Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6504 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

יש לי בבית 2 מחשבים נייחים, למחשב הראשון הראשי מחובר מודם של טומפסון וראוטר של די-לינק, אני משלם סה"כ 100 שקל על בחודש על מהירות של 1.5 לספק 012 ותשתית הוט (ביחד), התשתית של הוט גרועה מאד, כל יומיים ניתוקים ושוב בא טכנאי מחליף את המודם וזה עובד בדיוק ליומיים שוב.

המחשב השני (של אחותי) מחובר דרך האינטרנט שלי בצורה אלחוטית, זאת אומרת שיש לה כרטיס רשת שיוצאת ממנו אנטנה ויכול למצוא חיבורי רשת בטווח קרוב.

במקרה יצא לי להשתמש במחשב שלה וגיליתי שחוץ מהחיבור הזמין מהראוטר שלי, יש עוד 7 חיבורים זמינים בלי סיסמא שאפשר להתחבר אליהם בחינם והם פתוחים 24 שעות, אז חיברתי אותה לאחד מהם בשביל לראות מה יהיה ולהפתעתי זה התחבר ומוריד לה על מהירות של 300 קילובייט לשנייה.

יש מתנ"ס ובית קפה צמוד לבית שלי בערך 200 מטר והם מפעילים שם רשת אלחוטית, אני מניח שהצלחתי להתחבר אליהם.

עכשיו השאלה שלי, האם זה נקרא בעצם גניבה? הרי מבחינתי זה בדיוק כמו לשבת בבית קפה או ליד הבית קפה עם מחשב נייד ולהתחבר, לא?

במידה ולא, כדאי לנתק את האינטרנט שלי, לרכוש כרטיס רשת עם אנטנה כמו אצלה ולהתחבר גם לחיבור אלחוטי חינמי במהירות הרבה יותר גדולה? (או לאחד מה7 החיבורים הזמינים שיש?)

**תשוו את המקרה שאתם גרים מעל בית קפה שמספק גלישה 24 שעות למי שבא עם מחשב נייד.

אוהד.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עובד בזק בינלאומי

אם תרצה תפנה בהודעה פרטית בזק נותן ראוטר אלחוטי במתנה במהירויות 2.5+

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

איך שלא תסובב את זה כדי לשכנע את עצמך זה גנבה, להשתמש באינטרנט של מישהו אחר (שמשלם עליו) בצורה קבועה זה גנבה כמו כל דבר.

אם היית עושה בזה שימוש מינימאלי של שעה שעתיים בערב ניחא, אבל תתחיל להרוג את הקו של מישהו אחר עם הורדות זה נראה לי ביזיון.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

הם יכולים לעלות עלייך בקלות, ואני חושב שזה לא הכי חוקי - זה מיועד ללקוחות המסעדה.

מצד שני, הסיכוי שהם יחשדו ויבדקו הוא די אפסי (אני לא חושב שאתה תוריד להם את רוחב הפס או משהו כזה).

פורסם

אחותי כבר מחוברת אליהם כמעט שבועיים...:oops:

זה עדיין בגדר של ניוסוי בשביל לבדוק אם זה יהיה קבוע, בנתיים במהלך השבועיים האלה היה רק ניתוק אחד למשך שעה, כנראה תקלה במתנ"ס עצמו.

אני רוצה להבהיר את עצמי, במתנס עצמו יש חדר מחשבים ענק של אינטל שהם בעצם נותנים לילדי האזור שימוש חופשי, החדר פתוח מהבוקר עד הערב וכל המחשבים מחוברים ביחד (יצא לי לפני כמה שנים להיות שם), ובעיקרון כל העסק שם הוא אלחוטי.

אז אם נחשוב על זה ככה: אני יכול לשבת שם מבוקר עד ערב ולגלוש בחינם או לחילופין להתחבר אליהם בחינם ולא לתפוס מקום של ילד בלי מחשב בבית? (זה נשמע רע...:wink:).

בכל מקרה, אם המתנס נותן לזה גישה חופשית? הייתם עושים את זה?

אוהד.

פורסם

אם אתה רק גולש באינטרנט אז זה לא יורגש כמעט אם בכלל. אבל אם אתה מתכוון להיות מחובר לאימיול 24 שעות תיהיה בטוח שתוך כמה שבועות כבר יאבטחו את הרשת הזאת.

תמיר.

פורסם
אם היית עושה בזה שימוש מינימאלי של שעה שעתיים בערב ניחא, אבל תתחיל להרוג את הקו של מישהו אחר עם הורדות זה נראה לי ביזיון.

אני די מסכים. אם אתה משתמש פעם-פעמיים במקרה, או כי נפל לך החיבור, סבבה.

לאורך זמן זה לא לעניין. יש חבילות טובות יותר וזולות יותר,

פשוט תעבור לספק/ים אחר/ים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היום לאבטח את החיבור האלחוטי זה עניין של שניות וזה קל ופשוט.

מי שלא סוגר את החיבור האלחוטי - כנראה שלא אכפת לו שגולשים איתו.

מי שלא יודע על זה - כנראה שבכלל לא מרגיש את זה.

ואני לא מאמין שמתנ"ס או בית קפה לא יודעים על אבטחה - במיוחד כשהם קונים AP שעולה 500 דולר.

אז אם זה חופשי מבחירה - מה הבעייה?

(אלא אם יש איזשהו תקנון שמונע ממך לגלוש אם אתה לא שותה קפה/חבר מועדון)

אגב גלישה אלחוטית,

לפני שבוע הובלתי ברכב 60 מסופונים אלחוטיים. בדרך עברתי בביתר עלית - העיר החרדית.

כל חצי שניה המסופונים צפצפו כמו משוגעים כי מצאו AP

:lol::lol:

פורסם

אינטרנט אלחוטי על חשבון השכנים זה כיף :)

המחשב שלי מחובר על אינטרנט של סבא שלי, שנמצא בית לידי.

לפעמים קורה שהוא מכבה את המחשב ואז אין אינטרנט (מחובר עם כבל רשת, ללא ראוטר בכלל).

אני פשוט מדליק את הלפטופ, מתחבר אלחוטי לרשת שאני מוצא זמינה ולא מאובטחת וגולש בכיף.

אין לי מושג של מי הרשת, יוצא לי לעשות את זה פעם באף פעם כמעט, אבל זה ממש נחמד.

אגב, עשיתי את זה לא מעט פעמים בלא מעט מקומות, מעניין אותי לדעת אם הבנאדם שאליו אני מתחבר יודע את זה, או לא.

יש לציין שלא נכנסתי לאימול וכאלו, רק לאתרי אינטרנט.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בעקרון בנאדם שמבין יכול להיכנס לראוטר ולראות כניסות.

אבל בנאדם שגם לא שם סיסמא לראוטר שלו - לא יטרח לבדוק את זה.

ויסלחו לי כל היפי נפש, אבל בנאדם שלא שם סיסמא מבקש שיתחברו אליו.

אני הייתי זורם עם הרעיון בהגבלה - זאת אומרת

לא מוריד כל הזמן על מהירות גבוהה (בכל תוכנה אפשר להגביל, אם המהירות הכי גבוהה זה 300, תכוון ל 200, ככה לא תחסום אחרים ולא יהיה האטה רצינית ולא יתחילו בדיקות)

ובנוסף תדע שיכול להיות מצב שתישאר בלי אינטרנט שעה שעתיים

פורסם

מי שנותן שיגלשו ברשת שלו ולא מאבטח אותה..כנראה שלא אכפת לו...

לעומת זאת.. להיות תלוי באחרים על מנת לגלוש זה יכול להיות מגביל...נפלה הרשת או החליטו לחסום ובדיוק תצתרך את האינטרנט..לא נעים..אז לשיקולך.

נ.ב

"

יש לשבת על האינטרנט להשתמש בו לגלישה רגילה. ויש לשבת ולהוריד בכמויות.

השני ממש לא בסדר."

שניהם זה גניבה בסופו של דבר אז אם גנבת קצת או הרבה...לדעתי זה אותו דבר.

פורסם
זה גניבה כמו שלשמוע דיק מהחלון של השכן זה הפרת זכויות יוצרים.

זה גניבה כמו לקחת מהשכן את העיתון ,לקרוא ואז להחזיר לסף הדלת.

• תוכן חדש...