Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שאני בפורום הנכון.

אני רוצה לשתף אתכם במקרה שקרה לי.

אני עובד באחת מחברות הדלק הגדולות מזה שנה.

לפני חודש וחצי , הגיע אלינו רכב פיאט פונטו סולר (כן סולר!)

קרה והתבלבתי ,ודלקתי את האדם בבנזין .

מיד אחרי שראיתי את הטעות הסברתי לאדם , ובקשתי / דרשתי שלא ידליק את הרכ (הרכב היה כבוי)

לצערי הרב מדובר באדם לא הכי ישר , בעל מוסך שרצה לגזור קופון על חשבוני.

למרות שיש דרכים הרבה פחות יקרות לטפל במקרה הוא החליט שהוא רוצה לגרור את הרכב למוסך שלו ולטפל בוא שם.

לא היה לי הרבה ברירה , אולי זה לא "יפה" מבכינתו אבל זה זכותו המלא.

דיברתי איתו שעה ארוכה וסכמתי איתו על סכום של כ400 שקל כלל הכל.

אבל לפני 3 ימים , מנהל התחנה קרה לי , ואמר לי שיש בקשה מאותו אדם לשלם סכום של 700 שקל על "פירוק " "שטיפה " "הרכבה" ולמרבה הפלא החלפת חלקים במשאבת הדלק (למרות שהרכב לא נדלק!)

החלטתי לא לתת לו את האפשרות לעשות על חשבוני כסף , וללכת למוסך מורשה שיתן הצעת מחיר למקרה של טעות בתדלוק (סוג הדלק).

השאלה היא , האם יש עוד משהו שאני יכול לעשות?

היו איתי אנשים שראו שהוא לא הדליק את הרכב , אז מה החוצפה לדרוש חלקים חדשים במשאבת הדלק?

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הוא היה אדם הגון הוא היה מערב את המנהל שלך או את האח"מש

ה"סיכום" שלך איתו היה צריך להיות בכתב, שבו אתה מתחייב לשלם לו את הכסף שסיכמתם ביניכם ,

ולציין בהסכם שמלבד הכסף אין שום תביעות של שום צד וטענות של שום צד כנגד הצד השני.

וחוץ מזה אתה עובד בתחנה בתור שכיר אתה הייתה חייב לערב את המנהל שלך או את האחראי משמרת שלך בדבר, ולא לסגור את העניין איתו.

אני מניח שהוא שילם על הסולר ששמת לו וגם שמר את הקבלה ככה שהוא יטען שאתה פישלת ושמת סולר הוא תמים ולא שם לב

וגם לא הסתכל בקבלה , ואתה האשם העיקרי.

יש גם כיוונים קצת פחות שלילים בשבילך.

האנשים הנוספים שהיו איתך האולי יכולים למזער לך קצת את הנזקים, הם יכולים להעיד שבאמת סיכמת איתו שלא יניע את הרכב, ושסיכמת איתו על תשלום פיצוי.

ובכל מקרה לפי דעתי ,אמור להיות ביטוח של תחנת הדלק על העובד בנוגע לפישולים של העובד, הכוונה היא שאם גרמת לנזק הביטוח אמור להשתתף בהוצאות. אני לא בטוח בזה, אבל יש בזה היגיון.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
למרות שיש דרכים הרבה פחות יקרות לטפל במקרה הוא החליט שהוא רוצה לגרור את הרכב למוסך שלו ולטפל בוא שם.

אני חושב שזה הגיוני מאוד. במקומו הייתי עושה בדיוק את אותו הדבר - הייתי גורר את הרכב למוסך שאני מטפל בו.

למה? בגלל שעל מוסכניקים שלי אני סומך ועל אחרים לא.

מה שאמור לצאת במקרה והוא פונה למנהל:

1. גרר על חשבונך.

2. טיפול בבעייה במוסך שהלקוח בחר על חשבונך, זה כולל שטיפת מיכל דלק והחלפת פילטר. (להזכירך, שעת עבודה עולה 210ש"ח במוסך).

3. פיצוי על זמן שביזבז הלקוח.

4. כיסוי מחיר דלק שתדלקת ואולי גם פיצוי בתדלוק מיכל מלא ללקוח (זה בערך 40 ליטר סולר במקרה שלו).

סה"כ זה הרבה יותר מ-400ש"ח. ואם מה ששילמת זה רק 400ש"ח, יצאת בזול מאוד.

תחשוב על סעיף 4, שמדובר לא על פיאט פונטו עם מיכל 40 ליטר, אלא בימר עם מיכל 95 ליטר.

המשך הסיפור שאותו בן אדם פנה למנהל התחנה, זה כבר סיפור.

אותו לקוח קופה כניראה לא יעשה עליך, אבל "תוספת" של 700ש"ח ניראית סבירה. למה? זמן של לקוח גם שווה כסף.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

700 שקל זה מחיר סביר בהחלט.

יש לך מזל שלא נפלת על מישו שהוא באמת "חוראני" על הרכב שלו.

העובדה שהוא בעל מוסך, רק תרמה לו.

אני מבטיח לך שהוא לא שילם שקל על הגרירה.

פורסם

האם כל הנזק צריך לצאת מכיסו האישי של העובד?

אין ביטוח למקרים אלו?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

יש ביטוח, לא מפעילים אותו כמעט באף תחנה.

לדעתי זה מופרז, ריקון מיכל הדלק ע"י בעל מקצוע עולה סביב ה400 ש"ח + יש לפצות את הלקוח בכמות הדלק שאיתה נכנס לתחנה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לדעתי עליו היה לפנות לאחראי המשמרת. ניכוי קנסות משכרו של עובד אסורה, אלא אם הותרה בהסכם קיבוצי או על-פי חוק.

פורסם

אותי מעניין איך הפיה של התידלוק נכנסה לשם... זה לא אמור למנוע את התדלוק?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא מבין מה אתה מוטרד, נזקים הנגרמים במהלך עבודה לא אמורים להיות מכוסים על ידי העובד בשום תנאי.

אם התחנה הפעילה ביטוח או לא זה לא עניינך כלל.

תאר לך שכל מכונאי יקוזז ממשכורתו נזקים שעשה, מה לעשות כולנו בני אדם ומי שלא עושה לא טועה.

פורסם
לפני חודש וחצי , הגיע אלינו רכב פיאט פונטו סולר (כן סולר!)

נמכרו בזמנו גם פיאט פונטו עם מנוע דיזל, מה הפליאה?

אתה צריך לשלם על הוצאות הגרירה, על הדלק ועל הפילטר. זהו.

תעשה חשבון כמה זה יוצא. זה תלוי כמה ליטר דלק, לאיזה מרחק גררו וכ'.

ודניאל- בתחנות דלק העובד צריך לשלם על כל נזק/ חוסרים.

פורסם

לדעתי בהחלט הוא עשה ועושה כסף על חשבונך. בעל התחנה כמובן.

על כסף שחסר גובים מכם, זה מעצבן ומגעיל אבל ניתן להבנה (סך הכל אתם אלה שמתעסקים איתו),

אני לא יכול להבין איך אתה מוכן לשלם על נזקים שגרמת, בתור עובד התחנה ולא בתור בן אדם פרטי.

אם הוא היה מניע את הרכב ונוסע מהמקום, היית גם משלם לו מכיסך על מנוע חדש?

לדעתי-

א. צלם לך את חשבונית התדלוק

ב. בקש מבעל הפונטו חשבונית על התיקון

ג. דרוש את ההחזר ממעסיקך, ואם לא יענה, יש תביעות קטנות. אני מתאר לעצמי שאף בעל תחנת דלק

נורמלי לא יחתים עובד על סעיף בחוזה העסקה בסגנון ש-STIO ציין בהודעתו.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

ניתן גם לשלם עכשיו ולתבוע בסיום העבודה, אם העובד חושש שבעקבות התעקשותו יתנכלו לו ו/או יאבד את מקום עבודתו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
על מה אתה מדבר? נתקלתי בנזקים של תדלוק שהסתכמו ב 20K ש"ח, גם אז זה ע"ח המתדלק?

כנראה בסכומים כאלו הם מפעילים ביטוח.

אני נתקלתי בנזקים של 700 עד 1000 ש"ח שפשוט הורידו מהמשכורת של המתדלק.

• תוכן חדש...