Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני חדש כאן :)

לאחרונה רכשתי דייהטסו סיריון שנתון 2008 מהחברה, לפי הבירורים שעשיתי לפני כן צריכת דלק ממוצעת (ק"מ/ליטר) לדגם זה היא: 15.6 ( 6.4 ליטר / 100 ק"מ ). המד ברכב שמודד את צריכת הדלק ( ב LIVE וב AVG ) מראה לי שאחרי 1000 ק"מ ברכב צריכת הדלק היא בממוצע 7.9 ל 100 ק"מ. המד מזייף או שהביקורות שלסיריון מזייפות?

תודה

פורסם

אני לא כל כך הייתי סומך על המדים האלה, למרות שהם לכאורה צריכים להיות הכי מדוייקים.

אם אתה רוצה לבדוק צריכת דלק, אתה צריך למלא טנק מלא, ולרשום את הקילומטראז'.

תיסע עד שתידלק נורת מיכל ריק (אל תדאג ישאר לך עוד 50 ק"מ בערך), ואז תמלא שוב דלק.

כמה שמילאת זו כמות הדלק שביזבזת. עכשיו תסתכל על הקילומטראז' ותחסר ממנו את מה שכתבת בהתחלה, ותקבל את מס' הקילומטרים שנסעת. חלק כמות דלק במס' קילומטרים ותקבל צריכת דלק.

אם אתה רוצה יותר דיוק תבצע את זה כמה פעמים, חבר את כל כמויות הליטרים, ואת כל הקילומטרים, ואז תבצע חילוק.

פורסם

הנתונים, שמציגים מחשבי דרך, די מדוויקים.

מאיפו לקחת את הנתון 6.4 ליטר ל 100 ק"מ ?

מספר נהג, שמגיע עם הרכב או ממפרט הרכב באתר אינטרנט של החברה ?

אם זה משם, אז מדובר בנתונים אופטימיים ביותר, שנמדדו בתנאי מעבדה.

בחיים האמיתיים צריכת הדלק תיהיה תמיד גדולה יותר.

7.9 ליטר ל 100 ק"מ זה בערך 12.5 ק"מ לליטר, וזו צריכת דלק סבירה, אם חלק מהקילומטרים שנסעת היו בעיר ובפקקים.

אף אחד לא מזייף.

פורסם

היי Buki

הנתונים נלקחו ממספר ביקורות שקראתי באינטרנט על הרכב (ואללה, Ynet, ICAL ועוד כמה)

בכולם יש ממוצע של 16 ליטר לקמ. בספר של הרכב לא הסתכלתי.

פורסם

הרכב עבר 1000 ק"מ. רוב הנסיעה ברכב היא לעבודה הלוך חזור (מה שכולל חצי שעה כל צד של רבע שעה פקקים בעיר ועוד רבע שעה בכביש מהיר עד העבודה)

עריכה: שכחתי לציין שהמזגן כמעט תמיד פועל.

פורסם

בצע את בדיקת התצרוכת לאחר שהרכב יעבור לפחות את ה 5000 ק"מ הראשונים שלו,.

מזגן בודאי מוסיף לצריכת דלק באופן די משמעותי.

פורסם

הבדיקה שהיצרן עושה היא עם נהג ששוקל 65-70 ק"ג עם חלונות סגורים, ללא מזגן ,עם לחץ אויר תקין בצמיגים בנסיעה של 80 קמ"ש בכביש מישורי וישר ללא סיבובים וללא רוח צד.

אתה בחיים לא תגיע לנתונים האלה.

נסיעה בפקקים צורכת הרבה יותר דלק , כמו כן מזגן מגביר את צריכה הדלק ב10 אחוז לפחות, ובנפח מנוע כמו של יכול להגיע גם ל20 אחוז.

• תוכן חדש...