Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לצערי גם אני הצטרפתי למועדון המפוקפק של אנשים שעיצבו להם את הפח מחדש בעזרת מפתח.

היום בבוקר כשהגעתי לאוטו ראיתי שתי שריטות (אחת לא מספיקה) בכנף האחורית מעל הגלגל שאיזה בן ז**ה

העביר לי מפתח שם.

עשיתי חיפוש ולא מצאתי איך אפשר אם בכלל לנסות להעלים את השריטה.

האוטו הוא בצבע שחור מטאלי כשבשמש יש גוון סגול קצת.

האם יש דרך כלשהי חוץ מפחחות לנסות לטשטש את זה ?

אגב, כשהייתי קטן ראיתי בערוץ הקניות שמכרו פעם תכשיר כזה שמורחים על השריטה, משפשפים בתנועות מעגליות כאלה

והשריטה יורדת. האם יש אמת בדבר הזה או שזה סתם עבודה בעיניים ?

אם זה עובד איפה קונים את זה ?

אני לא אשאל איך לעשות משהו שזה לא יקרה שוב כי אני בטוח שלאף אחד אין תשובה לזה.

אנשים זבלים צרי עין תמיד יהיו.

תודה מראש לעונים,

אני בטוח שאוהבי מכוניות יבינו לליבי. :wink:

פורסם

אל תמרח שום חומר!

יש חומרים "מעלימים" שריטות אבל זה הורס את הצבע כאילו שזה ממיס אותו.

פנה לפחח מקצועי אולי אפשר לצבוע רק את השריטות.

פורסם
פחח? זה הפתרון היחיד? יש לך מושג כמה אמור לעלות דבר כזה?

עכשיו החופש הגדול הרבה ילדים משועממים מסתובבים בלילות ומחפשים מה להרוס אני ממליץ לך לכסות את הרכב.

לגביי השריטות האם הם עמוקות? אתה יכול לצלם?

פורסם
פחח? זה הפתרון היחיד? יש לך מושג כמה אמור לעלות דבר כזה?

אני לא חושב שיש עוד פתרון

אם אלו שריטות ממש עדינות אפשר אולי עם פוליש אבל אצל בעל מקצוע כדי לא לגרום יותר נזק, למשל קלין קאר.

חפש בגוגל קלין קאר

פורסם

כן אחי שריטות עמוקות,

יש אחת ארוכה שכאילו הוא אמר וואלה זה לא מספיק עמוק ואז הביא עוד אחת קטנה ממש עמוקה.

אני אצלם בערב ואעלה.

פורסם

תלחץ על "פרסם תגובה" ואז בחלון הזה איפה שאתה מגיב רד למטה יש כפתור בשם "נהל קבצים מצורפים"

אחר כך אתה לוחץ על "עיון" בוחר את התמונה, ואם יש עוד תמונה אז תלחץ שוב על "עיון" ככה לכל תמונה תעשה בנפרד "עיון".

בסוף אחרי שבחרת את כל התמונות אתה לוחץ על "עלה קבצים" מחכה עד שיסיים לטעון ולוחץ על "פרסם תגובה"

וזהו.

פורסם

גם אני הייתי קורבן של אנשים צרי עין שהחליטו לשרוט לי ולשכן שלי את הרכב.

הכל תלוי בעומק השריטה.

אם השריטה לא הגיעה לפח מה שבד"כ קורה מפני שיש צורך בהרבה כוח והשקעה ניתן לטשטש בצורה כמעט מושלמת בעזרת פוליש ווקס כך אני עשיתי.

אם השריטה הגיעה לפח אין מנוס מתיקון אצל פחח וכדאי לעשות זאת במהירות האפשרית מפני שהטל והלחות בלילה עלולים לגרום לחלודה.

בברכה

רואי

פורסם

חבר,אכן הצטרפת למועדון (שהוא יותר מידי גדול לצערנו).

אין שום פתרום חוץ מצביעה מחדש של האזור.

עצה ידידודית? השאר את השריטה ככה. תיקון יעלה לך בסביבות ה500 ש"ח ויכול להיות שלמחרת יבוא עוד ילד ויגיד "אא..אוטו חדש,בואו נעצב אותו מחדש" והנה עוד שריטה. במידה ותשאיר אולי אותו ילד יעבור ויגיד " נו כבר מישהו עשה שריטה נעזוב אותו בשקט".

בן.

Got To love It

פורסם

בן, אני דווקא לא הייתי ממליץ להשאיר את השירטה, כמו שציינתי לחות וטל עלולים לגרום לחלודה בפח והנזק יהיה גדול יותר, אני ממליץ לו כן לתקן ובנוסף כמו שציינו מעליי לכסות את הרכב.

פורסם

מאיזור המרכז... יהוד-ת"א-ראשון לציון, זה המסלול הקבוע.

יש רק תמונה אחת של השריטות כי עכשיו השמש בשיא והאוטו מבריק אז זה לא בולט כל כך בתמונות.

Zbalot.JPG

• תוכן חדש...