Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5429 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל מי שמעונין בלימודי B.Sc הנדסת מכונות מגמת רכב בעל יכולת לימודים.תחילת לימודים באוקטובר 2009 במידה ותהיה הענות וביקוש. יש התארגנות של סטודנטים ומעסיקים לפתוח מסלול חדש של הנדסת מכונות מגמת רכב במכללת אפקה(שיהיה מאושר במועצה להשכלה גבוהה).

כל מי שיהיה מעונין צריך להיות בעל יכולות לימודים ותעודת בגרות

* מתמטיקה - בחינת בגרות ברמה של 5 יח"ל (בציון 70 ומעלה), או ברמה של 4 יח"ל (בציון 85 ומעלה).

* פיסיקה - בחינת בגרות ברמה של 5 יח"ל (בציון 60 ומעלה), או ברמה של 4 יח"ל (בציון 70 ומעלה).

* אנגלית - ציון 80 לפחות בפרק האנגלית בבחינה הפסיכומטרית או ציון 180 במבחן אמי"ר /אמי"רים

פסיכומטרי 560 לפחות

או לסירוגין עם תעודת הנדסאי בעל ממוצע 80 לפחות במקצועות החיצוניים.

לכל שאלה או רצון להצטרף להתארגנות הזו נא לפנות לטלפונים הבאים.

מר טל 0506796342 [email protected] בשעות הערב בלבד

מר יעקב 0503983309 [email protected] בשעות הערב בלבד

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההנדסת מכונות - מגמת רכב -> נושא ענק, יש פירוט ספציפי?

התואר מוכר בעולם? בארץ? הנדסאי או מהנדס?

אופי הלימודים? מעשיים? עיוניים? שילוב של השניים?

איפה יש דרישה לנושא, יבואני רכב? מוסכים? סדנאות שונות?[חו"ל/בארץ],

האם נדרשת התמחות כלשהי?

ולשאלה הכי חשובה, יש חנייה במכללה? =]

----

פורסם

אני וידידי יעקב צריכים צריכים רשימה של לפחות 40 סטודנטים שעומדים בתנאי הקבלה ומוכנים ללמוד את המקצוע הזה על מנת לקדם את העניין.

מי ישלמד את המקצועות בתחום הרכב במכללה יהיה סגל אקדמי שמתעסק באקדמיות ובאוניברסיטאות בתחום זה.

פורסם

יש דרישה בשוק אצל יבואני הרכב, הצבא, משרד התחבורה, מכוני הרישוי, חברות רכב (הארגז מרכבים וכדומה), מוסכים גדולים.

אופי הלימודים עיוניים בעיקר ומעשי(מעבדות ופרוייקט).

וכן יש חניה בחינם במכללה. וחניה עירונית כחול לבן מסביב פנויה.

פורסם

מה יש בתוכנית הלימוד?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

בתור בוגר של המכללה הזו (סיימתי החודש,אלקטרוניקה), לצערי אני לא אמליץ לאף אחד ללמוד במכללת אפקה.

קודם שישפרו את היחס אל הסטודנטים(מכל גורמי ההנהלה), אז לחשוב אם כדאי לפתוח עוד מגמה כזו.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

נשמע מעניין..

אני מתחיל השנה ללמוד באפקה לימודי הנדסת מכונות, אז את האופציה הזאת אני כבר אפספס.

למגיב מעלי, תוכל לפרט?!

פורסם

בחירת המגמות בהנדסת מכונות מתבצעת בשנה השלישית ללימודים.

חוץ מזה אף פעם לא מאוחר לעשות השלמה למגמת רכב.

פורסם

טל

לימודי בוקר או ערב? מה אורך ההשלמה לסטודנטים שסיימו הנדסאי מכונות רכב?

האם יש כיווני התמחות ספציפיים?

יום טוב

אלון

If you can’t see the Bright side of life , Polish the Dull side

פורסם

machinehead

אם אני אפסול כל מוסד שבוגר שלו אומר שיחס לא משהו אני לא אלמד בחיים.

אני סיימתי השנה מכינה קדם אקדמית באפקה והתקבלתי לשנה א'.

היחס היה סביר פלוס ומחלק מהסגל אפילו מעולה .

אני בטוח שאני עוד לא מכיר את המכללה כמו שאתה מכיר אותה (לצורך העיניין אני מכיר רק את המכינה) אבל יצא לי לדבר עם כמה סטודנטים ,ולא שמעתי דבר כמו שאתה אומר.

מי ששאל על חניה ,יש ,אבל אם אתה מגיע קצת מאוחר צריך לחפש ברחובות ליד וללכת כמה דקות .

יש אטובוסים ,לרכבת, לבת ים ,ולרמת גן.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

היי,

אתה עדיין לא התחלת ללמוד את התואר, חכה לשנה א, אני לא רוצה להשמע בכיין. אבל -

משיחות שלי עם המרצים, גם המרצים לא אוהבים את כל העניין עם ההנהלה, אני אתן לך כמה דוגמאות שקרו לי באופן אישי, ולמה שהיה במהלך התואר:

1. שהתחלתי ללמוד כל המקצועות היו עם חומר פתוח, לאחר שנה ראשונה, בהחלטה פתאומית החליטו שכל מבחן במקוצועות היסוד(מתמטיקה) יהיה עם חומר סגור, סטודנט שכבר נרשם ללימודים וסיים שנה ראשונה, מה יכול לעשות? כלום, מה הוא יעבור מקום? זה לא ריאלי.

2. לנשיא המכללה נוח לקחת רעיונות מאונברסיטאות מה שנוח לו, הוא החליט שיהיה בוחן אמצע, מקובל, אבל להחליט שהוא חובה (באונ' ת"א הבוחן אינו חובה), למה? כי הוא רוצה לעלות את הרמה, העניין הוא שהבוחן בד"כ יכול רק להרוס, לעזור אולי בנק' או שתיים.

3. לאחר שנה שניה, הוחלט במכללה שמבחנים במקצועות הפיסיקה יהיו גם בחומר סגור!, הם תרצו את זה בכך שמבחנים בחומר סגור יהיו יותר קלים וכו', בפועל? הרמה הייתה עוד יותר גבוהה ועוד עם חומר סגור(הן בפיסיקה והן במתמטיקה).

4. בסוף שנה שניה החליטו לבנות מע' ממוחשבת שדרכה תעשה פניה של הסטונדנטים לכל שאר הגורמים במכללה, צעד מבורך, אבל במקום להסביר לכולם איך זה עובד, אז הם שלחו מייל לסטודנטים ובכך פתרו את העניין, כאשר היו בעיות, אז הם אמרו אבל שלחנו לכם מייל זה לא מעניין אותנו.

5. לחבר היה בעיה עם המנחה שלו בפרויקט, נתן לו ציון נמוך באחד הדוחות, החבר פנה לאחראי הפרויקטים והוא לא ניסה אפילו לעזור לו, הוא אמר לו במילים יפות - "זה מה יש". בנוסף אותו חבר ביקש לבדוק מדוע המנחה לא עוזר לו ונעלם מארץ, הוא קיבל את אותו תשובה.

6. נגיע למשרד הדיקנאט - הדיקאניט ממש לא עוזרת לסטודנטים "שלא מכירים אותה טוב", אני וגם עוד מס' חברים ניתקלנו ביחס מזלזל שלה, היא לא מדברת, אלא "צועקת" כל הזמן, לא מוכנה לעזור, כאשר ניסיתי לדבר איתה בתור בן אדם ולהסביר לה שחלק מהעניין של דיקאניט זה לעזור לסטודנטים, אז היא המשיכה לנבוח תוך כדי ניצול מעמדה, שאני בתור סטודנט לא יכול להחזיר לה באותו מטבע.

7. נמשיך עם הנשיא - כמו סעיף 6, הוא מנצל את המעמד שלו, אז הוא מרשה לעצמו לדבר בצורה מזלזלת לסטודנטים, הוא מאוד ציני ונותן הרגשה של "פחד" ממנו, הוא אנטיפט ואפילו גם מתנהג באותו צורה למרצים, שהם בעצם הסגל האקדמי במכללה.

ויש עוד, כמו שרשמתי, אין לי שום אינטרס בתור סטודנט, אני כבר סיימתי ללמוד במכללה הזו, מה שבטוח אם היה לי את האופציה מבחינת נגישות ללמוד בחולון, לא הייתי חושב פעמיים.

אני שמח שאני מסיים את הלימודים שם, מה שבטוח אני לא אמליץ לאף אחד ללמוד שם, חוץ מקבלת הדיפלומה, אין לי מה לחפש שמה יותר.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

הנדסאים זכאים לפטור של עד 30 נקודות זכות מהתואר. זה תלוי בציונים שלך. במקרה הטוב זה יתן לך פטור מסמסטר אחד.

פורסם

יוזמה מאוד מבורכת!

לגבי המגיב על הנהלת המכללה, לכל מקום יש יתרונות וחסרונות.

אין "מושלם".

ולפותח השירשור:

אם יורשה לי - מה זה "מגמה" ?

האם מדובר בהתמחות שמוכרת ע"י המל"ג?

או שפשוט מדובר במספר קורסי בחירה שילקחו ע"י הסטודנטים הלומדים לתואר בהנדסת מכונות.

ההבדל, למי שלא מבין הוא שבמידה וזו אינה התמחות

הדבר לא יוזכר בתעודת הגמר שלכם.

כך שעל מה שלמדתם תצטרכו לספר בע"פ בראיונות העבודה.

למי שמתעניין בעולם הזה,

מהכרותי עם עולם ההנדסה, הכי קרוב לרכב זה התמחות במיכון חקלאי במסגרת תואר בהנדסה חקלאית בטכניון.

בהצלחה לכולם.

• תוכן חדש...