Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על נגררים רישוי ומשקל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לבנות נגרר (כמובן בסדנה מורשת לצורך הרישוי) שעליו מתקן קל.

אני צריך שזה יהיה גדול יותר מנגררים סטנדרטיים של רכבים פרטיים, אבל אין לי בעיה לעמוד במשקל כולל של 750 ק"ג וגם הרבה פחות.

האם אפשר להוציא לעגלה גדולה רישוי עד 750 ק"ג ואז לגרור אותה עם רכב פרטי?

האם בזמן מכירה אני אוכל להעלות את הרישוי חזרה למשקל המקורי ?

או לחלופין ,אני יכול לקנות עגלה יד שניה ולהוריד ברישוי את המשקל המותר?

אם המתקן מתחבר לנגרר ,אני צריך ריצפה ודפנות?

תודה לעונים

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אני לא מכיר את החוקים של בנייה עצמית. בטח צריך איזה איזה אישור.

אני עבדתי חודש וחצי עם עגלה של רישוי 750 כולל משקל עצמי= העמסה של 500 ק"ג.

גררתי עם טרופר. לכול רכב יש משקל מותר לגרירה ולכל עגלה יש משקל מותר להעמסה.

מקווה שעזרתי

פורסם

זה ידוע, אבל אומי רוצה:

עגלה גדולה (משקל גדול מהמותר על רכב פרטי) עם הגבלת משקל עד 750 ק"ג (המקסימום שמותר עם רכב פרטי ?)

אין לי את התשובה לשאלה, לצערי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

הקשר בין תקנות התעבורה בנושא גרירה לבין מה שהרכב יכול לגרור בפועל הן קלושות ביותר.

על פי החוק היבש, רכב פרטי יכול לגרור גרור במשקל כולל של עד 500 ק"ג.

כמו כן, הנגרר צריך להיות בגודל מסויים - זה משתנה בין גרור חפצים וגרור לציוד ספורט (מעט גדול יותר).

מבחינת בנייה, זה משתנה מסדנה לסדנה - חלק ייבנו מה שבא לך בלי יותר מדי שאלות, חלק נצמדים לחוק היבש בכל הנוגע למימדים, מידות, משקל מורשה.

כפועל יוצא מכך, ברכב פרטי אין אפשרות לשימוש בגרור עם בילום.

זה די מגוחך, כי על פי תקנות אלה אדם לא יכול לגרור קרוואן עם הרכב, וזהו דבר די מקובל בארצות הנכר.

אם ע"פ הוראות היצרן, הפנדה שלי יכולה לסחוב קרוואן, למה משרד התחבורה לא מרשה לי? אבסורד.

המלצותיי אליך:

עיין בספר הרכב שלך, תראה מה מגבלות הגרירה שלו עם בילום ובלי בילום.

בנה את המתקן בצורה הבטוחה ביותר במידת האפשר - שיהיה מעוגן היטב לגרור וכו'.

השתדל שהמתקן לא יהיה גבוה מגובה הרכב שלך, כדי להמנע מאפקט "מפרשית".

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

הרכב לא יהיה קבוע ,לכן אני רוצה את האופציה של רכב פרטי ,כדי שאני לא אתקע בלי רכב זמין .

אני מאמין שאני גם עומד ב500 ק"ג כולל.

ואני לא צריך בילום , העגלה קלה מהרכב (או שאני טועה בהבנה של הצורך הזה?).

תודה בנתיים ,יש למישהו עוד מידע?

אומי

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

פורסם

תראה, יש רצוי ויש מצוי.

כפי שאמרתי מקודם, מצב הגרורים בארץ אבסורדי ואני מקווה שיסדרו אותו מתישהו. לי באופן אישי זה מפריע כי הספורט המוטורי מבוסס על נשיאת הכלים בגרורים, והיום זה קצת בעייתי, למשל לגרור מכונית מירוץ על גרור ייעודי עם רכב פרטי - דבר מאוד מקובל בחו"ל.

מנסיון אישי, נשיאת מטען של 300 ומשהו קילו בפיאט פנדה זה לא כמו לקחת 3 אנשים שמנים באוטו. האוטו מתנהג אחרת.

לגבי מה שקורה בשטח - אני ראיתי אנשים שגוררים גרורי דאבל ג'אנט שיש להם בילום ויכולים לשאת עד טון וחצי בלי כל בעיה עם סקודה אוקטביה...

הפיתרון הכי טוב במצב המעפן בארץ זה לקנות ברלינגו ולהסתדר...

בלוג הקארטינג שלי - http://www.kartingblog.co.il

פורסם

זה בדיוק העיניין , אני לא לוקח רכב אלא משהו הרבה יותר קל

פורסם

נשלח לי פעמיים , אפשר למחוק הודעה זאת .

פורסם

כתבה מפול גז שיוכלה לשפוך אור על הנושא.

בכל אופן בסדנה לייצור עגלות בסיס העגלה יהיה על אותו בסיס שאותו אישרו את העגלה בטכניון.

הסדנה לא יכול לשחק עם הגודל הבסיסי של העגלה, לשם כך יהיה צורך בקבלת אישור בניה בנפרד והעסק יהיה יותר יקר.

אם אתה מדבר על סדנה שמייצרת עגלות ותוכניות בניה ומאשרת אותם לכל עגלה בנפרד זה משהו אחר.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תוכן חדש...