Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זיהוי מכונית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !!! אני כבר הרבה זמן עובר ליד האוטו הזה ואני פשוט חייב לדעת מה הסוג שלו (מופיע עליו המילה "GREMLIN" אם זה עוזר) , אם אתם יודעים אז תגלו לי :) !!!

Resize of 108_0829.JPG

פורסם

ליתר דיוק

American Motor Corp

אק"א AMC

וזה הגרמלין שעשה הכל כדי להילחם על שוק המיני עם החיפושית של פולקסווגן.

אפילו למארג' סימפסון היתה כזאת כשהיא היתה בתיכון.

יותר מאוחר הם התמזגו עם קרייזלר.

gremmole2.gif

grem128hp.gif

gremblckbug.jpg

פורסם

לפי ה-Observer's Book of Automobiles, שנת 1972, לדגם קוראים "American Motors Gremlin", היה לו מנוע 6 צילינדר, 3802 סמ"ק (!) 100 כוחות סוס (!!), גיר ידני סטנדרטי, אופציה לאוטומט. היה לו גם אפשרות למנוע 6-צילינדר יותר גדול (4228 סמ"ק) וגם מנוע 4981 סמ"ק V8.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

AMC זה היה מכוניות קטנות לרוב ספורטיביות... חמודות ביותר...

הוא קצת דומה לpony שהיה פעם... בעיקרון אפשר לעשות מהאוטו הזה מכונית נחמדה מאוד..

למה? ככה!

פורסם
AMC זה היה מכוניות קטנות לרוב ספורטיביות... חמודות ביותר...

הוא קצת דומה לpony שהיה פעם... בעיקרון אפשר לעשות מהאוטו הזה מכונית נחמדה מאוד..

בעלות מאוד מאוד מאוד "לא מזערית"

וזה גם Understatment.

פורסם

תשמע אני לא יודע אם אתה צודק אם למישהו יש כוח להתחיל להביא חלקים מארה"ב זה לא יהיה בעיה...

הנה דוגמא של אחת במצב טוב...

gremnp2.jpg

למה? ככה!

פורסם

עד היום האוטו הזה מופיע בכל מיני בדיחות בארה"ב. לפי מה שידוע לי יש לו ערך אספני בערך כמו שיש לאוסטין אלגרו באנגליה. עם זאת, אני בטוח שאיפהשהו יש כל מיני פנאטים שאוהבים אותו. . . .

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

• תוכן חדש...