Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה התחדשתי בסאב ADIRE AUDIO SHIVA MK3, שמותקן בתיבה 40 ליטר.

ליפני שרכשתי את הסאב שמעתי אותו וממש התלהבתי ממנו, אבל מה שקורה שאצלי ברכב הסאב נישמע אחרת לגמרי, ממש התאכזבתי מימנו, הבס שלו מרוח ומחרחר.

המערכת שלי כוללת רדיו דיסק פיוניר 6850, ומגבר JBL 75.4, ניסיתי RCAים שונים בעלי סיכוחים שונים ובמיקומים שונים ברכב ושום דבר לא שיפר את המצב. הסאב חתוך דרך הרדיו דיסק על 80, כמו כן ניסיתי גם להשתמש בקרוס של המגבר וגם המצב לא השתנה.

ניסיתי את הסאב ברכב של חבר בעל רדיו דיסק פיוניר 6900 ומגבר AUDISON שבעל הספק נמוך משל המגבר שלי ואצלו הסאב נישמע הרבה יותר טוב, מדיוק וחזק.

החשש שלי הוא שהמגבר הוא זה שגורם לבעיה אבל אני לא בטוח וזקוק לעזרה, מה עוד אפשר לבדוק ולנסות?

אני אגיע למפגש בשבת כדי שתוכלו לעזור לי, אבל גם רעיונות פה בפורום יתקבלו בברכה מכל אלו שלא יגיעו למפגש.

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

אולי משהו בהגדרות של הרדיו דיסק גורם לו לכל הבלאגן.

אם שמעת אותו אצל חבר ברכב (את אותו הסאב ספציפית עם אותה התיבה) והוא נשמע טוב, אז כנראה הוא תקין.

אולי הרכבים שונים כל כך שזה גורם לכזה הבדל?

מתחדשת*

פורסם

הפונקציות של הBASS BOOST גם ברדיו וגם במגבר כבויות, וכך גם הloudness ברדיו.

כדי לישלול את אופצית האקוסטיקה של הרכבים שמעתי את הסאב גם כשהו מחוץ לרכב, וברכב שלי הצליל שלו מעוות.

SUZUKI Ignis Sport

• תוכן חדש...