Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למצוא בעלים לפי מספר רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן היה לי עניין עם בחור שהכרתי, נתתי לו סכום של 5 ספרות והכל היה סגור, הוא עשה פאשלה קטנה ומתחמק ממני כנראה כדי לא להחזיר לי את הכסף שלי, הצלחתי להשיג את מספר הרכב הפרטי שלו וכעת אני רוצה לדבר איתו פנים מול פנים לסגור את העניין בלי עורכי דין ועוד כל מיני סיבוכים.

מישהו יודע למי לפנות או יכול לעזור לי?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אתה בסך הכל צריך להכיר שוטר שיש לו מסוף ואז תמצא את מבוקשך.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

טוב תודה על העזרה, הבן אדם יצר איתי סוף סוף קשר והייתה לו סיבה טובה אז הכל הסתדר! סתם דאגתי

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...