Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגארד 635 עדיפה על הMVP625, ל625 יש אזעקות שווא, ככ"ל הנראה כתוצאת של שינוי מזג אויר וגלאי רגיש.

אני אישית מתכוון להתקין ברכב שלי (206 XS 2002) את הגארד.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לא יודע מאיפה הבאת את זה של MVP625 יש אזעקות שווא, זה לא נכון.

אני לא מכיר את הגארד, לכן לא אומר מילה טובה\רעה עליהם.

אני מכיר טוב את ה MVP625, אם ההתקנה שבוצעה היא כמו שצריך - אין שום בעיות והכל עובד חלק.

אישית אני מרוצה מהאזעקה הנ"ל, את ההתקנה אני עשיתי ב"רדיו השרון" בכפ"ס (תעשה חיפוש בפורום ותקבל עוד ביקורות של אנשים).

פורסם

מצטרף להמלצה על ה-MVP וגם על רדיו השרון. מומלץ לקנות את הדגם החדש יותר עם שני שלטים בעלי מסך. מותקן אצלי מזה כמה חודשים ללא אזעקות שווא. יש לשים לב שהטענה היא לטווח קליטה עד 800 מטרים אבל בפועל זה אולי חצי מזה - לרוב בגלל הפרעות מסוגים שונים (800 מטרים זה אולי בשטח פתוח לחלוטין - מה שפשוט אין בסביבה עירונית).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הידיעה היא ע"ס קריאה בפורום, ושיחות עם כל מיני מתקינים (דווקא אלו שמתקינים את הגארד)

נו, זה כמו שתלך לסלקום ותשאל איך השירות של אורנג', נו באמת...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, זה די ברור לי, אבל קראתי פה קצת בפורום, וגם הבנתי שהבעיה נובעת מהחיישן זעזועים שרגיש לחום.

לא יודע עד כמה זה נכון, כי אין לי את האזעקה בעצמי.

פורסם

אני לא יודע, יש לשניכם קליאו ספורט, זה אומר שאתם דפוקים, אז לך תדע ;)

וואלה לא יודע, האמת יש ימים שאני חושב לא להתקין אזעקה בכלל.

ועכשיו בכלל סיבכתם אותי

פורסם

אם אתה מהמרכז, לך לברק מ"רדיו השרון" בכפ"ס ותשאל אותו על מה הוא ממליץ, תשאל גם למה הוא ישמח לענות לך.

את האמת לא יודע מה הוא יגיד לך, אני מניח ש MVP625 אבל לך תדע, אולי יש משהו חדש בשוק ואני לא מעודכן ...

פורסם

אני מחולון, לא בטוח שבא לי לנסוע עד כ"ס בשביל אזעקה, ברגע שיהיה לי את ה1000 ש"ח לשפוך על זה, אני אהיה יותר חכם ;)

תודה על הטיפ.

פורסם

מאיפה הבאתה את השטיות של אזעקות שווא. כנרה שהרגישות של הגלאי זעזעועים היתה גבוהה. על זה לפסול אזעקה.

ל-MVP625 יש שלט יותר טוב ויותר נוח ויש לה גב עם אחריות של רב בריח מוטורס בניגוד לגארד שהוא יבואן קטן של זבל סיני.

מצלמות דשבורד איכותיות לרכב

• תוכן חדש...