Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 121 - חוות דעת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ניסיתי לחפש בהודעות ישנות אך לא מצאתי בדיוק את מה שרציתי.

הייתי מעונין לשמוע חוות דעת על המזדה 121 מההבטים הבאים:

1. בטיחות

2. סחיבה - האם תחזיק מעמד בנסיעה פ"ת-צומת גולני ופ"ת-ירושלים פעמיים עד שלוש בחודש?

3. אמינות.

4. סחירות.

מדובר על 121 שנת 96, מנוע 1300 כמובן, גיר ידני.

תודה,

מאיר.

פורסם

1-זה לא האמר. זה כולה בימבה. אבל זה לא מחריד במיוחד.

2-אמינות- זה מזדה, וזה יפני, ואנחנו בישראל, לא יהיו בעיות!!! :lol:

3-סחיבה- אל תצפה לביצועים מרטיטי לב, אבל תעשה עליות וירידות כמו גדול.....

4-סחירות- ושוב, זה מזדה, וזה יפני, ואנחנו בישראל, לא יהיו לך בעיות :wink:

אם אין לחם, תאכלו עוגות!!!

מארי אנטואנט ברגע של ההארה

פורסם

לאחי יש כזאת כבר שבע שנים, ולא היו לה חיים....

את חייה היא החלה בחברה להשכרת רכב.

לאחר מכן אחי וגיסתי, שאינם ידועים כשומרים על רכבים השתמשו בה לסירוגין.

פה ושם איזה מישהו נתן לה שריטה או מכה.

אבל חוץ מאלטרנטור אחד שום דבר לא שבת....

עד כה המכונית עברה כ-130000 ק"מ.

שתי מילים : מומלץ בחום

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
1-זה לא האמר. זה כולה בימבה. אבל זה לא מחריד במיוחד.

:lol: סיכמת את המכונית במשפט קצר זה אשכרה בימבה אני יודע שלאימא של חבר שלי יש אחת במצב גרוטאה מתקדם אבל האוטו ממשיך לנסוע כמו גדול אפילו עם גיר אוטומט בעיקרון אוטו טוב אבל מאוד צפוף שזה יכול לשגע בן אדם אם רוצים להכנס פעם במאה שנה 3 אנשים לאוטו

למה? ככה!

פורסם

:lol: סיכמת את המכונית במשפט קצר זה אשכרה בימבה אני יודע שלאימא של חבר שלי יש אחת במצב גרוטאה מתקדם אבל האוטו ממשיך לנסוע כמו גדול אפילו עם גיר אוטומט בעיקרון אוטו טוב אבל מאוד צפוף שזה יכול לשגע בן אדם אם רוצים להכנס פעם במאה שנה 3 אנשים לאוטו

צפוף :?::?::?: זה הדבר האחרון שאפשר להגיד עליה, היה אחת הסופר-מיני היותר מרווחות שיש...

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

מרווח?! הוא בגודל של הסטארלט של אימא שלי אבל רק יותר צר איך זה בדיוק מרווח?! נכנסים שתיים בלחץ במושב האחורי על מה אתה מדבר?!

למה? ככה!

פורסם

לאבא שלי היה מזדה 121 מהחברה שהוא עובד בה בערך לשבועיים.

האוטו היה במצב די מוזנח ועבר הרבה התעללות וקילומטרז' בחיים שלו, אך למרות זאת הוא סחב לא רע בכלל. אוטו ממש זריז.

החסרון היחידי שלו זה העיצוב. יותר מידי בימבה. אך מצד שני אולי דווקא יש אנשים שאוהבים את זה.

בנוסף האוטו מאוד בסיסי ופשוט מבפנים, ידית הילוכים לא ממש נוחה (מזכירה לי ידית הילוכים של פיאט אונו).

"במכונית יפנית חדשה, בירידות אני דוהר"

פורסם

לאבא שלי היה מזדה 121 מהחברה שהוא עובד בה בערך לשבועיים.

האוטו היה במצב די מוזנח ועבר הרבה התעללות וקילומטרז' בחיים שלו, אך למרות זאת הוא סחב לא רע בכלל. אוטו ממש זריז.

החסרון היחידי שלו זה העיצוב. יותר מידי בימבה. אך מצד שני אולי דווקא יש אנשים שאוהבים את זה.

בנוסף האוטו מאוד בסיסי ופשוט מבפנים, ידית הילוכים לא ממש נוחה (מזכירה לי ידית הילוכים של פיאט אונו).

אני דווקא מאוד אהבתי את הידית הילוכים בפיאט, עניין של נוחות.... היא התלבשב עליי די טוב :wink:

אם אין לחם, תאכלו עוגות!!!

מארי אנטואנט ברגע של ההארה

פורסם

מכיוון שלחברתי היתה בימבה - אני יכול לסכם את הרכב כתחבורה בסיסית אמינה ביותר עם אמינות מופלאה. מאוד מרווחת בפנים (שני מבוגרים נכנסים בקלות מאחור) החסרון היחידי של הרכב הוא שלא היה לו הגה כוח. אינני יודע אולי בדגמים מאוחרים יותר יש הגה כוח אולם מלבד מגרעת זו....רכב טוב מאוד.

בהצלחה

פורסם
מכיוון שלחברתי היתה בימבה - אני יכול לסכם את הרכב כתחבורה בסיסית אמינה ביותר עם אמינות מופלאה. מאוד מרווחת בפנים (שני מבוגרים נכנסים בקלות מאחור) החסרון היחידי של הרכב הוא שלא היה לו הגה כוח. אינני יודע אולי בדגמים מאוחרים יותר יש הגה כוח אולם מלבד מגרעת זו....רכב טוב מאוד.

בהצלחה

באלו בעלות הגיר הרגיל יש הגה כח, ובאוטומטיות אין :!:

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

חיסכונית

אמינה

מרווחת

אקוסטיקה טובה יחסית לאוטו קטן

זריזה

בקיצור אוטו טוב ואמין

תקנה ותהנה

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם

יש כ"כ הרבה שמועות בנושא...

יש שאומרים אפילו שהיא הייתה כ"כ טובה (אמינה) שהמוסכניקים התעצבנו שאי אפשר להרוויח מתקלות...

פורסם
יש כ"כ הרבה שמועות בנושא...

יש שאומרים אפילו שהיא הייתה כ"כ טובה (אמינה) שהמוסכניקים התעצבנו שאי אפשר להרוויח מתקלות...

תהיה בטוח שהסיבה שלא מביאים אותה יותר זה שאין בא תקלות..

הרי כל יבואן רכב רוצה שברכב שהוא מוכר יהיו כמה שיותר תקלות - זה מושך קונים פוטנציאלים!

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...