Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל היה טוב ויפה, איתחלתי את המחשב אחרי שהוא היה דלוק חודשיים.

בא להתחבר לאימיול לשרת היחיד שהיה לי ברשימה ומשרת אותי נאמנות המון זמן, הוא רושם לי שהשרת מת.

אני ניגש לרשימה הזו והשרת חי וגם יש אליו פינג (השרת הראשון)

מוסיף שם את כל השרתים עם הפורט 4242, והאימיול לא מתחבר לאף אחד מהם

מוסיף את האחרים עם הפורט האחר, ו הופ, הוא כן מתחבר כרגיל עם HIGH ID

עשיתי עוד נסיון קטן, איתחלתי את הראוטר שלי והמודם,

בדקתי הפניית פורטים שעדיין קיימת וגם שהאימיול ממוזער אין לו מסיכה על העיניים,

החלפתי את הפורטים שהאימיול משתמש ועדכנתי בראוטר וזה בסדר עדיין עובד אבל לא מתחבר לכל השרתים עם פורט 4242 שברשימה

יתכן והספקית (נזק) חסמו את הפורט או משהו ?

טוב לא נורא.

בחיפוש שלו הזנתי דברים נפוצים מאוד ככה ליראות אם יש תוצאות חיפוש, כל שאר השרתים לא מוצאים כלום או מספר תוצאות בודדות ללא מקורות

הוספתי את כל השרתים משאר האתרים שמספקים רשימות ואפילו הגדרתי באימיול שיעדכן שרתים אוטומטית

והתחברתי לשרתים הכי מובילים והאימיול לא מוצא כלום אפילו עם מילים כמו F*UCK ו SEX (סתם בשביל הבדיקה)

גרסת אימיול 0.49 המקורי בלי שום תוספות

ANY רעיונות ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה אתה מתעקש על 4242?

אני על 9136 ו9126 ומוריד יפה מאד.

תנסה להתחבר לשרת razorback5 עם דגל שלנו (ישראל) :-P

רז

פורסם

לא הבנת

זה לא הפורטים שאני משתמש בהם, זה כל השרתים המובילים משתמשים בפורט הזה, זה לא פורט שקשור להפניית פורטים

או להגדרות באימיול

תיכנס ללינק שנתתי

פורסם

תתעודד, אתה לא לבד.

אני אף פעם לא הצלחתי להתמודד עם האימיול. אם קודמתו, הקאזה, השימוש היה הרבה יותר פשוט.

לי הייתה בעיה קבועה של LOW ID. לא משנה מה עשיתי.

בהדרכת חבר-טכנאי מחשבים שיניתי את ההגדרות של המודם כדי לטפל בסיפור הזה (סליחה על ההגדרה המעורפלת, אני ממש הדיוט בעניין).

זה עבד אחלה יומיים וחצי ואז שוב חזר למצבו הקודם.

מצאתי פתרון מושלם- הפסקתי להתחבר.

"חבר, אתה נוחר"

ביני אוטוביאנקי A112 ג'וניור 84'

פורסם

אני אוכל את אותו החרא מאז שהתקנתי את ה0.49, כל השרתים המוכרים לי מתים ונעלמים מהרשימה (פורטים 4242 ו5000, רק 4661 עובדים) כך שלאחר כ2-3 הפעלות אני צריך להסיר ולהתקין את האמיול מחדש ע"מ לקבל את רשימת השרתים שוב. הבעיה חוזרת בכל הגירסאות 0.49 שניסיתי. כנראה צריך לחזור ל0.48c.

לא נראה כי הספקית היא הבעיה כי א. האמיול מציע אפשרות הצפנת פרוטוקול ב. ב0.48 עד לפני שבועות ספורים הבעיה לא היתה קיימת.

חוזר ל0.48c ומדווח :lol:

פורסם

אני מחפש תגובות מדוייקות או השערות הגיוניות

חזרתי לגירסה 0.47 וזה אותו דבר.

פורסם

בידיעה שלאחר מעשה ולילה לבן של כסאח עם האימיול.. כנראה טעיתי. התקנתי 10 גרסאות אימיול בערך, לא הצלחתי להתחבר עם אף אחת לשום שרת כמעט ולאלה שכן הצלחתי להתחבר... הם שווים ל***. הורדתי אימיול מאתר RAZORBACK שלא הצליח להתחבר לשרת של RAZORBACK. כך שאני עכשיו הרבה פחות שולל את האפשרות שיש חסימת פורטים מהספק. מי הספק שלך?

מישהו רוצה להסביר איך משתמשים בDC++?

פורסם

אני לא מחפש תחליף לאימיול, אני רוצה שהוא יעבוד , זה כמו שתגידו ליאשה אם ה במוו לא נוסעת , קח "מונית"

פורסם

מצטרף לבוריס. בשבוע האחרון, כמות השרתים התכווצה ויש קושי להתחבר. כל זאת מבלי שעשיתי שינוי כלשהו אצלי.

Veni Vidi Vici

פורסם

חיפוש ברשת הקדמיליה עשית? מוצא משהו?

האם חיפשת גם דברים באנגלית? אם לא, שים לב שבשפות זרות צריך לסמן V מתחת לתיבת החיפוש (משהו עם יוניקוד, אם אני זוכר נכון).

האם אפשרת את ה Protocol obscuration או משהו כזה? בלי זה אי אפשר להריץ חיפושים בשרתים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

גם אני באותו מצב

ד"א הUSENEXT עובד יופי ומתחבר בנגיעה

מישהו יכול להרחיב בעיניין הצפנת הפרוטוקול? יכול להיות שהספקיות חוסמות? (אינטרנט זהב)

עוד שאלה קטנה

ראוטר aztech dsl-600E (הכחול - נפוץ מאוד) יש דרך לפתיחת פורטים? ניסיתי כמה שיטות שלא עבדו

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...