Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6540 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עקב כך שנכנסתי למעגל האבטלה, נהיה לי פתאום הרבה זמן .

אני לא יודע מה לעשות עם הרבה זמן חוץ מלפנטז על דברים...

אז חשבתי לעצמי מה בא לי כרגע?

אז בא לי סט שלושה חלקים מעניין. איך מגבירים סט שלושה חלקים?

הנה פנטזיה, שלושה מגברי שני ערוצים של חברת הי אנד (GENESIS מישהו?), אבל, אבוי, שלושה מגברי ג'נסיס זה מחוץ לתקציב של הפנטזיה (הקצבתי לעצמי משהו כמו 10K-12K ש"ח). אז התחלתי לחפש אלטנרנטיבות, נתקלתי באודיסון ( שוב, יקר) ובאתר היבואן בארץ, שכבר לא היבואן, אבל נראה שהוא מייבא מגברים העונים לשם STEG וAUDIO SYSTEMS עפ"י האתר המגברים הבאים:

AUDIO-SYSTEM TWISTER III F4-380 4-Channels

STEG K-Serie k2.01

עולים 1800 ו 2050 בהתאמה.

אחרי כל הכתיבה הזאת (שוב, צריך להעביר את הזמן) באה השאלה.

האם המגברים אכן טובים? היי אנד "אמיתי"? כי אם כן, המחיר מ-א-ו-ד אטרקטיבי, או שמא מדובר במחיר סביר למגבר סביר?

ליודעי הדבר הפתרונות, ולהם אני מודה ראש. :roll:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תגובות 90
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חבל שלא הרצת חיפוש בפורום, דובר פה כל כך הרבה על שתי החברות הנ"ל.

בקצרה, שתי חברות מעולות הבאות מאותו הבית, לפי זכרוני אודיאו סיסטם היא חברת בת של סטנג

סטנג יותר איכותית בעיקרון, אך לא ברמה כזאת גבוהה, המגברים של אודיאו סיסטרים מאוד טובים

(למרות חילוקי הדעות לגבי הסאונד שהם מוציאים - פיתרון? - תקשיב ותחליט לבד)

בסופו של דבר יוצא שהתמורה הכספית ממש מציונת, במיוחד עקב כך שאין עוד מגברים שנמצאים באותה רמה של האודיו סיסטם ביחס למחיר.

פורסם

אני אתן קצת אזבר כי הרבה אנשים לא יודים על מה מדברים .

מגברים של חברות הבאות שייכות לאוטו קונצרן ( חברה ) והוא נקרא GT TRADING :

1 . STEG

2 . ETON

3 . BOSTON ACOUSTIC

4 . AUDIO SYSTEM

מפחינת היכות המוצר זה אולך בסדר יורד . STEG ו ETON נחשבים יותר יכותים משער החברות . יש בינהם הבדל באופי צליל . ה STEG נותן צליל פאנצ'י באס חזק , ETON יותר עדין וראך . כיעקרון שלושה המגברים הראשונים נחשבים לטובים בעולם במחיר שלהם מפחינת באס . הכוונה לוופר ולא סאב . BOSTON ACOUSTIC נחשב קצת פחות טוב מהם אבל זה גם מגבר מצויין . AUDIO SYSTEM זה המגברים הפשותים של הקונצרן , הם נותנים תמורה טובה אבל מישה מחפש איכות לא פשרות זה לא זה .

עוד איתרון לקנות בארץ STEG , ו AUDIO SYSTEM שמוחרים במחירים של אירופה . ( היעבואן לא חזיר ) .

דברים שרשמתי זה לא מהניסיון שלי זה דברים שקארתי מהפורומים אחרים .

אני גם רכשתי מגבר שצי ערוצים של STEG 2.02 , עשיתי השוות עם כמה מגברים והוא במת נותן הרבה באס . אני מאוד מרוצה ממנו .

פורסם

ה- AUDIO-SYSTEM twister III f4-600 עולה רק 2400 ש"ח!

145W RMS X 4 !!!

אני מתחיל להצטער על האודיסון שלי.. ]= (נו טוב זה לא מדוייק עדיין חסרים לי מגברים ברכב. אולי זאת הרכישה הבאה?!)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

ROMA למה יש לך כל כך הרבה שגיאות כתיב :shock: או שזה בכוונה ? =]

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

המגברים האלו הם אולי טובים ביחס לעלות שלהם אבל בין זה ובין הייאנד יש מרחק גדול.

אני מציע לך ללכת הפוך , תתחיל קודם באיזה רכיבים יש לך/יהיה לך ולפי זה תוכל לקבל המלצות למגברים .

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

כרגע אני עובד עם משהו בסיסי מאוד, יחידת ראש של קנווד (מוחלפת לIDA-X100 של אלפיין, אני מחכה למשלוח בימים הקרובים) דוטק אוביישן דור ראשון, מגבר נקמיצ'י 4 ערוצים. וסאב בקרוב מאוד(אני מאוד רוצה את הסקאן של איתמר, נראה לי אחלה תמורה למחיר.)

אחרי ארה"ב (ספטמבר)

אני רוצה לעבור לשלושה חלקים מבית מורל (חשבתי על מיד באסים של אלייט, CDM-88 וטוויטר סופרימו (פיקולו או לא, עדיין לחא הוחלט.) מבחינת קרוס, אני מתכנן הגברה אקטיבית, לא סגור על איך ואיזה.

מבחינת מגברים חשבתי על סטג 4 ערוצים, שני ערוצים ומונו, כמובן שזה יהיה הליך הדרגתי, כאשר בהתחלה אני מביא רק עוד 4 ערוצים, יוריד את ה נקמיצ'י ויביא עוד שני מגברי 2 ערוצים או שני ערוצים ומונו.

אני חושב שראוי להגיד, שמה שכתבתי בהתחלה הוא בגדר שאלה ומעיין מחקר, כי אני לא רוצה להתפשר, אבל אני לא רץ להוציא 6K על מגברי ג'נסיס/TRU/BUTLER לפני שאני בטוח שזה הכרחי אחרי הכל, אני עדיין לא רוטשילד (אלא אם כן למישהו יש משהו לספר לי :-P) . היה והסטגים (הם סתם "שעיר לעזאזל", יכול להיות גם סאן דאון, או כל חברה טובה, שוב לאו דווקא "היי-אנד אמיתי" אם תרצו) יספיקו לי מה טוב, אם אני ירצה לשדרג, אני תמיד אוכל, אבל האם אני באמתך צריך לשדרג משהו שמספק אותי? לטעמי לא, ועל כן אני מתכנן להתחיל לאט ובזהירות (הכל יחסי, לא? 8)).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

אני חשבתי בידיוק כמוך לפני שרכשתי לעצמי גנסיס ST60 ואני חייב להגיד שזה אחד הדברים הכי איכותיים ששמעתי מי זה הרבה זמן (לא רואה ממטר את סידרת הL של אודיוסון) וההשקע הייתה שווה כול שקל..

במגברים הכאלה אתה משלם לא רק על השם אלה גם על האיכות.

ואתה לא חייב להיות רוטשילד כדי לקנות אחד כזה(אני בכלל חייל) אפשר תמיד לחפש יד שנייה ולרכוש במחיר הגיוני לחלוטין.

לדוגמא 2 ST60 יעשו עבודה מעולה ואיכותיות יותר טוב מכול אודיוסיסטם או סטאג אם כול הכבוד.

מילותיו של מישהו שבאמת היה מופתע מגנסיס.

פורסם

לדעתי אתה הולך בדרך הנכונה!

אתה בהחלט לא צריך מגבריי היי אנד כאן, אלא מגברים בעליי צליל נקי ושיהיה להם רזרבות של כוח כך גם לא תצא ממעטפת הסאונד המאוזן.

לגביי הסט הקידמי שאתה מתכנן להביא הייתי ממליץ מאוד, לשמוע כמה וכמה סטים ולבחור משהו אחרי שמיעה בלבד!

לא מעט אנשים כאן קנו את הסט הנ"ל של מורל (כולל הטוויטר המהולל הנ"ל) ומהר מאוד וויתרו והמשיכו לחפש סטים קצת מעבר.

כנראה מורל לא מספקים כל אחד, אלו רמקולים שנשמעים טוב רק אחרי התקנות וכיוונים רציניים.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

לגבי המורל אז אני ממליץ על הסופרימו ולא על הפיקולו , לא יודע להסביר למה אבל תמיד הפיקולו עשה עלי פחות רושם מאחיו הגדול והמוצלח הסופרימו.

וכמו שנאמר , תעשה סקר שמיעות רציני לפני שאתה קונה . יש היום בפורום הרבה סטים טובים ושווה לבדוק . למרות שאני יחסית מאוהבי מורל ואלייט היה סט מומלץ מבחינתי, היום קניה של המידבאס של האלייט נראית לי לא פחות ממטופשת. (עבור סט שלושה חלקים). כך ששווה ללמוד את השוק.

לגבי המגברים - לכל אחד יש את המותג שהוא אוהב. זה לדוגמא יכול להיות מגבר מוצלח מאוד מבחינת איכות ומחיר ראוי לחלוטין.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

שוב .....

סטייג' זאת חברת היי אנד אמיתית לא פחות מגנסיס ואודיסון והראיה לכך היא שהמגבר שלה 2.02 זכה במגבר השנה בפרס היוקרתי שלי EISA

לפניי שאר המותגים מאירופה .

עם כבוד או בלי כבוד זה רק חברי הפורום יגידו .

פורסם

ומה שעוד יותר מצחיק , שיש אנשים בלי נסיון בסאונד, שמדברים על זה כל היום:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
מהשה הכי מצחיק שאופר אף פעם לא שמע מגבר של STEG ...

הדבר היחידי שמצחיק זה שאתה עושה מעצמך צחוק.

אתה לא מכיר אותי , ולא יודע מה וכמה שמעתי ומתי.

אני ממליץ לך לשקול טוב את ההודעות שלך שנוגעות לאנשים אחרים.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אתה עוד פעם לא מדבר ברצינות . עם אתה אישית עשיתה השווה בין STEG ל GENESIS ? אצלך באוטו ? עם כן אז סליחה . עם לא אז תפסיק לתעות אנשים ..

• תוכן חדש...