Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משפחת ו', על הרכבה המצומצם (אבא-יגאל, אח-יגאל ו...יגאל-יגאל) נוסעת לבקר את ה"דוד מאמריקה" בניו יורק. אתמול הוזמנו כרטיסי הטיסה במחיר שערורייתי של 1,400 דולר (Delta AirLines) דרך "צבר". אורכו של הביקור הוא כחודש (3.10-24.10).

זהו הביקור הראשון שלנו בארה"ב בכלל ובניו-יורק בפרט.

כמובן, כמו בכל נושא בענייני דיומא, גם את החיפוש אחר אטרקציות בעיר שהוזכרה למעלה התחלתי בפורום האוף-טופיק- זכרתי את הדיון הזה ומצאתי גם את הדיון הזה. נכון לעכשיו, מתוכנן טיול למפלי הניאגרה. מבחינתי, ביקור בפסל החירות הוא חובה וכמו כן שייט במעבורת- לראות את מנהטן נפרשת מול העיינים במבט מהים. מסיבה כלשהי (כתבה שראיתי ב-YNET, כנראה) אני רוצה לבקר באחד מפארקי השעשועים שיש בעיר- אשמח לשמוע המלצות.

כמובן, אם יש למישהו המלצות לאטרקציות מוטוריות בעיר וסביבתה- זה המקום להשמיע את קולכם ( מלבד "לפקוח עיינים ולהסתכל על המכוניות החולפות ברחוב, כי כל אוטו שני שם זה למבורגיני דיאבלו \פרארי F360 \ לוטוס אספרי"). אשמח לשמוע על מסלול קארטינג מעניין בעיר, לדוגמא (מקום טוב ליום כיף ביחד עם הבני דודים) או על מוזיאון רכבים בסביבה הקרובה. ממעט המחקר שעשיתי בינתיים, מלבד היותו של ה- MOMA/ מוזיאון מעניין, יש בו גם אוסף מצומצם של מכוניות מיוחדות ( פרטים נוספים )/- האם הוא שווה ביקור?

נכון, כל מה שיכול להיאמר על טיולים בעיר הזאת- כבר נאמר.

נכון, כל מה שיכול להיכתב על אטרקציות בעיר הזאת- כבר נכתב.

ובכל זאת, ארצה לשמוע על חוויות והמלצות מנסיונם האישי של חברי הפורום.

בקשה קטנה אחרונה: מישהו (אלעד?) יכול להסביר לי את פירוש המושג 'כירטוס'?

המון תודה מראש,

יום טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

עזוב פארקים - לך למטרופוליטן ול-Museum of Natural History

בשניהם תרגיש לפחות חלק מהזמן כמו ילד קטן בחנות ממתקים (יש ה-מ-ו-ן מה לראות במוזיאונים האלו והם שווים כל סנט שתשתלם בכניסה, למרות שהכניסה למטרופוליטן היא למעשה חינם והם חיים מתרומות של מבקרים)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

יופי, אלעד, תתגרה (ותגרה), למה לא?

:-)

כמה דקות לפני שפירסמתי את ההודעה שלי, ראיתי את ההודעה הזאת, של שטוטית ( זה באמת השם שרשום לה בתעודת זהות?), בפורום IAROC- היינו במצב דומה עם אליטליה במהלך השבוע- סוכנת הנסיעות עימה היינו בקשר פשוט אמרה שהם מפסיקים לקבל הזמנות בשבילם.

יוליה, תודה רבה על ההמלצות שלך- זאת לא הפעם הראשונה שאת ממליצה על ביקור במקומות הספיציפיים הללו. ביקור בהם ישקל בחיוב.

אשמח לשמוע המלצות נוספות,

שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

למען האמת כל ניו יורק מלאה במוזיאונים כך שלא חסר מה לראות.

אם תרצה - יש לי ספרון אטרקציות שאני יכולה לחטט בו קצת ולבדוק אם יש עוד משהו מעניין

עוד משהו - במרחק 3 ומשהו שעות נסיעה בפנסילבניה יש מסלול של NASCAR אם זה מעניין אותך

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

כל כך מקנא בך, מת לחזור לשם! (למה לא נשארתי שם לעזעזל.. בשביל מה חזרתי והתגייסתי?)

להתחיל לכתוב המלצות ייקח לי שעות, הכול שם פשוט מדהים ובמיוחד בפעם הראשונה. הנה לך לינק מעולה שייקצר לך את החיפושים - Plant Ware

כל אטרקציה שם מקבלת ממני חותמת "מומלץ" ענקית. בהצלחה ותהנה!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

טוב, על פעילויות מוטוריות לא אוכל להמליץ לך, אבל על דברים אחרים דווקא כן:

1. SIX FLAGS - פארק השעשועים בניו ג'רזי
  2. אמפייר סטייט בילדינג
  3. יש עכשיו ב-PIER 17 תערוכה על גוף האדם. אחותי ביקרה בה, ואמרה שזה משהו מדהים שחייבים לראות. כמובן שאני אבדוק את העניין. אגב, התערוכה הזאת אמורה להגיע ארצה באיזור דצמבר, ובכל מקרה, גם ללא התערוכה, המקום שווה ביקור.
  4. B&H - גם אם אתה לא מתכוון לרכוש משהו, הביקור שם הוא עדיין חובה.
  5. בפעם האחרונה שהייתי שם, ביום ראשון סגרו כמה רחובות לאורך פארק אווניו (אאל"ט), והיה שם בזאר מטורף לגמרי עם כל מיני דברים שאתה אפילו לא חולם עליהם, כמו מסאז'יסטים שעשו אותי כמו חדש תמורת כמה דולרים בודדים, דוכני מזון עם כל מיני דברים מטריפים שבחיים לא אכלתי ועוד.

זה מה שעולה לי עכשיו בראש.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

עקב טיסה קרובה לניו-יורק והסביבה אצטרף עם שאלה משלי, ברשותך (ותודה לכל הממליצים עד כה, אשתמש בהמלצותיכם בעצמי גם כן)

מישהו מכיר אתר בו אני יכול לבדוק הופעות של להקות (בניו יורק, למשל) לפי ימים / טווחי תאריכים וכו'?

אני לא נעול על להקה ספציפית ולכן לעבור להקה-להקה ולבדוק באתר שלה אם במקרה יש לה הופעה במהלך הזמן שלי בחו"ל זה מייגע ולא יעיל.

תודה,

עידו.

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מאיפה אתה חוזר ב- 24? אני אהיה בין ה- 20 ל- 24 בניו-יורק, אבל בעיקר לעבודה :-(

אם אתה בעניין של קניות, בג'רזי יש (לא רחוק משדה התעופה) את ה- Jersey Gardens

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...