Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, יש לי קליאו B מודל 2001, בחצי שנה האחרונה הדשבורד שלה פשוט נמס. ניסיתי בערך את כל תכשירי הספריי למיניהם כולל את שפריץ הסיליקון שחוץ מלספוח אליו אבק על בסיס קבוע לא עשה כלום. לאחר נסיונות כושלים בתכשירים האלה עברתי לתכשירים קצת יותר אלימים, בעצת חבר טוב ניסיתי אפילו פנטסטיק, זה לא עזר, הדבק לא יורד. האם מישהו מכיר את הבעיה עם פלסטיק נמס וגם יודע איך אפשר לטפל בה? גם רעיונות חדשים יתקבלו בברכה, בתודה, עוזי.

פורסם

יש לי את אותה הבעיה בדיוק וגם אותו הרכב !!!!

מה עושים????.

לעולם אל יתבייש אדם להודות בטעותו.הוא רק אומר בכך שהיום הוא חכם יותר משהיה אתמול.

פורסם

גם לי יש את אותו רכב ואין שום בעייה כזאת.

הרכב אצלינו תמיד חונה עם המגן שמש על הדשבורד, נו, הקרטון הזה שעולה 10 שקלים.

כנראה זה מה שעושה את ההבדל.

פורסם

תקנה מגן שמש זה עולה 20 שקל הכי הרבה בדיוק בשביל זה זה נועד(אצלי ברכב גם יש כנס ללינק בחתימה),וגם יהיה לך פחות חם שאתה נכנס לרכב

ויש גם מוצר שעושים בדרך כלל אחרי שטיפה ספריי כזה ששמים וזה יותר שכבת סיליקון ושומר גם על הדשבורד.

HONDA

פורסם

גם לי יש את הקליאו B 2001 עם אותה הבעיה הדשבורד דביק ומגעיל ככה זה רכב צרפתי גימור דפוק

מרוב יאוש קניתי היום את הכיסוי הזה מבד זה הפתרון הכי טוב שיש לפי דעתי ככה הדשבורד לה יהיה חשוף ממש לשמש וגם אני משתמש עם הקרטון הכסוף הזה לשמשה

פורסם

המלצה חמה מניסיון עם 3 רנו: כיסוי לא להתעצל לשים. לא למרוח שום חומר על הדאשבורד. החומרים הללו רק עושים יותר נזק.

Veni Vidi Vici

פורסם

לשים כיסוי נזכרתי מאוחר מדי, לא נורא לפחות נקווה שמכאן זה לא יחמיר. אבל האם יש דרך להתמודד עם הנזק שכבר נגרם.

אני חושב שאני אעשה איזה ניסוי נואש עם אצטון להורדת השכבה הדביקה ומכאן ואילך אקפיד על מגן שמש (בלי נדר). אני אקנה קצת אצטון ואעשה ניסוי מקומי. תוצאות - בזמן הקרוב.

פורסם

ידידי היקר,

אציטון הינו אחד החומרים שאסור בשום פנים ואופן לנקות איתו חומרים מפלסטיק/גומי. אציטון מסיר דבקים ויחד עם זה הוא יסיר לך את הצבע.

אציטון משמש לניקוי (צריבה) של חלקים עשויים מפלסטיק לפני הדבקה.

איזה כייף לי :)

פורסם
לשים כיסוי נזכרתי מאוחר מדי, לא נורא לפחות נקווה שמכאן זה לא יחמיר. אבל האם יש דרך להתמודד עם הנזק שכבר נגרם.

אני חושב שאני אעשה איזה ניסוי נואש עם אצטון להורדת השכבה הדביקה ומכאן ואילך אקפיד על מגן שמש (בלי נדר). אני אקנה קצת אצטון ואעשה ניסוי מקומי. תוצאות - בזמן הקרוב.

אם אתה מעוניין לחדש את פנים האוטו ואתה במקרה מאיזור חיפה, יש את דורשיין, הם עושים עבודה נפלאה

http://durashine.co.il/06.htm

http://durashine.co.il/profile.html

הצטרפו ל"סוזוקי אלטו החדשה" בפייסבוק

פורסם

ואלו תוצאות הניסוי : אצטון, בבדיקה מקומית קטנה, לא העלה תוצאות בסילוק השכבה הדביקה. אמנם הוא ממס את החלק הדביק ועוזר לנגב אותו אך התוצאה לא נראית טוב ועל כן זנחתי את הרעיון לאחר הטסט הקצר.

את הדשבורד ניקיתי עם סמרטוט שלא משאיר סיבים משום שאלו נדבקו לדשבורד ועם קצת פנטסטיק של רצפה. התוצאות לא מי יודע מה כמה, ישנו שיפור קל ברמת הדביקות של הדשבורד, אבל לצערי נראה לי שמבחינת חוזק ואיכות החומר ממנו הוא עשוי הוא כבר עשה את שלו. האופציות הן להתחיל להשתמש בכיסוי לשמשה הקדמית בזמן שהאוטו בחניה על מנת לא להחמיר את המצב ותוך כדי להימנע מכל מגע עם החלקים הדביקים או לחפש כיסוי דשבורד.

אם ישנן עוד אופציות אשמח לשמוע.

פורסם

אני יודע שזה חסר סיכוי אבל מה עפ פנייה ליבואן, האם הוא יכול להסביר את התופעה, אחרי הכל הרכב לא כל כך ישן ואין שום סיבה שבעולם שדשבורד יראה בצורה שכזאת.

אולי ניתן לארגן מכתב משותף של הסובלים מהבעייה לפנות ליבואן.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

שלום לכולם,

היום לקחתי מעט אבקת כביסה קצת מים סמרטוט והתוצאות מניחות את הדעת. לא מושלם כי עדיין יש איזורים דביקים ובאיזורים שרוב הדבק ירד מהם יש הבדלי צבע קלים אבל אחרי שפשוף עדין הסמרטוט הפך לשחור והדשבורד לקצת פחות דביק.

לא יכולתי לעצור שם והמשכתי עם אבקת הכביסה גם לחלקי הפלסטיק האחרים ברכב, לדיפונים של הדלתות שקיבלו קצת שחור מהנעליים, שם אבקת הכביסה באמת השאירה את חותמה והתוצאה בהחלט משביעה רצון. פנים הרכב נקי עד כדי כך שכשאני נוסע ברכב שלי אני מרגיש כמו סוחר מכוניות.

תודה לכולם

עוזי

נ.ב

מיד אחרי הניקוי עם אבקת הכביסה רחצתי במים, ייבשתי, והתזתי קצת ספריי סקאי זול על מנת להימנע מהשלכות לא נעימות של הדטרגנטים באבקת הכביסה.

עוד טיפ קטן, מגע היידים עם אבקת הכביסה לא נעים ומרגישים את העקצוץ אחרי מספר דקות, מומלץ להשתמש בכפפות גומי דקות.

• תוכן חדש...