Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

רציתי לשאול אתכם כמה שאלות בנוגע לרכבים בכותרת.

מי יותר נוחה,יותר זולה לאחזקה,שותה פחות דלק ויותר אמינה?

מדובר בלאנטיס 1600 שנת 99 וסיויק הדגם של שנת 96,97 בערך...

תודה רבה

פורסם

תגובה שלי מהשרשור הזה:

שוב הויכוח הישן של סיויק מול לאנטיס. אני אישית לא רואה במה הסיויק עולה על הלאנטיס, חוץ מהמנוע. ממה שאני מבין, הסיויק מרגישה כמו הקורולה בנהיגה, וזה אומר שהלאנטיס טובה יותר. אני לא אדון פה בכל הצדדים של הענין הזה, אבל אם אתה רוצה עוד פירוט אתה יכול להסתכל כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=202408&highlight=%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A7+%D7%9C%D7%90%D7%A0%D7%98%D7%99%D7%A1

בהתחלה דנים שם הרבה על המגאן קופה, אבל החל מהעמוד השני, עוסקים בלאנטיס מול הסיוויק. גם אני כתבתי שם.

בכל מקרה, באותו סכום תוכל לקנות לאנטיס חדשה יותר, במצב טוב יותר, ושלא עברה התעללות ע"י ילדים.

גילוי נאות: הכותב בעל לאנטיס 98, ומאוד מרוצה ממנה.

תקרא את שני השרשורים שקישרתי אליהם, יש שם את המידע שאתה מחפש.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...