Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פאביה בנזין 1400 68 כ"ס 2003 ולאחרונה ישנה בעיה של צריכת דלק גבוהה וחריגה לדעתי כאשר אני ממלא מיכל דלק מלא כ 47 ליטר אני מסתכל במחשב הדרך והמחשב מראה לי בין 360-400 ק"מ כללי כאשר לפני מספר חודשים גם עם מזגן הייתי יכול לנסוע כ 500 ק"מ .

בדקתי את פילטר האוויר והוא נראה סביר לרכב שמטופל תדיר במרכזי ,כמו כן הוספתי תוסף BG 44 לפני כשבוע ועדיין אין תוצאה\

אשמח לקבל עזרה

מאיר

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

יכול להיות שיש בעיה במחשב?

כשאתה מסיים לתדלק, ואתה מסתכל בתצוגה, כמה ק"מ רשום לך? במידה וכמו שציינת 350-400 בערך.. ובעבר היה 500

אולי זו סתם בעית תצוגה ובפועל אתה יכול להמשיך ולנסוע יותר.

פורסם

תודה על הפנייה בכל מקרה המחשב מציג בפועל לצורך העניין מילאתי אתמול והוא הראה 400 ק"מ ל47 ליטר שזה 1:8.51

צריכה גבוהה לכל הדעות כאשר לפני כן האוטו היה עושה 1:11 בתוך העיר עם מזגן .

המחשב לפי דעתי תקין מאחר ובאמת לקראת סוף המיכל עם האור הכתום הק"מ הסופי הןא באמת תואם לזה שהיה בתחילת התדלוק אז הבעיה במקום אחר

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם
בצע בדיקת תצרוכת דלק בפועל, ע"י חישוב מעשי של הקילומטארז' ביחס לכמות הדלק שתודלקה.

+1

זאת גם ההצעה שלי.

התהליך די פשוט:

1. מלא מיכל מלא דלק.

2. לפני שיצאת לדרכך מתחנת הדלק, אפס את הק"מ על הצג.

3. תוך כדי הנסיעות ארוך חישוב גס שהצג לא משקר (רק כדי לוודא שהצג והמחשב לא תקועים על אותה התקלה).

4. תגיע לתחנת הדלק, תמלא שוב ותסתכל כמה ליטרים נכנסו.

5. תשווה לכמות הק"מ שעברת (רשום על הצג - במידה והוא תקין כמובן).

Bimmer

פורסם

עשיתי זאת יש לי צריכה של 1:9 בינעירוני ו 1:6 עירוני

לפני זה הייתה לי צריכה של 1:12 עירוני ו 1:15 בינעירוני

מה לדעתכם הבעיה

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אותה הבעיה... רק שבחור אחד שמבין בדק יותר לעומק ופתר לי את התקלה...:) אחרי החלפת פילטר אוויר ותוספים אינספור. מדובר ברכב ידני. ומה שקרה פשוט הקלאץ היה גמור מה שגרם להחלקה שלו.... כן זה דרש החלפת קלאטץ אבל הרכב חזר להיות בובה פראית כמו בעבר:) ולא טוחן דלק בצורה מחרידה.

• תוכן חדש...