Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה זה פרוייקטון, בסובארו B4 מנוע הצעדים מונח מעל המנוע, קל לגישה, 2 ברגים והוא בחוץ,

ניקוי באמצעות ספריי קרבורטורים, הן את המנוע, והן את בית המנוע.

למרות שלא היו רעידות מהמנוע, היתה כמות פיח מאד גדולה, הנובעת מנסיעות עירוניות קצרות.

סה"כ כ 5 דקות עבודה.

נתחיל בתמונה הראשונה: מבט כללי על המנוע, לאחר מכן מיקום המנוע, ניתוק כבל החיבור אליו,פתיחתו (2 ברגים)

הוצאתו והתזת ספריי קרבורטורים ,הן על המנוע והאטם, והן בתוך בית המנוע, ניקוי באמצעות ניר או מטלית נקייה, והחזרתו והברגה. רצוי להחליף אטם.

DSCF1978.JPG

DSCF1979.JPG

DSCF1980.JPG

DSCF1981.JPG

DSCF1984.JPG

DSCF1985.jpg

DSCF1986.JPG

DSCF1989.JPG

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

פורסם

איזה כיף ! !

בלי להוריד סעפת יניקה , בלי מתיחות סטייל מתעמלת רומנייה ובלי ברגי טורקס - תענוג. :brickwall:

והמבין יבין.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם

במידה ותבצע את רוב הנסיעות שלך על גז לא תהיה לך הצטברות של פיח בסעפות וגם מנוע הצעדים יעבוד לנצח ללא ניקוי.מה שכן הייתי ממליץ לך הוא לבצע ניקוי גם לבית המצערת לאחר פירוק תיבת האויר וסביר להניח שמערכת הגז שמותקנת אצלך כבר צריכה שיפוץ,זאת מערכת EMAGZ שכבר לא מתקינים היום.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עקב בעיית רעידות בסרק, ביצעתי ניקוי מנוע צעדים בגרנד לאונה 1600 מודל 96'.

להפתעתי עם פירוק המנוע, נשארה בתוך בית המנוע חתיכת פלסטיק שנראית כמו דיזה, והמנוע עצמו היה קצר בהרבה מהמנוע ב B4 הנ"ל.

האם מדובר במנוע שונה,או שפשוט המנוע שלי התפרק וחלק ממנו נשאר בבית המנוע?

יחד עם זאת, ניקוי הפיח שהיה על המנוע עזר מאוד, אבל לא החליק לגמרי את סל"ד הסרק.

פורסם
מה שיחליק את הסל"ד לגמרי הוא ניקוי בית המצערת.

אשמח להנחיה איך בדיוק עושים זאת (מה לפרק ובאיזה אופן לנקות).

דרך אגב, מתחת למנוע הצעדים יש גם מרים טורים. פירקתי גם אותו בשביל לראות אולי יש שם איזו בעיה (לא היתה). כשהחזרתי אותו לא הייתי בטוח אם הזרוע של המרים צריכה להיות מעל החלק של המצערת (כך שהיא דוחפת את המצערת כאשר היא מופעלת) או מתחתיו (כך שהיא מושכת את המצערת אליה היא מתמגנטת?! כאשר היא מופעלת). חיברתי מעל המצערת, והתוצאה היתה סל"ד בשמים ונורת בדיקת מנוע לאחר התנעה...

הרכבתי את זה אחרת, וזה היה בסדר, אבל - אין הרמת סל"ד עם הפעלת המזגן, ואני לא מצליח לזכור אם היתה הרמת סל"ד כזו לפני כן או לא.

אם מישהו יודע לגבי מרים הטורים הזה באימפרזה - אם מיועד רק להתנעה קרה או גם אמור להרים טורים עם הפעלת מזגן - אשמח לשמוע ממנו.

פורסם

ניקוי מנוע הצעדים לא עזר מספיק, גם לא לאחר ניתוק מצבר (בית מצערתלא ניקיתי, לא יודע איך...). בנוסף, הרכב נכשל בבדיקת זיהום אויר אותה עבר בלי בעיה לפני חצי שנה וכאלפיים ק"מ.

אני מצרף תמונה של מנוע הצעדים - אם מישהו מכיר את המנוע באימפרזה, אודה לו אם יוכל לאשר שכך צריך המנוע להיראות (הוא רוכב על דיזת פלסטיק שנמצאת בבית המנוע), ולא ששלי התפרק...

כמו כן, אם אני פותח סוויץ' ומחבר את הקונקטור למנוע המפורק, מה אני אמור לראות? כשעשיתי זאת לא קרה כלום. האם ייתכן שהמנוע החשמלי עצמו הלך?

11-08-08_2327.jpg

11-08-08_2326.jpg

פורסם

זה שלך הרכב?

תעבור עם מטלית רטובה על חלקי הפלסטיק, תא מנוע מאוד מלוכלך,

כל הכבוד על העבודה.

(סליחה על הביקורת אני אוהב לראות תאי מנוע נקיים- במיוחד של - סובארו! שאין בעיה שיראה נקי)

פורסם

המנוע הוא של פותח השרשור (צביר). אם אין בעיה לנקות מנוע סובארו = אשמח ללמוד. היתה לי נזילה ממיכל שמן ה"כ שטינפה את המנוע. מאחר והזהירו אותי משטיפה, אני לא יודע מה לעשות..

פורסם

שטיפה וקיטור לא באים (מבחינתי) בחשבון בכלל. [חפש בפורום על זה - דנו בזה המון - זה הימור].

מה שצריך לעשות זה לנקות את המכלולים (שנראים לעין לפחות) בחלקים.

כלומר לפרק חלקי פלסטיק ולשטוף .

לעבור עם מטלית ו/או מברשת מסירה פיח (חומרים שונים באוטודיפו) ומיד לנגב ולא להשאיר שיירי חומר על הגומיות.

ככה עשיתי והגעתי למנוע מבריק מאוד ברנו שהיתה לי .

אני מאוד אוהב את תא המנוע של סובארו (בכל הדגמים) וזה מפריע לי בעין ממש עד שבא לי לבוא לצביר ולנקות לו את המנוע.

תגיד שאני חולה, מה אכפת לי 8)

פורסם
המנוע הוא של פותח השרשור (צביר). אם אין בעיה לנקות מנוע סובארו = אשמח ללמוד. היתה לי נזילה ממיכל שמן ה"כ שטינפה את המנוע. מאחר והזהירו אותי משטיפה, אני לא יודע מה לעשות..

לטובת בריאות המנוע והרכב שלך, סגור את מכסה המנוע, ואל תראה תמונות עם מכסה מנוע פתוח באינטרנט. בכל זאת, צריך להתחשב ברגשות הקהל.

• תוכן חדש...