Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא יודע על מה ללכת אני משתגע תעזרו לי למצוא רכב טוב אני נוסע כל יום מאשדוד לנתבג ככה שחשוב לי חסכוני ואמינות שלא יהיה בלאי

מה אתם אומרים על סובארו אימפרזה או פורד פוקוס.. הייתי הולך על טיוטה קורולה אני יודע שזה רכב מצוין אבל אני ממש לא מתחבר לצורה שלה חשוב לי שהרכב יהיה גם יפה.. עם יש לכם עצה לרכב אחר אז.. בבקשה

פורסם

היי, אם תגדיר את מטרת השימוש ברכב

האם אתה רווק ? נשוי ? נשוי + 2 ? נשוי + 7 ? מאורס ? נשוי עם אחד בדרך ?

יתכן ואינך זקוק לרכב משפחתי, אולי מספיק רכב קטן כדוגמאת 206, פונטו ודומיהן.

האם אתה רוצה רכב עם גיר רגיל (הילוכים) או אוטמט ?

יהיה יותר קל לעזור לך :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אוקי צודק .... אני רווק מחפש רכב יפה ושכמעט לא יראה מוסך חשוב רכב אמין וחסכוני אני יודע שזה נשמע כמו רכב דמיוני אבל תעזרו לי ללכת על משהו קרוב לזה שאני מתלבט בין רכבים קשה למצוא ככה פשוט להינעל על משהו ורק לחפש.... אוטומט לא הילוכים ושנה 2001 ומעלה .. אה ולא מתלהב מרכבים קטנים חשוב לי מאוד יציבות על הכביש קשה לי לנסוע על רכב קטן

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1011959&postcount=11

פורסם

פוקוס מצויינת.

אמינות גבוהה יחסית.

צריכת דלק ממוצעת.

מאוד מהנה לנהיגה.

אם תמצא גרסת 5 דלתות גם תרוויח רכב יפה.

לדעתי הסובארו לא בליגה שלה.

פורסם

אורלי שנינו ביחד נביא רכב טוב זה בטוח חח .. מוזר כאילו אין מחבר מעניין לסכום הזה ובשניים האלה הכל בסדר כזה לא משהו שתגיד וואו

פורסם

ערב טוב,

אני ממליץ לשניכם דווקא את ההפף, לא להנעל על רכב מסויים ולכתוב רשימה של הרכבים המתאימים (שניכם מעוניינים במשפחתי):

מאזדה לנטיס

סובארו אימפרזה

פורד פוקוס

ניסן אלמרה פרפקט

אפשר גם להוסיף את הונדה סיויק וטויוטה קורולה(יותר יקרה לקניה).

ועכשיו תתחילו לחפש מכונית מפרטי, עם קילומטראז' נמוך, עם תיעוד של הטיפולים, ללא פגיעות שילדה.

כמובן, צריך לבדוק גם את הרכבים וגם את הבעלים של הרכבים.

לא לקנות מהמגרשים\סוחרים.

שיהיה בהצלחה

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן... אבל מה אתה אומר על המאזדה 1800?

היא חזקה והיא גם די יפה... (סאן רוף וכו...)

אני משתמשת ברכב רק בסופ"ש.... בכל הרכבים שלי עד היום עשיתי מקסימום 10000 ק"מ בשנה

פורסם

זה נכון שניסן אלמרה בשנים האלה זה רכב כמעט מושלם?

שמעתי שזה רכב שכמעט לא רואה מוסך וקשה לקנות לא נסעתי בו בחיים ככה שאין לי רקע

פורסם

אורלי, לנטיס 1800 סמ"ק רכב אמין, סחיר,

אם יש לך משיכה למכונית הזאת תתמקדי בה, אבל בלי חיפזון כדי לא ליפול.

בקשר לניסן אלמרה - אין דבר כזה רכב מושלם.

אמינות תלוייה בעיקר בצורת הטיפול ברכב בשנים הקודמות.

אלמרה אכן אמינה מאוד, ביטוחים לא יקרים, בטיחות טובה ( 4 כוכבים במבחן הריסוק :http://www.euroncap.com/tests/nissan_almera_2001/86.aspx).

שרשרת תיזמון במקום רצועת טיימינג חוסכת טיפול יקר.

כמו בכל הרכבים היפניים מאותם השנים הנוחות לא טובה במיוחד (בעיקר המושבים).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ההסתייגות היחידה שיש לי מהלנטיס היא רעש הנסיעה הנוראי בעת שיוט על כביש מהיר ( באמת שזה עד כדי כך נורא שקשה מאוד לשמוע רדיו מבלי לפוצץ את האוזניים ) .

כמו כן, שלא תחשבי שה 1800 הוא טיל בליסטי. מדובר במנוע עם סה"כ 115 כ"ס פחות או יותר - מה שמקבלים היום ממנוע 1600 בסיסי.

פורסם

גם אותך אפשר לשאול את אותה השאלה:

מה המטרות שלך מהרכב ? האם הוא ישמש משפחה ? הסעת ילדים ? רווקה ?

זה לא סתם שיש בארצינו מכוניות קטנות ומכוניות גדולות יותר.

לגבי פוקוס/לאנטיס, 2 הרכבים קשים להשגה במצב סביר, בסכומים המדוברים.

פוקוס ניתן למצוא שנת 2003, אבל הק"מ שהמכוניות עברו הוא בעייתי.

לאנטיס ניתן למצוא שנת 2001-2002 בערך, שוב עם ק"מ מטורף, לפחות ממה שאני רואה בלוחות (מחפש גם, בעיקר לאנטיס 1800)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ידוע לי שה1800 הוא לא טיל "בליסטי" גם לא חיפשתי משהו בומבסטי אלא משהו שיסע כמו שצריך

חשוב לי שהמכונית תהיה זריזה וגם יפה אני לא אוהבת מכוניות קטנות לכן במחיר הזה, זה מה שמצאתי .

המכונית משמשת אותי בעיקר בסופ"ש אמרתי כבר שהמקסימום שאני עושה על רכב בשנה זה 10000 ק"מ

אני רווקה ללא ילדים (אם היה לי ילדים הייתי הולכת על ג'יפ....):lol:

• תוכן חדש...