Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פאג'רו קצר שנת 96 עם מנוע 3000 סמ"ק ואני לא מצליח למכור אותו! פירסמתי ביד 2, באתר של לוי יצחק, אצל חבר שלי בבסיס הצבאי שלו, הדבקתי מודעה על הג'יפ שהוא למכירה ואפילו הודעתי לדוד שלי גיסי (בעל מוסך גדול של ג'יפים) שמי שיתעניין שיפנה אותו אלי. זה כבר חודשיים מיום הפרסום של הג'יפ שאף אחד לא מתקשר ולא מתעניין אני לא יודע מה לעשות.

אני רוצה למכור אותו ולקנות גולף 2.0 שנת 2000-2002, כרגע האופציה האחרונה שנראית לי זה פשוט ללכת למגרשי טרייד אין ולנסות להחליף את הג'יפ בגולף שאני רוצה (ודווקא במקומות האלה הם היחידים שנשמעים דיי מעוניינים בג'יפ).

מה אתם מציעים לעשות? ללכת למגרשי טרייד אין ושהסוחרים יאכלו אותי בלי מלח אבל לפחות אוכל למכור את הג'יפ? או שלהמתין עם זה כרגע?, הטסט מסתיים לי החודש הזה ואני לא רוצה להפסיד עוד כמה אלפי שקלים בשביל זה. :-(

פורסם

לפני שאתה פונה למגרש, אם אתה אכן מוכן להתפשר, תפרסם את הרכב עם מחיר נמוך מהממוצע הנידרש על הרכב הנ"ל. ביד 2 למשל. סיכויך יגדלו.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

את האמת, מעולם לא דמיינתי, שבעל רכב יפני יעלה אי פעם הודעה בסגנון הזה, גם אם מדובר בג'יפ.

היש לרכב נתונים בעייתים, כגון תאונה קשה, מצב חיצוני עלוב או כל דבר דומה?

במגרש תפסיד המון כסף, שעלות הטסט תתגמד לידו.

בסופי שבוע בעיקר, יש במרכזי הערים מקומות "מיוחדים", בהם בעלי הרכב, אשר רוצים למכור מחנים בהם.

תנסה שבוע- שבועיים.

פורסם

סביר להניח שג'יפים כנראה יהיו קצת פחות פופולאריים בזמן הקרוב ( אתה יודע -מחירי הדלק , מיתון בפתח.... )

בכל מקרה בהצלחה.

כל עוד מפרקים שם 6 תימניות בלילה...המטרה מקדשת את האמצעים!
:roflmao:
פורסם
את האמת, מעולם לא דמיינתי, שבעל רכב יפני יעלה אי פעם הודעה בסגנון הזה, גם אם מדובר בג'יפ

מה הקשר לרכב יפני? מדובר על מנוע 3 ליטר בנזין וזה לא מפליא שעם מחירי הדלק של היום אף אחד לא קופץ על רכב זללן כזה.

אני מציע לך ללכת למגרש ולעשות טרייד-אין. גם ככה אם תמכור אותה בכוחות עצמך תצטרך להוריד ממחיר המחירון שלה, וזה יקרה בכל מקרה כשתלך לעשות טרייד-אין.

פורסם
יש לי פאג'רו קצר שנת 96 עם מנוע 3000 סמ"ק ואני לא מצליח למכור אותו! פירסמתי ביד 2, באתר של לוי יצחק, אצל חבר שלי בבסיס הצבאי שלו, הדבקתי מודעה על הג'יפ שהוא למכירה ואפילו הודעתי לדוד שלי גיסי (בעל מוסך גדול של ג'יפים) שמי שיתעניין שיפנה אותו אלי. זה כבר חודשיים מיום הפרסום של הג'יפ שאף אחד לא מתקשר ולא מתעניין אני לא יודע מה לעשות.

אני רוצה למכור אותו ולקנות גולף 2.0 שנת 2000-2002, כרגע האופציה האחרונה שנראית לי זה פשוט ללכת למגרשי טרייד אין ולנסות להחליף את הג'יפ בגולף שאני רוצה (ודווקא במקומות האלה הם היחידים שנשמעים דיי מעוניינים בג'יפ).

מה אתם מציעים לעשות? ללכת למגרשי טרייד אין ושהסוחרים יאכלו אותי בלי מלח אבל לפחות אוכל למכור את הג'יפ? או שלהמתין עם זה כרגע?, הטסט מסתיים לי החודש הזה ואני לא רוצה להפסיד עוד כמה אלפי שקלים בשביל זה. :-(

התופעה ידועה ובולטת בצמתים מרכזיים.

נסה להוריד את המחיר.

פורסם
לפני שאתה פונה למגרש, אם אתה אכן מוכן להתפשר, תפרסם את הרכב עם מחיר נמוך מהממוצע הנידרש על הרכב הנ"ל. ביד 2 למשל. סיכויך יגדלו.

ניסיתי כבר וזה ממש לא עזר.

את האמת, מעולם לא דמיינתי, שבעל רכב יפני יעלה אי פעם הודעה בסגנון הזה, גם אם מדובר בג'יפ.

היש לרכב נתונים בעייתים, כגון תאונה קשה, מצב חיצוני עלוב או כל דבר דומה?

במגרש תפסיד המון כסף, שעלות הטסט תתגמד לידו.

בסופי שבוע בעיקר, יש במרכזי הערים מקומות "מיוחדים", בהם בעלי הרכב, אשר רוצים למכור מחנים בהם.

תנסה שבוע- שבועיים.

הרכב לא עבר אף תאונה קשה והשילדה שלמה, מה שכן המכניקה של הרכב לא בשמיים אבל אני איידע על כך את מי שבאמת יהיה רציני וירצה לרכוש ואוריד במחיר על כל מה שאמור ללכת למוסך, אבל הבעיה שאף אחד אפילו לא מתקשר!

אני מפחד להשאיר את הג'יפ שם לבד כי אין לו ביטוח נגד פריצות/גניבות ואני מפחד יותר מידי שיקרה משהו.

פורסם

את מודעות המכירה (לפחות באינטרנט) , פירסמת עם תמונה?

אם לא , תמונה יכולה לעזור מאוד (הרבה משתמשים עושים סלקציה על פי תמונה) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם

אני גם למדתי עוד משהו לגבי האתרים של לוחות רכב ויד שניה.

זה גם מאוד חשוב מה אתה רושם, ואיך אתה מנסח את זה.

תאמין לי אני מדי פעם נכנס ללוח של יד 2 למכוניות ואני רואה לפעמים אפילו לוח עם מכונית ומה רשום שם?

לדוגמא: טסט לעוד שנה, מצב מכני טוב.

מה אני אמור להסיק מדבר כזה? הבן אדם לא מפרט על האוטו שום דבר, אפילו שיש לו תמונה, וזה גורם לי להרתע בגלל חוסר פרטים.

לפי דעתי ניסוח מחדש של המודעה + כמה שיותר פרטים על האוטו יעזור לך מאוד לפי דעתי.

מישהו שלא רושם הרבה על האוטו שלו ( כמו הדוגמא שנתתי ) משמע אין לו הרבה מה להציע על האוטו בגלל מצב חיצוני / מכניקה וכו'.

תרשום הרבה פרטים על האוטו למשל מה החלפת בזמן האחרון, טיפול 10,000 , שאתה שומר עליו , האוטו במצב מצויין וכו'.

ניסוח טוב + תמונות - יכול למשוך יותר אנשים.

ניב.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

כן הוספתי תמונה ופירטתי על הרכב כמו שאמרתם.

רוצה להיפתר מהרכב במהרה? אל תשכח את מילות הקסם "גמיש במחיר".

:rofl: גם עם מילת הקסם אך אחד לא מתקשר.

יכול להיות שהשוק של הג'יפ הזה פשוט גרוע?

זקני העם אמרו לי שכדאי לפרסם את הג'יפ בעיתון/נים, מה דעתכם בנושא?

פורסם
כן הוספתי תמונה ופירטתי על הרכב כמו שאמרתם.

:rofl: גם עם מילת הקסם אך אחד לא מתקשר.

יכול להיות שהשוק של הג'יפ הזה פשוט גרוע?

זקני העם אמרו לי שכדאי לפרסם את הג'יפ בעיתון/נים, מה דעתכם בנושא?

היום לאינטרנט יותר חשיפה, מאשר לעיתון.

למגרש תוכל לגשת גם בעוד שבועיים.

בינתיים נסה לבצע את כל מה שהמליצו לך, ותקווה לטוב.

פורסם

בסוף יקרה מצב שרק עשירים יוכלו להחזיק ג'יפים עם המחירים של הדלק.

וגם הם לא ייקנו יד שנייה אלא ג'יפ חדש.

ועוד משהו קטן אני אוסיף: טרייד אין במגרש תכניס לעצמך לראש שזה יהיה המפלט האחרון שלך.

במגרשים כאלה הם מודעים לבעיות שיש לאנשים במכירת מכוניות מסויימות ולכן הם מכחסים במחירון ונותנים לך הצעה בהרבה יותר נמוכה מאשר מכירת האוטו בשוק החופשי גם אחרי כל ההורדות על המצב המכני , קילומטראז', ידיים וכו'.

וגם המכונית שתעשה עליה טרייד אין , לך תדע מה עבר עליה , אם היא לא עברה תאונה או שהורדה מהכביש כי הרבה מגרשים עושים את הקומבינות האלה.

גם מזה צריך להזהר!

ותביא את הקישור שלך למודעה בלוח ששמת נראה מה רשמת ואיך אני בתור בן אדם נייטרלי שבא להתעניין באוטו היה מתרשם מהמודעה. (:

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

• תוכן חדש...