Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש מוכר אחד מאוד ידוע בכינוי JustOneMoreAmp.

בד"כ הוא תמיד מצלם את המגברים שלו על שולחן זכוכית, הוא מוכר מגברים מאוד נדירים, חדשים ו"אולד-סקול".

מסתבר שהוא נוכל ורמאי.

הוא נכנס עם מס' שמות משתמשים אחרים ומציע על המגבר של עצמו הצעות כדי ליצור שוק גבוה ומבוקש למגברים אותם הוא מוכר.

בנוסף, הוא מוכר מגברים בטענה שהם חדשים או O\S (סטוק ישן) ובפועל מסתבר שהם עברו תיקונים חובבניים ועם רכיבים הכי זולים שניתן למצוא.

מה שהוא עושה, זה לאחר שהלקוח מבין את הטעות הוא פושט קונה את המגבר מהם בחזרה במחיר זול משמעותית(כי הם יצהירו שהמגבר הוא ריפבריש.

אחד הדברים הכי שנואים זה הונאה כזאת, אומנם הלקוחות מוגנים ע"י PAYPAL, אבל הכיסוי שלהם הוא רק על האם המוצר הגיע או לא הגיע, אם טוענים שהם אינם אחראים על "איכות המוצר" (כי מגבר מתוקן עם רכיבים זולים הוא פחות איכותי).

בקיצור, אני מכיר את המוכר הזה כמעט 5 שנים, ורק עכשיו נודע לי (תודות לפורום DIYMA).

הנה השרשור המלא לכל מי שמתעניין:

http://www.diymobileaudio.com/forum/showthread.php?t=42611

שלא תגידו שלא הוזהרתם.!!

under construction..

פורסם

אמן שייפול עליו איזה זאפקו פאוור-האוס :lol::shock:

גם אני נתקלתי בו פעם וחשבתי לקנות ממנו, איזה מזל..

בהזדמנות זו אני מציע שכל מי שיודע על רמאות באיביי יעלה את זה כאן, ומנגד גם על חווייות טובות, ואני אתחיל.

חוויה טובה - המוכר TRISTATEAUDIO

פשוט מעולה, לאחר שבוע המוצר כבר היה אצלי בבית. כן ירבו.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

s.gifliangruiyuan הזמנתי קונקטורים שלRCA אומנם לקח קצת זמן כמו המתוכנן לא משהו חריג

אבל אחד הקונקטורים היה דפוק ממש לא משהו רציני והוא מייד שלח קונקטור חדש חוויה מוצלחת בהחלט

sound connecting people

• תוכן חדש...