Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6555 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חבר הביא מהצבא בערך 8 מטר של פלציב(נפלאות חיל האוויר..) ואטמנו את הפלסטיקה בדלת של הקורולה 98 שלי.

האוטו עדיין ללא איטום של ריפה בנד והשיפור מבחינת רעשי פלסטיקה הוא מטורף, זה העלים לי כמעט את כל הרעשים שהיו בקדימה של הרכב, עכשיו שומעים את הרעשים רק מאחורה ואם ממש מתאמצים אז יש ממש קצת רעשים מקדימה.

ד"א אני יכול לשים את הפלציב במכסה מנוע לבידוד רעשי המנוע? חשבתי לשים אותו במגש מאחורה שמשם בא רוב הרעש, האם זה יעזור?

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

אין מה לשים אותו מקדימה, הוא לא חומר משכך. לפלסטיקים הוא אחלה, אבל לא יותר מזה.

אם המגש האחורי שלך מצקצק הוא פתרון טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתמול שמתי קצת פלציב על המגש וכמעט נעלמו רעשי הפלסטיקה באוטו, שזה מכובד מאוד יחסית לאוטו יפני.

לכל מי שיש גישה לפלציב אני ממש ממליץ לשים אותו על הפלסטיקים באוטו הוא מבודד רעשי פלסטיקה מצויין.

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

פורסם

בנוגע למכסה המנוע, תבדוק קודם שהוא עמיד בחום ששורר בתא המנוע, כי אם לא, יכולים להפלט לאוויר גזים שישלחו אותך להיות אטום במקום שכבר לא שומעים בו כלום :|

מתחדשת*

פורסם

החומר הוא מאין ספוג, אבל יותר קשה קצת מהספוג של האמבטיה:wink:

זה חומר ספוגי שהוא מוקצף, משתמשים בו בצבא למשל, כדי לישון עליו בגלל שהוא די קשה ולא רך, אז חושבים שזה "דיגום" לישון על אחד כזה.(אבל אין כמו המינח בצבא)

בגדול זה ספוג.

פורסם

יעני הספוג של השקי שינה אבל יותר עבה? כמו של ריפודים?

אני יכול להביא מטרים שלמים של ספוגים כאלה ממרפדיה.

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

אני לא יודע אם בדיוק ישנים עליו ולא ממש נראה לי .

הוא מאין ספוג , ממש ממש דק עם המון חורים (יש לי חתיכה ברכב אבל הוא במוסך לימים הקרובים אני אצלים לכם) לא יודע אם הוא בא עם אפשרות להדבקה בעזרת שליפת ה"נייר" שמתחתיו והוא מעין אפור שחור בצבעו .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

פלציב זה שם של חברה שממוקמת בקיבוץ ליד בית שאן.

פלציב זה השם שנדבק לכל אותם מז"שים (מזרוני שטח), אך כלל לא בטוח שפלציב מייצרת אותם.

עם זאת וכמו שאנמר - החומר מעולה להשתקת רעשי פלסטיקה.

ניתן למצוא מזרון שטח כזה בכל חנות מטיילים, הום-סנטר, מגה ודומיהם. (אולי בהום סנטר ניתן להשיג פלציב מקורי לפי מטראז' ועובי, מי יודע?)

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אני לא יודע אם בדיוק ישנים עליו ולא ממש נראה לי .כן,כן ישנים עליו בצבא כמובן שהוא בעובי של 5 ס"מ ולא 10 מ"מ... ייש לי אחד כזה ברכב אני משתמש בו גם כדי שלא יהיה לי רעשים מהבג'ז.(אצלי יש חומר של 5 ס"מ)

כמובן מהצבא.:wink:

הוא מאין ספוג , ממש ממש דק(כמו שאמרתי כבר, יש את כל העוביים של החומר הזה. זה מגיע בהזמנה,עם אתה רוצה גם עובי של 20ס"מ יעשו לך הכול עניין של תקציב) עם המון חורים (יש לי חתיכה ברכב אבל הוא במוסך לימים הקרובים אני אצלים לכם) לא יודע אם הוא בא עם אפשרות להדבקה בעזרת שליפת ה"נייר" שמתחתיו והוא מעין אפור שחור בצבעו .

יעקב

סה"כ איחלה של חומר לבידוד רעשי פלסטיקה.

פורסם

החומר המדובר הוא ספוג בידוד לפרקט(רצפת עץ)לא מאמין בותאין לו גמישות,אני אתמול בפלסטיקים שמתי ספוג בידוד לשטיח,עולם אחר לגמרי,אם מישהו מתעקש על פלציב אני יכול לספק כמויות של אין סוף

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

עכשיו זה מסביר את כל העניין רועי (הגדלים) , הפלציב המדובר אצל MCLM הוא בעובי של ס"מ ולכן לא הבנתי למה ישנים עליו :wink:

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...