Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 6 שנים הוקם CarsForum על ידי חבורה קטנה של אנשים, רובם משתתפים פעילים בפורומי רכב אחרים (יינט, תפוז, IOL לשעבר), על מנת לספק אלטרנטיבה ראויה לפורומים שאורחו במסגרת גופים מסחריים גדולים. מאז, הרבה מים מזוהמים זרמו בקישון, הפורום קצת שינה כיוון והתפתח (לטוב ולרע).

בסה"כ צוות ההנהלה מנסה לשמור על כיוון די דומה לכיוון המקורי - פורום "ללא בלבולי שכל", ללא שיקולים מסחריים זרים, וללא התערבות בתכנים - מעבר לזאת של המנהלים הרשעים, כמובן.

אז בשם צוות ההנהלה, אני מודה לכל חברי הפורום שמלווים אותנו כבר מספר שנים. למרות שבמהלך השנים האחרונות איבדתי (ו"הרווחתי מחדש") ענין ברכבים מספר פעמים, תמיד חזרתי אל הפורום ומצאתי את עצמי קורא בעניין הודעות, חלקן בגלל שהן היו מטופשות במיוחד, וחלקן בגלל הדיון המעניין. כל פעם שאני נתקל בהודעה מעניינת במיוחד מחבר פורום שאת שמו אינני מכיר, אני שמח על כך שהקמנו את CarsForum, ועל כל העבודה שהושקעה בו במהלך השנים.

לסיכום 6 השנים האלו, אספתי קצת מידע על הפורום - חלקו משעשע, חלקו טכני - ונכלל לצורך עניין בלבד (ולא מעניין אותי אם זה לא מעניין אפ'חד!).

אז ללא עיכובים נוספים, בבקשה.

איזה שכונה הייתה לנו בימים ההם. השרשור הראשון שנכתב: https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1

חלק ממונחי החיפוש ההזווים שדרכם הגיעו מבקרים לפורום בזמן האחרון, בצירוף קצת הערות בסוגריים (שימו לב שהרשימה כוללת קצת גסויות):

"גיל ההסכמה"

כמה סיגריות שווה נרגילה

קלאודיה שיפר (ותודה למוטימיאטה)

בתחת מהמפקד

כאבים בתחת (זה קשור לחיפוש שורה מעל?)

כאן התייאשתי ממעבר על הרשימה (יש הרבה מעבר ל-100,000 מונחי חיפוש שונים כל חודש), והתחלתי לדלג. אני משוכנע שיש עוד הרבה פנינים שפספסתי.

תיירות סקס בתאילנד

קופצים לי חלונות של סקס (אז תגיד תודה ושתוק)

סקס כלב

סקס עם כבשה

סקס תמניות (מילא סקס עם כלב או כבשה, אבל...)

סקס דרדסים (מילא סקס עם תימניות, אבל...)

כל המידע על סקס (אבל הכל!)

בחורות מוצצות לסוסים

זונות למסירה (אדוני, זה לא חיית מחמד)

זונות מקרטון

פורום של עורכי דין בחינם (חפש באגף הבדיוני)

צריך קבן דחוף (אם אתה מחפש אחד בפורום רכב, אתה באמת צריך קב"ן)

שאלות מפגרות

המלצות לזיון טוב

רוצה לזיין באיזור בת ים

משאבה לזיין

אני רוצה לפתוח תתחת

בר תל אביב מפוצץ בכוסיות

איפה הלסביות נמצאות (נסה בבר תל אביב מפוצץ בכוסיות)

תמונות של ערסים פיסוק (מה?)

גבעתי ערסים

ערסים אלימים (מי אלים יא זבל, אה?!)

פורנו ברמה

פורנו מכוניות

האם יש דבר כזה בתולת ים (כן)

איך להמציא בעיה רפואית

בעיה רפואית שייתן לי פטור

ועדה רפואית להפלות

המלצות על זונות

מחפש זונות לבית

בהד 10 בית זונות

כאבים עקב שבר בצלעות (פרחי, זה אתה?)

איך מקבלים כסף על נפקדות ממילואים (מודל עסקי מעניין)

איפה קונים כסף מזוייף

ציון ג'אן (האחד והיחיד!)

סטטיסטיקות:

חברי פורום חדשים מדי יום: 50

באופן ממוצע, מפורסמות בפורום בערך 1150 הודעות ביום (לא כולל התראות שרז מחלק על שימוש בשלוש נקודות).

השרשור בעל הכי הרבה תגובות: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=74613

(יש לציין שאם לא היה מחולק לשרשורים נפרדים, שרשור "ענתיקות" בפורום אספנות היה זוכה בתואר הזה)

השרשור שנצפה הכי הרבה פעמים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=202913

שרשורים חדשים מדי יום: 160

הודעות פרטיות שנשלחו: 1,312,858 (כן, כמעט מיליון וחצי - לפחות חצי מהן איומים על חייו של שמר)

אותיות שהוקלדו במסגרת פרסום הודעות: מעל 100 מיליון.

התראות שניתנו (כולל אזהרות): 5057 (גם אני מופתע, ציפיתי להזדעזע עם מספר יותר קרוב ל-30,000)

התראות שבוטלו: 51

התראות שניתנו על שימוש ב-3 נקודות (קשה לבצע שאילתה כזאת, אז הנחתי שכל ההתראות שניתנו על ידי רז ניתנו על שימוש ב-3 נקודות): 1782

נתונים אקסטרה משעממים:

נפח תעבורה חודשית: בערך 0.4TB, זה משתנה (למתקשים: 400 ג'יגה, או 400,000 מגהבייט)

בקשות בשניה על שרת הפורום: 34

שאילתות בשניה על שרת ה-DB של הפורום: 70

אז יאללה, כן נזכה לעוד 6 שנים כאלו (מינוס הריבים והפוליטיקה), ונתראה באירוע הפורום הבא שיגיע בקרוב.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תענוג לקרוא, עומר אתה מנהל למופת :)

מי ייתן ושאנחנו, החדשים יותר והצעירים יותר מבחינת הוותק, נזכה גם כן לעוד הרבה

שנים טובות של הפורום המעולה הזה!!

אמן!!!

פורסם

כל הכבוד על הסיכום הזה, גרמת לי לצחוק קצת לפני השינה:)

אני ממש שמח לקחת חלק בפורום הזה. למדתי הרבה דברים ואני מקווה שגם עזרתי כשהייתה לי הזדמנות.

שנזכה לעוד שנים של הנאה מהפורום!

"איפה קונים כסף מזוייף"

:roflmao:

פורסם

כה לחי!

מה עם אירוע סיכום ביניים?

ועוד בקשה - אותי מאוד מעניין לדעת קצת יותר על הקמת הפורום, הנפשות שהובילו וכו'. אם מישהו מהותיקים יותר ייקח על עצמו לעשות "חיים שכאלה" - יבורך.

צביקי

פורסם

מי האמין שהתעניינותי ביחסי משגל עם כבשים תביא אותי עד הלום.

מזל טוב וסימנטוב :-)

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

:beerchug:

ללפחות עוד 6 שנים, כמו שהיו השנים האחרונות..

:silly:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

אני זוכר מתישהו בתחילת שנות ה- 2000 ששמעתי במפגשים שכולם עברו מ YNET לפורום אחר,

ושי S לקח מאנשים "מגביות" בשביל התשלום על השרת...

אז בכלל לא היה לי מחשב בבית :oops:

שיהיה במזל טוב.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אני חייב להודות, אני מכור לפורום הזה.

כל יום אני מחכה לרגע שאני יגיע למחשב, להיתחבר לאינטרנט וישר קארס פורום דף הבית!

למדתי רבות מן הפורום, לימדתי גם אחרים, חולה על קארס פורום!

ולמרות שאני חדש יחסית, בקרוב יסגור שנה, אני מרגיש שהפורם הפך למשהו שבשיגרה אצלי.

דרך אגב תודה למנהלים שעושים עבודת קודש עם הפורום

אגב שני: מה רע בתימניות :evil:

הכי חמות :wink:

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

תענוג :)

אני גאה לקחת חלק בפורום הזה

עם מספר לא קטן של התראות שמסופח אלי, והתראה אחת מתוך 51 שבוטלו, שייכת לי :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עומר- משהו מדליק שאתה יכול לעשות- תביא לפה את החברים הותיקים באמת שיספרו מה עלה בגורלם עד היום.. זה יכול להיות נוסטלגי ומצחיק!

172

• תוכן חדש...