Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוא דווקא אמר איפה זה, אבל לא הצלחתי למצוא.

הוא אמר דלת שלישית משהו, לא זוכר צד ימין או שמאל.

איפה יש דלתות בפורום?

הרצתי חיפוש בגוגל אבל לא מצאתי פורום בשם כזה.

מישהו יכול להפנות אותנו קצת?

אני ממש רוצה ספויילר של F16 לטרנזיט של העבודה.

ואני כבר חודשים מחפש כפתור בשביל לכבות את הפילטר הפתוח בנסיעה יום יומית, שיהיה חסכוני יותר.

פורסם
יש בחור אחד בפורום בשם יאשה ששולח לשם את כולם

עממה? הוא אפילו לא נותן איזה לינק או רמז איפה זה?

מישהו יודע?

אתה רציני? :lol:

הפירוש הוא "תראו אותי אנשים".

אגב זה בערבית, ויאשה משתמש בזה לאנשים שרוצים שיפורים פוזה.

פורסם

האינסטינקט הראשוני היה מיד להעיף לך אזהרה לפנים, שניה אחרי זה הבנתי שכנראה אתה רציני :shock:

שופוני נגזר מהמשפט המפורסם בערבית "שופוני יא נאס" שבתרגום מילולי זה "תראו אותי, אנשים" , ביטוי שבא להצביע על מישהוא שעושה פאלאברות/ דאווינים/ דאווארות רק בכדי למשוך תשומת לב מאנשים.

פורום שופוני (שלא קיים) מרכז בתוכו את כל "משפרי הרכב" שמרכיבים על האוטו כל מיני דברים שבכלל לא מועילים אבל עושים רושם על הסובבים.

ועכשיו... לנעילה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...