Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה - אני רוצה להתקין חיישני רוורס בפורד פוקוס 2006.

במוסך אמרו לי שזה רק בחנות אביזרי רכב.

האם מישהו מכיר איפה אפשר לקנות ולהתקין בירושלים?

ועוד שאלה, האם יכולה להיות לי בעיה לאור ההתקנה עם אחריות על הרכב?

תודה

פורסם

אני חושב שבכל סניף של אוטו דיפו אפשר לקנות וגם להתקין חיישני רוורס.

סניף אוטו דיפו:

כתובת: האומן 14, ירושלים.

טלפון: 02-6780205

תתקשר ותשאל.

לגבי אחריות אני חושב שאין בעיה הרי אם אתה מתקין מערכת סטראו חדשה זה לא מבטל אחריות.

פורסם

אם זה עדיין תקף בחברת מירס יש דיל של חיישני רוורס במבצע.

כמו כן יש חודש התנסות עם המוצר בחינם וללא התחייבות,כדאי לדעתי ליצור קשר ולבדוק את הנושא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אתה יכול לקנות ערכת חיישני רוורס בכל סניף של אופיס דיפו, הערכה כוללת:

חיישנים,

חוטים,

מחוון לדשבורד,

מקדח כוס, לקדיחה עצמית בפגוש.

כמו שהבנת זהו קיט להרכב עצמית - עולה 220 ש"ח ומגיע בשלל צבעים.

למה לדחות למחר את מה שאפשר לדחות למחרתיים?:lol:

אבי גולדנברג - מומחה שטות :wink:

פורסם

לעומת כל ה"בזול" שהציעו לך, (ואינני פוסל זאת על הסף) , אני מציע שתגש למקום מאוד מקצועי, תתקין גלאי איכותי, יש לך את הגלאים של "קוברה" , ופחות יקרים של "גארד" , וישנם עוד טובים בשוק, שלם מחיר מלא, ותהנה מפעולה ראויה, וללא התראות שווא וכל מיני אופציות לבעיות, תקלות, ומצב שבו לא תהנה מההתקנה.

קח בחשבון שלא כדאי להתקין את הצג של הגלאי בצורת מראה פנורמית, אלא צג קטן בתוך הרכב בצד.

המלצתי בלבד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

שאלה קטנה:

אחרי התנסות עם החיישנים בשלוש מכוניות:

מרצדס E-Class עם חיישנים אורגנליים שמציגה מין איור של העצמים שנצאים מאחורי המכונית על הצג שבלוח השעונים.

ב.מ.וו סדרה 3 E90 עם חיישנים קידמיים ואחוריים אורגנליים, דולקת בצבעים שונים ככל שאתה מתקרב לעצם(על הצג של ה I-Drive).

אופל אסטרה עם חיישנים שלפי דעתי אינם מקוריים(הגיעו עם הרכב מהחברה, אבל לפי דעתי התקינו אותם בארץ למרות שהם באותו צבע המכונית), שסתם מוצאים קולות מעצבנים כאשר משלבים הילוך אחורי ללא קשר מה יש מאחורי המכונית.

אז אני לא מבין למה לעזאזל להתקין חיישנים מאוטו דיפו ב 250 ש''ח , כאשר אפילו המהנדסים של ב.מ.וו ומרצדס לא הצליחו לייצר חיישנים שבאמת עוזרים.

אני פשוט לא הצלחתי להסתדר עם אף אחד מהחיישנים ולפי דעתי הם סתם גורמים לפניקה ומכניסים ללחץ!

VW Golf GTI 2006 Manual

• תוכן חדש...