Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני מחפש להחליף את הרכב של אישתי ונתקלתי ברכב הבא באוטו-דיל:

סיאט טולדו 2006 אוטומט דיזל 2 ליטר 46,000 ק"מ 107,000 ש"ח

תראו את התמונה המצורפת. לי זה נראה בדיוק כמו סיאט לאון ולא טולדו.

אולי הטעות במתמונה מכיוון שגם סיומת 60 במס' רכב לא מתאימה לשנתון 2006 (נראה לי 2008).

טעות?

אם זו כן הטולדו למה לא מוכרים חדשות כאלה יותר? איפה אפשר לראות פרטים על הרכב?

3591660.jpg

פורסם

טולדו

מספר 60 בסוף מתאים לדגמים של 2006 ו2007.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הפרונט זהה בגלל זה הבלבול שלך (צירפתי תמונה של הטולדו מהצד).

היבואן החליט להפסיק יבוא של הטולדו ושל האלתיאה בגלל כמות מעטה מאוד של יחידות שנמכרו. המנוע עליו מדובר הוא 2 ליטר טורבו-דיזל עם 140 כ"ס ו-33 קג"מ משודכת לתיבת DSG. הרכב נמכר שנתיים בלבד בארץ (06-07) ובעיקר נהגי מוניות היו אלה שרכשו אחת. ירידת הערך שלה גבוהה מאוד והביקוש הנמוך יהווה בעיה למכור אותה.

אילו עוד פרטים אתה מחפש? אולי תוכל להגיד מהן הדרישות שלך מהרכב ואפשר יהיה לכוון אותך לבחירה טובה יותר. אני מציע לוותר על הטולדו.

11.jpg

פורסם

אם אני לא טועה כשהייתי בסניף הראשי של סיאט בת"א הייתה שם טולדו בתצוגה..אז אני חושב שעדיין מוכרים אותן (לא חדשות אבל כאלה שנישארו להם)

פורסם
אילו עוד פרטים אתה מחפש? אולי תוכל להגיד מהן הדרישות שלך מהרכב ואפשר יהיה לכוון אותך לבחירה טובה יותר. אני מציע לוותר על הטולדו.

קודם כל התמונה היא של הטולדו החדשה.

GOLF אפשר לדעת למה אתה, מציע לרדת מהאוטו אתה מכיר אותו נסעתה עליו ניסיתה אותו?. אני מאמין שאתה לא אבל בכל זאת זה שלסיאט אין ממש שוק, זה לא אומר שהאוטו הוא לא טוב או איך שאתה מציג אותו.

אני חושב שהטולדו הוא רכב מאוד מפנק, פרקטי, מרווח והוא גם בטיחותי.

בקישור הבא תוכל לקרוא על למה סיאט, לא מביאה יותר את דגמי הטולדו והאלתיאה אבל אפשר להזמין את הרכבים האלה בהזמנה מיוחדת http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=3829.

יניב

פורסם

אז ככה.

לאישתי אני מחפש דיזל אוטומט, בטיחותי, טיפולים לא יקרים, רכב שנתון 2006-2007, עד 50,000 ק"מ , עד 120,000 ש"ח.

לא אוקטביה.

זה הכל.

אישה + 3 ילדים.

בגלל שאני צריך למכור את הרכב שלה אז אני מעדיף סוחר אמין שמאפשר טרייד אין

פורסם
קודם כל התמונה היא של הטולדו החדשה.

GOLF אפשר לדעת למה אתה, מציע לרדת מהאוטו אתה מכיר אותו נסעתה עליו ניסיתה אותו?. אני מאמין שאתה לא אבל בכל זאת זה שלסיאט אין ממש שוק, זה לא אומר שהאוטו הוא לא טוב או איך שאתה מציג אותו.

אני חושב שהטולדו הוא רכב מאוד מפנק, פרקטי, מרווח והוא גם בטיחותי.

בקישור הבא תוכל לקרוא על למה סיאט, לא מביאה יותר את דגמי הטולדו והאלתיאה אבל אפשר להזמין את הרכבים האלה בהזמנה מיוחדת http://www.auto.co.il/Content/Articles/ArticlesView.asp?ArticleID=3829.

יניב

תודה. אני יודע שזו הטולדו. בגלל זה שמתי תמונה מהצד לפותח השרשור שיראה שהיא והלאון זהות בפרונט ושיראה איך היא נבדלת מהלאון.

את הטולדו אני מכיר תאמין לי. הייתה לנו טולדו 2004 במשך 4 שנים וגם בטולדו הנ"ל יצא לי לנהוג ויותר מזה, גם לשמוע חוות דעת של נהגי מוניות אחרי לא הרבה ק"מ. תאמין לי שאני אפילו לא אכנס למה שאמרו לי. הצגתי אותו כרכב לא טוב? תלמד לקרוא ולהגיב בהתאם (אם בכלל). תגדיר מפנק? פרקטי ומרווח (יחסית) אפשר לקרוא לו, אבל בטיחותי? 4 כריות אוויר כשרוב המכוניות בסגמנט מציעות 6, זה בטיחותי לדעתך? עוד פרט "קטן" היה המחיר. הדגם המדובר עלה כמעט 190 אלף ש"ח!! למה לשלם על רכב משפחתי יותר ממה שאפשר לשלם על רכב מנהלים? פה בדיוק נפלה הטולדו וזה גם בדיוק מה שרשום בלינק שנתת. פעם הבאה ברר לפני שאתה אומר ומכניס מילים לפה.

ולפותח השרשור, חפש גולף 1.9/2 ליטר או ג'טה 1.9 ליטר. רוב הסיכויים שתוכל גם אותן למצוא באוטו-דיל.

• תוכן חדש...