Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי נגשתי לטפל בנזילה קלה שהייתה לי בסעפת יניקה במוסך. מהתחלה המוסכניק אמר שזה הסעפת אמרתי לו שנפתח ונראה.

אחרי שפתחנו עזרתי לו קלות הגישה לברגים ממש לא נוחה ופירקנו שם הרבה יחסית, בהתחלה ראיתי שהסעפת בסדר גמור ורק האטם היה גמור באזור הנזילה( אטם מאלומניום עם גומי בחיבורים). לפני שבאנו להרכיב את האטם הוא הבחין בנזילה מכיוון יוניט שמתחבר לסעפת (נראה לי קוראים לזה יוניט בוקר או משהו). בכל מקרה נראה שהיוניט מוברג רק חצי ומסביבו בחוץ גם היה מים ירוקים כאילו שגם משם הייתה דליפה. הוצאנו את היוניט ניקינו את ההבגה עם ספריי ומברג בחריצים הברגה הייתה קשה אבל הוא התברג עוד טיפה עד שפתאום הוא החליק . בקיצור הסרט שהסעפת היא מפלסטיק והיוניט והבית שלו מברזל.

היה כבר מאוחר ואי אפשר היה לברר כמה עולה סעפת כזאת אני מניח לא זול בכלל. השארתי את הרכב אצלו בלית ברירה

יום ראשון הוא יברר לי אם אפשר לעשות הברזה , וגם לברר לי כמה עולה סעפת.

יש למישהו רעיון איך לטפל בהברגה של היוניט במצב כזה? כי לא מתאים לי להחליף סעפת בגלל דבר כזה במיוחד שהיא בסדר גמור חוץ מזה. המוסכניק אומר שכנראה היו צריכים בעבר להחליף את היוניט עשו את זה מלמטה והבריגו בצורה עקומה והרסו שן והטיפטוף התחיל משם וגמר גם את האטם.

קיצור למי שיש המלצות בנושא תודה

פורסם

אם זו פיאסטה 1300, המחלה של האוטו הזה זה נזילה מהאטם של הסעפת. בד"כ אחרי שמחליפים את האטם זה לא מספיק כי פני השטח של סעפת הפלסטיק נאכל ואז השטח לא ישר באזור מעבר המים. אני מכונאי במוסך כבר נתקלתי באותה תופעה ב 3 פיאסטות כאלו. ללא קשר למה שקרה ליוניט, גם אחרי שתחליף את האטם הנזילה תמשיך לך מהאטם.

לדעתי תחליף סעפת ורצוי חדשה (לא מפירוק, משומשת).

חבל לכם על המאמץ של תיקון ההברגה (שזה קשה מאוד לתקן) אם בסוף תגלו זה ממשיך לנזול מהאטם.

פורסם

שאלה נוספת יש מצב שהיוניט אמור להיות מוברג רק חצי מההברגה שלו או שהוא צריך להיות מוברג את כל ההברגה?

אתה אומר שסעפת רק חדשה לא כדאי משומשת או פירוק בכלל? וא ם אתה יודע מחירים ?

פורסם

זה אמור להיות מוברג כולו. הבעיה עם משומשת זה ברגע שתפרק את זה מאוטו אחר ותרכיב אצליך זה יכול לנזול שוב אם לא עכשיו אז בעוד חודש. דעתי היא כזו תנסה למצוא סעפת כזו אצל יבואני מנועים (יש מלא בת"א) יש להם מנועים שעשו מעט ק"מ כך יהיה מצב הסעפת טוב והמחיר שלה יחסית למשומשת לא מיבוא הפרש זניח. אך לפני הכל תברר על חדשה לגמרי שלדעתי תעלה יקר מעל לאלף ש"ח.

ועל אחת משומשת מיבוא תקציב לך לא יותר מ-600 ש"ח.

בהצלחה בחיפוש

פורסם

הוא העיר הערה נכונה. חשוב להקפיד על עברית תקינה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם
אם זו פיאסטה 1300, המחלה של האוטו הזה זה נזילה מהאטם של הסעפת. בד"כ אחרי שמחליפים את האטם זה לא מספיק כי פני השטח של סעפת הפלסטיק נאכל ואז השטח לא ישר באזור מעבר המים. אני מכונאי במוסך כבר נתקלתי באותה תופעה ב 3 פיאסטות כאלו. ללא קשר למה שקרה ליוניט, גם אחרי שתחליף את האטם הנזילה תמשיך לך מהאטם.

לדעתי תחליף סעפת ורצוי חדשה (לא מפירוק, משומשת).

חבל לכם על המאמץ של תיקון ההברגה (שזה קשה מאוד לתקן) אם בסוף תגלו זה ממשיך לנזול מהאטם.

מי בדיוק אוכל את הסעפת?

למה שזה יקרה?

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

סעפת הפלסטיק רגישה לרוב הסוגים של מי הקרור שקיימים בשוק, המים אוכלים אותה. צריך מי קרור מיוחדים לרכב הזה רצוי את הגלונים של הליטר וחצי הגרמניים.

פורסם

יש בחנויות החלפים בקבוקים של ליטר וחצי מי קרור תוצרת גרמניה בד"כ שמים אותם בVW או בAUDI הם בצבא כחול או אדום. הבקבוק בצבע לבן של חברת ALASKA ויש בקבוק בצבע כחול בכיתוב גרמני עליו.

המרקם והרכב החומרים בתוכם שונה מאוד מהמים הנפוצים בשוק (הם קצת שומניים ולא גורמים לאבקתיות בחיבורי הצינורות מים). הם יחסית יקרים ליטר וחצי עולה 30-50 שקלים אבל הם הכי טובים.

מומלץ מאוד למכוניות עם בלוק מאלומיניום כמו הונדה דייהטסו סוזקי ופז'ו בקיצר מומלץ לכל הרכבים.

פורסם

לפיאסטה מתאים הנוזל הוורוד, בד"כ של דלקול

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

יניב אתה יכול לבדוק כמה עולה בערך המים הוורודים /אדומים של דלקול בערך אני רוצה להחליף את כל המים במערכת אם אתה יודע כמה ליטר אני צריך. דבר נוסף אני רוצה להחליף פלגים בהזדמנות יש לך את המק"ט והמחיר כדי לקבל קנה מידה..

היה קשה אבל בסוף מצאתי סעפת במחיר ממש טוב..

תודה

• תוכן חדש...