Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 85
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל הכבוד למשטרה, למרות כל מה שאומרים עליהם רואים לפעמים שהם עושים את העבודה כמו שצריך.

רק חבל שמערכת בתי המשפט מקלה איתם, צריך לתת להם עונשים כבדים גם אם צריך מאסר של 20 שנה.

פורסם

לא צריך להכפיל שום צוותים, צריך לתת להם אפשרות לירות בצמיגי המכוניות ובמקרה של מרדף רגלי פשוט לירות בגנבים.

קח את מקרה שי דרומי ותבין כמה זה יעיל

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בשביל מה לפוצץ צמיגים ולסכן את הרכב? כל מה שאנחנו רוצים זה שהרכב שלנו יחזור ש-ל-ם!

אני לא מבין מה הם מאושרים כשהם מראים שהגנב מתהפך עם הרכב, זה עדיין הרכב שלי שמתפרק לו.

פורסם

דבר ראשון פיצויים אתה תקבל מהביטוח, דבר שני אם לא הבנת את הפואנטה, הרכב חסר משמעות בכל הסיפור והעניין הוא הגנבים בלבד.

מי שגונב לך את הרכב הם הגנבים, הם שורש הבעיה ולכן עדיף לך להקריב כמה מכוניות כדי להרתיע את הגנבים ולגרום להם לחשוב פעמיים אם לגנוב או לא.

כיום אין שום דבר שגורם להם לחשוב כי הם יודעים שלא עושים להם כלום. זה למה החוק מאפשר לך כיום לטפל בגנב שנכנס אליך לבית, ואני אישיתי לא היתי מגביל את הטיפול אלא נותן לבעל הבית יד חופשית. זה דבר שיוריד בצורה רצינית את אחוזי הפריצות.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אם צריך חברות פרטיות שיתפסו את הגנבים אז בהחלט לא כל הכבוד למשטרה - אם כי במקרה הזה האשמה היא במדינה שלא מקצה תקיבים למיגור התופעה.

מה שבכל זאת היה חסר לי בתכנית זה התשובה לשאלה למה כל רכב שנגנב בישראל מגיע בסופו של דבר לרשות הפלסטינאית.הרי בכל העולם גומבים מכוניות, אבל רק בישראל זה ענף "ייצוא".

פורסם

לא מדובר רק ברכבים של איתוראן,

אומנם אחוז ניכר מהרכבים שנתפסים הם בעיקר בזכות איתורן,

כי איכות הדיוק היא על רמת ה-5 מטר.

----

• תוכן חדש...