Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר הרבה זמן אני קורא כתבות רכב בוואלה חבל שכל פעם לוקחים את הכתב שלהם לבחון רכבים כאשר רמת הידע שיש לו בתחום נמוכה מזאת של אלי אילדיס.

לא היה לי אפשרות אחרת כדי לדעת בוודאות שהוא טועה כי לא נהגתי על אף רכב שהוא בחן.

תמיד אומר את ההפך הגמור על כל רכב שהוא בוחן וכבר והכי הזוי זה שלקחו אותו לגרמניה לבחון את הR8 וכל מה שהוא אמר בכתבה "איזה מכונית יפה" או "תשמעו אותה איזה" בערך אותו דבר מה שהוא אמר על הבררה.

אפשר קצת לפרט אם כבר הטיסו אותך עד לגרמניה למסלול של אודי לבחון מכונית כ"כ מיוחדת 4 משפטים שמסתכמים בלראות פרסמות של המכונית יספיקו לי להסיק את המסקנות האלו לבד.

לעיניין המבחן על האלפא בררה

http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1322765

אני לא מבין על מה שהוא שיבח אותה כל כך? כן היא יפה כולם רואים את זה...

הוא אומר ש"הגה חד" "רמת מעורבות של הנהג בנהיגה מהגבוהות שאנחנו מכירים"?!

אני לא מבין את זה לכן אני אשאל שאלות לפני שאני ירד פה על הכתב, אני צריך שמשהו יסביר לי מזה רמת מעורבות של נהג בנהיגה? כי עד היום הבנתי שרכב לא יכול לנוע ללא נהג שיתערב בנהיגה?

מי זה אנחנו ומה הם מכירים?

אני לא חושב שאני מבין גדול במכוניות אבל על האלפא בררה יצא לי לנהוג על מסלול אני יכול להגיד לכם שכבר בפנייה הראשונה היא מתחילה לברוח לא מרגישים את הגה והיא החלק הקידמי שלה כבד יותר בגלל המנוע וגורם לה להזרק לכל מיני מקומות לא מתוכננים.

צריך לסובב הרבה את ההגה שלה כדי לעשות סיבוב נורמלי והשליטה שלה כמעט לא מורגשת ובקלות היא תעיף אותך והיא אחת האלפאות הכי לא סלחניות שיש וגם לא מאוזנת בכלל וזה אני אומר בניסיון אחרי נהיגה ארוכת זמן על הGT על המסלול ועל הכביש וגם נהיגה על המסלול עם ה159 ונהיגה על הכביש עם ה166 (שמתה).

מתלים קשים אבל הרבה תת היגוי היא לא אוחזת כל כך איך הרגשה של תקשור עם הנהג וכל מה שאתה עושה יש הרגשה שהבררה רוצה בכלל לנסוע למקום אחר ברגע שאתה מגזים טיפה עם הגז ועם ההגה היא פשוט תזרוק אותך לעזאזל...

הצמיגים שלה לא מדהימים בכלל 225 50 R17 והGT הרבה יותר ספורטיבית ממנה.

עד כמה שאני רציתי שהיא תיהיה מושלמת כי יפה היא נראית וטוב היא נשמעת המנוע נראה מבטיח אבל היא נופלת פה חזק.

עכשיו בכתבה בסוף הוא רשם "בסכום שכזה, אפשר לקנות גם מיצובישי איבולושן חדשה שתציע יותר ספורטיביות".

אני מצטער לבאס את המעריצים של הנינג'ות אבל איבו היא לא באותה קטגוריה של האלפא ואם יש רכב שאי אפשר להשוות אותו לרכב אחר הוא האלפא בררה שהיא פתחה לעצמה קטגוריה חדשה של רכב שקשה להגדיר אותו כמו הכלאה של רכב ספורט, קופה, האצ'באק, יוקרתי.

ואני לא יודע למה דווקא הוא נתפס לאיבו מכוון שהיא לא דומה מאף זווית לרכב הזה.

בשורה התחתונה הוא הציג את הבררה מה שהיא לא (והיא לא מכונית ספורט).

וכל זה אני גם אומר לאחר שאני משוחד של אלפא ואל תקחו אותי כאובייקטיבי למרות שהבאתי עכשיו לבררה בפנים.

S2000

• תוכן חדש...