Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעו לכם שישנם השלכות על הנהג הפוגע כתוצאה מ"תלונתכם" זו, גם אם זה לא בוצע בו במקום אלא תוך 24 שעות.

מידע זה מועבר לידי משטרת ישראל וכתוצאה מכך הנהג הפוגע מועמד לדין.

נכון, אתם התכוונתם "רק" להוציא כמה ש"חים מחברת הביטוח על ה"סבל" שנגרם לכם, אך הנהג הפוגע יועמד לדין בשל זאת גם אם זו היתה פגיעה קלה שעיתים אינכם מתכוונים לתקן אותה.

קחו זאת כחומר למחשבה לפני שהינכם פותחים ב"הצגה".

פס"ד בנושא.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

כמובן, מסכים איתך. הלוואי וכולם היו חושבים על ההשלכות של הדברים שלהם דקה לפני שהם עושים אותם.

תמיד יהיו הרבה אנשים שבלהט הרגע בכלל לא יעניינו אותם ההשלכות של מה שהם עושים, וחבל.

פורסם

הינני תומך בדעתך.

קרה לי מקרה דומה שדיווחתי על פגיעה (למרות שהתאונה היא עצמאית ואני בעצם מזיק לעצמי)

אבל בכל זאת רציתי לקבל את הטיפול שמגיע לי מכיוון שהיום לאחר שלושה שבועות מאז התאונה

אני סובל מבעיות גב יותר ממה שסבלתי בעבר(יש לי שבר בגב ולא כתוצאה מהתאונה).

עכשיו אני מקבל טיפולים תואמים כגון פיזיוטרפיה.

אנשים! תדאגו תמיד לחשוב פעמיים לפני כל צעד שאתם עושים בחיים.

נ.ב

סליחה על החפירה :lol:

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

אתמול הייתה תאונה מתחת לבית שלי, ירדתי לראות מה קרה ולסייע במידת האפשר.

התאונה התרחשה כאשר רכב יצא מחניה(חנה במקביל לכביש) ולא נתן זכות קדימה, הנהגת שהגיעה מאחור ניסתה להימנע מפגיעה בו ועלתה על אי תנועה וכתוצה מכך נכנסה בשני רכבים חונים.

אני לא מדבר על האמבוש שעשו לה (למרות שלדעתי היא לא אשמה) לאחר שהיא שוכנעה שהיא לא האשמה במקרה וכאשר הצטרפו עוברי אורח שניסו לשכנע את הנהגת לביים פציעה ("לפחות תקבלי כמה שקלים"), אמרתי להם שידעו שהמשמעות היא חקירה במשטרה ונק' על תאונה עם נפגעים מבחינת הנהג האשם. בנוסף הנהג היה עובד עירייה וכנראה שגם פרנסתו הייתה נפגעת, הבחורה מייד ביטלה את האמבולנס והמשטרה ואמרה שבמידה ולא תרגיש טוב תתפנה לבדיקה.

אנשים צריכים לזכור שלמרות התאונה והאפשרות לקבל פיצוי במקרה של פגיעה ישנם השלכות כלפי הפוגע וצריך לקחת אותם בחשבון.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אני דווקא נגד הצדקנות, בדרך כלל נהג שפוגע כנראה עשה משהו לא נכון בצורת הנהיגה שלו לדעתי אי מתן זכות קדימה ועוד שכתוצאה מכך נפגעו אנשים ורכוש זה חמור ואין שום הצדקה לא ללכת להיבדק כדי לחפות על אותו מטומטם שגם הסב לך נזק וגם הוא מיסכן כי עבודתו תיפגע.

ולחלק העיקרי תצאו מנקודת הנחה פשוטה מאוד קרתה תאונה ולא באשמתכם, רק תחשבו על כל הביזבוז והטירטור שיוצא לכם מזה למרות שאתם בכלל לא אשמים.

יש לשרוף חצי יום על בדיקה בבה"ח(במידה והולכים ) וגם אם ונגיד שלא , להזמין גרר לחכות לגרר ללכת למוסך לראות דוח שמאי אדיף אפילו להיות נוכח בבדיקה של השמאי לבדוק שבאמת כל הנזק נרשם, לבדוק איך מבוצע התיקון ללכת לסוכן למלא טפסים, לתת צק דחוי ולהתפלל שתקבלו את הכסף כמה שיותר מהר לחיות בלי רכב כמה ימים טובים ולא תמיד יש רכב חלופי וגם אם יש אז צריך לנסוע לאסוף אותו ואז להחזיר אותו כמובן שמפסידים עבודה/לימודים הרבה עצבים ובמיוחד שמגלים שהתיקון לא מושלם אוגמת נפש עצבים בזבוז זמן בזבוז כסף ובטוח שפיספסתי משהו.

שלא לדבר שאחרי כל תאונה עדיין יופיעו כאבים גם אם זה לא מסוכן

על כל אלו תקבלו אולי החזר על התיקון ואולי על הגרר ואז אחרי חודש יסתבר שהנהג הפוגע מכחיש הכל ושהוא בכלל לא היה ולא נברא

אז תמשיכו להיות צדיקים תמימים (לפחות על דפי הפורום) אבל אני בהחלט אגיש למשטרה תלונה על כל תאונה שתהיה לי גם הקטנה ביותר וזאת בשביל התיעוד , ואני אלך להיבדק בבה"ח , ואני אתייעץ עם עורך דין ואם מגיעה לי כסף מהביטוח אני גם אדע לגבות את הכסף כי בכל תאונה לצד הנפגע יש הרבה נזק מעבר לנזק הישיר וכן כאבי גב וצוואר שמופיעים אחרי איזה יום ונשארים איתי לאיזה חודש ואולי שנים זה גם נזק וכמו שהיה פה דיון שום בית משפט לא יפצה אותי על זה, אז אין שום סיבה שאני אדרוש זאת בדרך אחרת שמגיעה לי ע"פ חוק ,

ובכל מקרה גם אם הנהג הפוגע מזומן לחקירה אם לא היו פגיעות גוף חמורות (אישפוז ממושך לדוגמא או דברים חמורים מזה) אז המשטרה סוגרת את התיק.

ואם הוא כן עשה עבירת תנועה אז כן מגיעה לו להישפט על כך, ואין בזה שום דבר רע.

פורסם

דני, אם באמת נפגעת אז ברור שאתה לא צריך להסתיר את זה אבל אם אתה רוצה לגנוב מהביטוח ע"י התחזות וניפוח קח בחשבון שבנוסף לגניבה מהם אתה פוגע בעוד אדם בכך שאתה מאשים ומפליל אותו בעבירה שלא עבר.

אני אחרי תאונה קשה ששלחה אותי לאשפוז ושיקום ממושכים וגם השאירה אחוזי נכות לא מבוטלים. למרות הלחץ שהופעל עליי כמעט מכל מי שאני מכיר אין לי שום כוונה לשקר ולרמות על מנת לסחוט עוד כסף מהביטוח (ולא מדובר על אלפים אלא על עשרות ומאות אלפי שקלים). אני רוצה רק את מה שמגיע לי אבל את כל מה שמגיע לי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הביטח לא פראיירים תראה את המיליונים שהם עושים, ותראה איזה מוות הם עושים למבוטחים שכן מגיעה להם פיצוי.לא צריך להגן אליהם כי יש להם עורכי דין מעולים שעושים זאת. כמו כן לא דיברתי על רמאות אבל אם כואב לי(אפילו קצת) הצוואר או גב או כל חלק אחר זכותי לטפל בזה וזכותי לקבל על זה פיצוי כמו שקבע המחוקק.אני לא מדבר על לזייף דברים, אבל אני כן מדבר על ללכת לרופאים מומחים בתחום לקבל מהם חוות דעת ואם רופא יקבע שנגרם לי איזשהו נזק או אי נוחות זמנית אז כן מגיעה לי פיצוי על זה .

לגבי ההאשמות אני יוצא מנקודה שנהג אחר אשם בתאונה מסיבה זו או אחרת, אני לא מפליל אותו ולא מאשים אותו בעבירה שהוא לא עבר אלה. אני כן מאשים אותו בעבירה שהוא כן עבר וכתצואה ממנה נגרמו לי נזקים מסוגים שונים.

הכביש זה לא מקום לסליחות(ותספרו את זה לכל אלו שנהרגו כתוצאה מנהגים שביצעו עבירות תנועה קטנות וגדולות) הוא לא דרך לך בטעות על הרגל וביקש על זה סליחה, אלה עבר עבירה כל שהיא שכתוצאה ממנה נגרמה התאונה ולכן אין שום סיבה שלא יענש על כך וכן גם אם זה יפגע בפרנסתו .

אני פשוט מנסה להבין את הראש שלכם מישהו בא ו"דופק" אותכם ואתם עוד מרחמים אליו.

במקרה כזה יש לי אולי הצעה בשביל הצדיקים אותו נהג תציעו לו לפצות אותכם תחזרו אליו אחרי יום ותגידו לו :

" הנזק שנגרם לי מהתאונה הוא X,Y,Z " הביטח שלך לא יפצה אותי על זה, אני לא רוצה לסבך אותך במשטרה עם חקירות ומשפטים בוא תפצה אותי ונסגור בינינו", ואני מבטיח לכם שאם 99 אחוז מהנהגים זה לא ילך .

ושלא לדבר על כך שחברות הביטוח בעצמם אומרות בנוהל שבקרות תאונה יש להודיעה לביטוח ולהביא גם אישור מהמשטרה על התאונה .

אני את שלי אמרתי (כן אני יודע שאני לא צדיק:?) ושיהיה לכולנו סוף שבוע מהנה ובטוח בדרכים.

פורסם

לפני שנתיים נכנסתי בגברת נחמדה שיצאה לפניית פרסה בלי לתת זכות קדימה, לא משהו רציני, אבל כן כמה שעות יפות של עבודה לפחח.

הנהגת נראתה בסדר גמור, וגם למחרת כשהתקשרתי להשלים פרטים לביטוח ודרשתי בשלומה היא לא סיפרה שכואב לה משהו.

אחרי כמה ימים קיבלתי זימון לחקירה במשטרה. מסתבר שהיא הלכה להבדק בבית חולים והם מסרו את הפרטים למשטרה.

נפגשנו שוב אחרי שנה בבית המשפט לתעבורה, כשאני עד התביעה במשפט נגדה.

פורסם

דני,

אין בהודעות שמעליך נסיון ל"הגן" על חב' הביטוח והן בכלל לא צדיקות תמימות, אך גם אין זו "מצווה" להוציא מהן כספים שאינם מגיעים לך. בסופו של דבר, הפרט שהוציא פיצוי מחב' הביטוח שמח לרגע אך לאורך זמן הוא פגע בעצמו ובשאר ציבור הנהגים(הפרמיות גדלות).

בהודעה הפותחת יצאתי חוצץ נגד ה"רמאים" בלבד ולא כנגד נפגעים אמיתיים.

קריאה ל"בא ונסגור עיניינים ביננו" הינה נלוזה בעיני יותר והיא פלילית(בעיני ואולי גם בעיני החוק) וגובלת בסחיטה ואיומים.

פורסם

מה הקשר סחיטה ואיומים?

להציע לבנאדם לסגור מבלי לערב ביטוח זה סחיטה? מה הקשר אף אחד לא מכריח אותך

אם הפוגע מסכים מה טוב אם לא אז מערבים ביטוח

לא הבנתי מה הקשר לסחיטה ואיומים

פורסם

זה ממש שטויות במיץ.

אני הייתי מעורב בתאונה עם נפגעים לפני כ 3 חודשים, בתאונה היו מעורבות 4 מכוניות כאשר אני הייתי ראשון ונכנסו בי, ועוד שתי מכוניות כאשר המכונית השלישית הצליחה להתחמק ס"מ ספורים מהרכב השני, עלתה על האי תנועה ואז נכנסו גם בה, כלומר מבחינת המשטרה אלה היו 2 תאונות נפרדות למרות שזה היה נראה כמו תאונת שרשרת. בזירה היו 3 אמבולנסים והציעו לכולם להתפנות באמבולנס למיון, אני התפנתי אח"כ עצמאית.

הבוחן תאונות החליט לגרור את הרכבים לבדיקה, באתי לשם לשחרר את האוטו שלי ובמקרה גם הנהג שפגע בי היה, שמעתי את הבוחן אומר לנהג שפגע בי שאם הרכב השלישי היה פוגע בו (משמע הרכב השני) אז זה היה נחשב לתאונת שרשרת והמשטרה הייתה חייבת להעמיד מישהו לדין.

אז כמו שאמרתי אני באתי למיון, 2 אנשים פונו מזירת התאונה על אלונקה ואף אחד לא הועמד לדין וחבל שכך, אולי מישהו היה מקבל קצת הטימטום היה פוגע לו בכיס.

פורסם

אני גם הייתי מעורב בתאונה,

אומנם רק נזק לרכב[6K] והחלטתי שלא להתפנות, כי זה התבצע במהירות של 5 קמ"ש והרכב שלי אפילו לא זז מהמקום.

עכשיו שאני חושב על זה, חבל שלא התפנתי,

רק כדי למרר את החיים של הנהגת המפגרת הזאת[שמיררה לי את החיים לאחר מכן].

----

פורסם

אתם שוכחים שלא כל הפגיעות מתגלות באותו הרגע.

פגיעות לגב ולעמוד השדרה אינן מורגדות ישר ובמקרה של פגיעה שגרמה ל-WHIPLASH מומלץ לפנות לבית החולים רק כדי לדעת שאין נזק ולאו דווקא כדי לדפוק נהג אחר.

אם בממצאי המיון הראשוניים אין פגיעות זה טוב אף הן יכולות להופיע מאוחר יותר ועל ידי אי פניה למיון קשה יהיה להוכיח מאין הן באו.

זה לא אומר שבתאונות במהירות חניה צריך לפנות לבית חולים, אלא צריך להפעיל שיקול דעת. למזלי לא הייתי צריכה להפעיל את שיקול הדעת הזה יותר מדי. פעמיים הגעתי לבית חולים בעקבות תאונה, פעם כנהגת ברכב נפגע (עם זעזוע מוח בינוני), ופעם אחת כהולכת רגל (אני כרגע באיסוף ראיות לתביעה נגד הנהג הפוגע בגין פציעות לברך - התאונה פורסמה בזמנו ב-"מוטורי" בבלוג שלי למתעניינים).

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
מה הקשר סחיטה ואיומים?

להציע לבנאדם לסגור מבלי לערב ביטוח זה סחיטה? מה הקשר אף אחד לא מכריח אותך

אם הפוגע מסכים מה טוב אם לא אז מערבים ביטוח

לא הבנתי מה הקשר לסחיטה ואיומים

תקרא שוב את תגובתו של דני.

הצעתו הינה שבוא נסגור עיניינים ביננו ולא אערב משטרה. לא ביטוח אלא משטרה.

האין פה נסיון סחיטה ואיום?!

נקודה נוספת למחשבה:

כל המתפנים לבדיקה זכרו שתלונתכם עומדת לכם לדראון עולם, כך שכל פגיעה אמיתית בעתיד תפגע בסיכוייכם לפיצוי הולם מאחר והביטוח ייטען שהפגיעה דהיום הינה תוצאה ישירה של הפגיעה מהעבר.

פורסם
אתם שוכחים שלא כל הפגיעות מתגלות באותו הרגע.

פגיעות לגב ולעמוד השדרה אינן מורגדות ישר ובמקרה של פגיעה שגרמה ל-WHIPLASH מומלץ לפנות לבית החולים רק כדי לדעת שאין נזק ולאו דווקא כדי לדפוק נהג אחר.

בשביל זה יש 24 שעות לפנות למיון.

אם יש חשש סביר לפגיעה אז ברור שיש ללכת לקבלת טיפול אבל לא ללכת באופן אוטומטי כי "אפשר להוציא כמה שקלים מהביטוח" או "אני אמרר לנהג השני את החיים" כי המקרה הראשון הוא גניבה והמקרה השני הוא הפללה של אדם בעבירה שלא עבר (גרימת חבלה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...