Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכוון ש HU יש, ואת הסאב אני פשוט אחבר בסוף, והחליט את הדגם הרצוי נדרשת החלטה לגבי מגבר וקומפוננט.

אני חושב שאני מכוון על:

קומפוננט- Focal Polyglass

מגבר- Lightning audio 4 ערוצים 4X100.

הם נכנסים לי די בנוחות לתקציב.

יש טענות ומענות שכדי לדעת ? :roll:

פורסם

עולים 1250, שמעתי, נחמד מאד לטעמי. סאב אני לא סגור. כשאתקין את הכל עם חיווט וכו' פשוט אחבר ואשמע מה לטעמי.

פורסם

שמעתי את הפוקל

לדעתי האיניפינטי קאפה עדיף (במיוחד שמדובר על אותו סגנון) כדאי לבדוק

בקשר לCDT AUDIO המדובר שמעתי היום את הסט הפשוט והוא נשמע די טוב (וזה בהתחשב שהיה חור בדלת,מגבר וHU פשוטים וזמניים) ואם בתצורה הזו הוא נשמע מפורט ונחמד אני מאמין שזה סט שיכול להפתיע מאוד בהתקנה ראוייה

הייתי בודק את שניהם לפני שהייתי סוגר עיניין

בקשר לאינפיניטי - עוד מילה קטנה

ללא איטום הסט הטוויטרים יבלטו מעל המיד ומדובר בטוויטרים מפורטים בצורה מדהימה אבל חדים מאוד

אחרי איטום וכשהמיד מנגן בצורה האופטימלית - הסט מתאזן פלאים

עד כדי כך שוויתרתי על הרעיון הכמעט מוגמר לשדרג לK2P או הרץ מסדרה גבוהה (SPACE\MILLE)

הCDT אגב קצרו ביקורות מעולות וזה הדבר היחיד (שנכנס בתקציב כרגע) שאני מנסה לבדוק לעומק ממש

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...