופן אמין עד למרחק של 400 מטרים.

דרך אגב, למטיילים בחו"ל. משטרות התנועה השונות ברחבי ארצות הברית נוהגות לארוב לנהגים בשיטה זו כבר שנים רבות בדרכים המהירות.

• תוכן חדש...