Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ההורים של אשתי מחפשים רכב חדש בגודל בינוני שישרת 2 אנשים בנסיעות בעיקר בתוך העיר.

התקציב עד 120K ומה שחשוב שעלויות תחזוקה ודלק יהיו אופטימליים ולא להתפשר על בטיחות.

הם חשבו על פג'ו 307 או משהו דומה. מה דעתכם?

ומנגד הם רוצים למכור מזדה 3 שנת 2004 הדגם המפואר מנוע 1600.

יד ראשונה מטופל במוסך של היבואן, חונה בחניה מקורה, ונסע פחות מ40K.

האם כדאי לי לקנות מהם את המזדה ולהשקיע קצת הרבה ממה שתיכננתי עבור רכב

שני בבית לשימוש שני הבנים שלי (אחד השתחרר והשני מתגייס)

ואם אני קונה מהם את הרכב האם כדאי להעביר בעלות או להשאיר על שמם כדי לא להוסיף יד ??

נהג ותיק

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בקשר לרכב חדש.

פורד פוקוס 5 דלתות, סובארו B3, יונדאי I30 -אלה אופציות טובות.

מאזדה 3 שעומדת למכירה נשמעת כמו מציאה, עם שקיפות של העבר,מטופלת וכו..

דבר אחד אתה צריך לדעת - ברגע שהבנים שלך ינהגו על הרכב הזה, מחירי הביטוח (שהוא לא מהזולים) יעלו בצורה משמעותית.

בקשר להעברת בעלות - תשאל את ההורים של אשתך האם הם מוכנים שכל הדוחו"ת, גם מהמשטרה, גם מהרשויות המקומיות (שהרכב יקבל, בלי בדיקת הנהג) יגיעו על שמם, עם כל מה שמשתמע מכך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבן הגדול שלי כבר נוהג כמעט 5 שנים ולא קיבלתי אף דו"ח על שמו. ילדים טובים שניהם. אני לא דואג בעיניין זה.

בנוגע לביטוח, האם מזדה 3 יותר יקר משמעותית בהשוואה למשל יונדאי אקסנט או אלנטרה ??

נהג ותיק

פורסם

אין לי ספק שעדיף לפשפש עוד קצת בכיס ולהרחיב את התקציב כדי לקנות רכב טוב שההיסטוריה שלו ידועה וברורה. הסיכוי ליפול על הפנים קטן משמעותית בצורה כזאת בהשוואה לאופציה האחרת.

השאלה היא מה עומק הכיס והאם אפשרי בכלל להגדיל את התקציב.

לגבי הביטוח - זאת שאלה שכדאי לשאול את סוכן הביטוח שלך. בעצם, לא צריך לשאול כי אפשר לקבל הערכת מחיר ראשונית באתרי האינטרנט של חברות הביטוח הישירות בקלות. בכל מקרה, סביר מאוד להניח שמחיר הביטוח של ה3 יהיה גבוה משאר האלטרנטיבות שציינת.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למיטב ידיעתי, כן,יותר יקר.

אתה יכול להתקשר לכל סוכנות הביטוח, לתת להם את כל הפרטים (כולל נהג צעיר\חדש) ולקבל הצעת מחיר לכמה רכבים.

אבל אפילו אם תצטרך לשלם יותר עבור הביטוחים, השיקול של קנית רכב שהוא בפירוש לא "חתול בשק" הוא שיקול עם בעל משקל רב.

כדי להמחיש לך מה זה "החתול בשק":

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196137&highlight=%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%AA+%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%93%D7%94

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ההורים של אשתי מחפשים רכב חדש בגודל בינוני שישרת 2 אנשים בנסיעות בעיקר בתוך העיר.

התקציב עד 120K ומה שחשוב שעלויות תחזוקה ודלק יהיו אופטימליים ולא להתפשר על בטיחות.

מה פתאום לרכוש מכונית משפחתית כדי לשנע זוג בתוך העיר? ועוד כשאחת מדרישות הסף היא צריכת דלק נמוכה?

פיאט פונטו גרנדה בפחות מ- 100K ש"ח, אבזור בטיחותי מלא (5 כוכבים במבחן ריסוק, 6 כריות אוויר ו, לפחות כרגע, גם ESP), גיר רובוטי מצויין שמאפשר לה להשיג צריכת דלק שרכב עם גיר אוטומטי אמיתי (למשל 307) יכול רק לחלום עליה.

פורסם

ההורים שלי גם כן עומדים בפני רכישה דומה. רכב שני למשפחה (עבור אימי) בתקציב של 120 אש"ח.

אנחנו כנראה נזמין רומסטר. נראה שהיא עונה על כל הדרישות שלנו.

!AWDSOME

פורסם

לדעתי הפאביה היא הרכישה הכדאית מבין הסופרמיני החדשות.

בטח ובטח אל מול המאזדה.

היא מרווחת יותר, איכותית יותר, ובטיחותית. המחיר גם כן הכי משתלם.

!AWDSOME

פורסם

ב 120K הורי אישתך יכולים לקבל יונדאי I30 דיזל.

גירסת הדיזל היא המוצלחת במשפחת דגמי הI30, ביצועיה מצויינים וצריכת הדלק בנסיעה מעורבת נעה סביב ה 14-15 ק"מ לליטר.

יש לה איבזור בטיחות מלא, כולל ESP.

גם מזדה 2 מהווה אופצייה טובה ועדיפה על הפונטו שיש לה גיר רובוטי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

ראיתי שלפבייה נותנים רק שנתיים אחריות

חשבתי שבימנו כולם כבר נותנים 3 שנים

נראה לי זה שיקול חזק נגד

נהג ותיק

פורסם

צ'מפיון נותנים שנתיים אחריות, כפי שנהוג באירופה (שם צריך להוסיף כסף עבור השנת אחריות השלישית).

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...