Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ssangyong chairman על כבישי ארץ הקודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זו לא ידיעה מרעישה כמו 308 חדשה שעשתה עליה או 635 מבציר מיוחד שעולה על האוניה לכיון מזרח.

אבל בכל זאת משהו שונה אולי אפילו ביזארי.

נצפתה מכונית שהיא לעניות דעתי היחידה בארץ (ויש שאמרו בצחוק היחידה בעולם)

עד כאן לא מעניין במיוחד, אבל שימו לב עד כמה היא דומה....למרצדס משנות השמונים (משהו אמר W124???).

הצ'רמן מעולם לא יובאה לארץ באופן סדיר, לפי המספר, מדובר כפי הנראה ברכב שהגיע ביבוא אישי. הייתי שמח לדעת מה עבר בראש למי שהביא אותה :bad-word:

זה לא סוד שבמשך שנים עושה סאנגיונג שימוש במכלולי מרצדס, אבל פה העתיקו את הרכב קומפלט.

הצ'רמן עושה שימוש במנועי בנזין מ 2.3 ליטר חלוש עם 150 כ"ס עד 3.6 ליטר ו 275 כ"ס כולם כמובן תוצרת מרצדס. מ ע נ י ן

אז זהו לגבי פינת הביזאר היומית.

Ssangyong_Chairman.jpg

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פרודיה מצחיקה למרצדס. אותי היה מצחיק לראות מישהו נוהג בה עם מבע פנים רציני.

מסתבר שמטלויזיות ומכונות כביסה ממוחזרות כבר עושים פרודיה למרצדס. אני מניח שאחרי 5-6 שנים בשמש ישראלית האוטו יתקלף ויראה זוועה כמו פעם דייהו ACE.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

למרות שבתקופה קצרה ומסויימת נשלט מפעל סאנגיונג ע"י דיהו, אין מה להשוות בין המותגים.

איכות היצור של סאנגיונג טובה בסדר גודל.

קשה להאמין שהיא תתקלף כמו דיהו, אבל לבטח תיראה משעשת כמו ה ACE.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

סולל, האם הצ'ירמן שראית - שחורה?

במידה וכן, יצא לי לראות אותה מסתובבת לה באיילון...

זוועה אמיתית :shock:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הצ'רמן לא מעתיקה את מרצדס, אלא היא מרצדס מיוצרת ברישיון ולא פיתוח עצמאי.

מדובר ב-E קלאס מהדור הראשון (W124) שמיוצרת ברשות מרצדס על-ידי הקוריאנים.

אגב, בתחילה הצ'רמן נאסרה לשיווק מחוץ לדרום קוריאה, כחלק מההסכם עם מרצדס.

רק בסוף שנת 2004 התקבלה תקינה אירופית, והצ'רמן נדדה מחוץ למולדתה.

טלקאר השתעשעו בעבר ברעיון לשווק אותה בישראל. המכונית שראית היא, למיטב זכרוני,

חלק מהתוכניות שלבסוף נגנזו. אם אינני טועה, היא בבעלות אחד מבכירי היבואנית.

פורסם
סולל, האם הצ'ירמן שראית - שחורה?

במידה וכן, יצא לי לראות אותה מסתובבת לה באיילון...

זוועה אמיתית :shock:

שחור או כחול כהה. אכן על איילון ירדה בהרצליה.

פורסם

כמה אתם מעריכים שרכב כזה שווה?

לפי הבנתי אף סאנג יאנג אינה יפה וכל הרעיון שעומד מאחורי הרכבים שלהם זה לעשות את הרכב הכי מכוער ולתת לו את הסכום הכי לא הגיוני...

S2000

פורסם
מישהו אמר פורד סקורפיו?

הוצאת לי את המילה מהמפה. היא ממש דומה לסקורפיו.

ואגב סקורפיו, גם אותה יצא לי לראות בת"א לפני כשנה באזור יגאל אלון.

פורסם

לי יש רתיעה מולדת לכל רכב שמיוצר בקוריאה.

בחיים לא הייתי חושב לקנות אחד כי האיכות שלהם היא על הפנים.

מצד שני, סאנגיאנג היא כן החברה היחידה שלא היה אכפת לי שיהיה לי רכב שלהם, כי למרות שזה לא יפה מנקודת מבט מערבית, יש להם רכבים מיוחדים והאיכות שלהם היא די טובה (תזכרו שרוב המכלולים שלהם הם של מרצדס)

אם היה לי רודיוס הייתי ממש מבסוט. זה כל כך מכוער...

פורסם
לי יש רתיעה מולדת לכל רכב שמיוצר בקוריאה.

בחיים לא הייתי חושב לקנות אחד כי האיכות שלהם היא על הפנים.

בשני מישפטים הצלחת לרכז כל כך הרבה שטויות וסטיגמות, ממש כישרון.

בחיים גם לא תיקנה מכונית צרפתית כי "הן עושות ימבה בעיות" נכון?

וכל האמריקאיות מיתנדנדות ו "טוחנות" דלק.

וכל האיטלקיות מיתפרקות ומחלידות.

אגב,איכות של איזו מכונית על הפנים? של היונדאי סנטה -פה או של הI30 ?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בדר"כ כלל סטיגמות לא נולדות סתם.

הרתיעה שלו היא פסיכולוגית ואף רב, אפילו לא של הפורום הזה יצליח לגרש ממנו את הדיבוק.

יונדאי היתה דוגמא לרכב זול וגרוע בתוכנית של גיי לנו לפני 12 שנים. 10 שנים אח"כ הפכה הסנטה-פה לרכב הSUV הנמכר באותה השנה. אני מאמין שמי שנכווה ברותחין יחשוב פעמים לפני שיחזור לקנות את אותו המותג.

מהצד השני יהיו כאלו ששום דבר לא נידבק אילהם ולא משנה כמה ח*ה הם אכלו עם הרכב, הם ישמרו נאמנות טוטאלית ליצרן ויהללוהו ברבים.

הקוראנים עשו בשנים האחרונות קפיצה אדירה בכל הקשור לתעשיית הרכב שלהם. כאשר ה I30 בהחלט מכונית ראויה (ולמעלה מזה) והסנטה-פה בהחלט נחשבת לטובה שבקטגוריה.

אבל כמו שאמרתי, אף רב כומר או קאדי מוצאים דיבוק ואמונות...

פורסם
בדר"כ כלל סטיגמות לא נולדות סתם.

הרתיעה שלו היא פסיכולוגית ואף רב, אפילו לא של הפורום הזה יצליח לגרש ממנו את הדיבוק.

יונדאי היתה דוגמא לרכב זול וגרוע בתוכנית של גיי לנו לפני 12 שנים. 10 שנים אח"כ הפכה הסנטה-פה לרכב הSUV הנמכר באותה השנה. אני מאמין שמי שנכווה ברותחין יחשוב פעמים לפני שיחזור לקנות את אותו המותג.

מהצד השני יהיו כאלו ששום דבר לא נידבק אילהם ולא משנה כמה ח*ה הם אכלו עם הרכב, הם ישמרו נאמנות טוטאלית ליצרן ויהללוהו ברבים.

הקוראנים עשו בשנים האחרונות קפיצה אדירה בכל הקשור לתעשיית הרכב שלהם. כאשר ה I30 בהחלט מכונית ראויה (ולמעלה מזה) והסנטה-פה בהחלט נחשבת לטובה שבקטגוריה.

אבל כמו שאמרתי, אף רב כומר או קאדי מוצאים דיבוק ואמונות...

מצטער, אבל גם היום המצב גרוע אצל יונדאי, ולדעתי, המיני קפיצת-דרך שלהם הייתה דווקא בI30, בטח לא בסנטה פה.

הפלסטיק השחור החלול והקשה, לא תורם לאיכות הקבינה, וגם הפס הדמוי עץ הפטתי, נראה כאילו יצא זה עתה ממפעל ליצור נעלי פינוקיו.

לעומת זאת, יש את המתחרה מבית, השברולט קפטיבה, שאולם מבפנים יש לה עיצוב מקורי פחות, אבל חומרי דיפון עדיפים, ולא "חיקויים" עלובים ופתטיים של עצים מיערות הגשם.

לדעתי, השברולט קפטיבה עדיפה מכל כיוון - הנעה, נוחות, איכות ולמען האמת, הקפטיבה היא המכונית הראשונה שהפכה את שברולט קוריאה לחברה רצינית יותר.

אם ג'יפ-פנאי היה הכיוון שלי, קרוב לוודאי שהייתי בוחר בו \ בסובארו פורסטר.

דווקא בI30 רואים את השיפור, ואם כבר דיברנו על I30, המתחרה מבית, קיה סיד, עדיפה גם עליה.

יונדאי החליטה להשקיע יותר בקיה מאשר במותג עצמה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יונדאי עדיין עושים רכבים מסוימים שיכולים לבייש אותם.

למשל הגטס, שאוכלת כמויות פשוט לא הגיוניות של דלק עם מנוע לא גדול ולא מעניין לפחות.

איכות החומרים של תאי הנוסעים של רוב הרכבים שלהם פשוט מזעזעת.

נהגתי על יונדאי אקסנט חדשה עם 300 ק"מ עליה והזדעזעתי מההרגשה הזולה של החומרים ומכמה שאני מרגיש כמו במכונית צעצוע.

בגטס זה אותו סיפור אבל עם יותר שחור ויותר ספריי בצבע אלומיניום.

העובדה היא שאין יותר מדי רכבים קוריאניים שאותם עדיף לקנות על פני אחרים באותה קטגוריה.

הסנטה פה היא משהו שונה, והגרסה שמוכרים בארה"ב מיוצרת במפעל של יונדאי באלבמה, ככה שאי אפשר ממש להגדיר אותה כרכב קוריאני.

הטוסון היא עוד משהו לא מובן.

המנוע שלה הוא גדול, בזבזני ומספק פחות כוח מאשר מה שהיה עושה מנוע של מרצדס באותו נפח בשנות השבעים.

הרכבים האלו הם זולים בגלל סיבות טובות מאוד.

אני בטוח שעוד 15 שנה יהיו הרבה יותר מיצובישי שנת 2008 על הכביש מאשר יונדאי 2008, ולא ממש משנה מה ההפרש של המספרים במכירות.

ברוב המדינות בעולם מחשיבים את יונדאי לחברה שמייצרת רכבים ביינוניים ומטה ונותנת מוצר דומה ליפנים אבל עם פחות כסף.

• תוכן חדש...