Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו YRV ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מעונינת לקנות דייהטסו YRV

אשמח לדעת צריכת דלק של האוטו

האם הרכב אמין?

והאם התחזוקה שלו זולה?

פורסם

מדובר ברכב מיני כדוגמת ההונדה גאז

רכב דיי אמין בטיחות נמוכה ביחס למתחרים מאותו הדור.

רכב ללא יכולת שיווקית גדולה ביחס למתחרים כדוגמת הג'אז, מה שמגדיל את סיכוייך למצוא לרכב חלפים.

לסיכום רכב עם אמינות טובה, בטיחות טעונת שיפור משמעותי, שוק לא גדול בארץ

ובגדול הרכב הזה הוא הבחירה לא הכי מוצלחת ולא הכי נכונה עקב והרכב לא ממש זכה לסיכויי הצלחנ.

אם אפשר לשאול, מהו תקציבך?

שלומי.

פורסם

שלומי צודק. הרכב נוטה להרגיש כמו עלה נידף ברוח, וכאילו הוא עשוי (המושבים באמת מרגישים כך) מקלקר.

הרכב היה זריז בזמנו, כלומר הגיב בצורה נאה ללחיצה על דוושת הדלק, והוא מגם מעוצב חמוד מבפנים, אבל אני משוכנע שיוכלו כאן לעזור לך יותר בסכום שתקציבי. אני לא הייתי מעז לצאת איתו מהעיר למשל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מדובר ברכב מיני כדוגמת ההונדה גאז

רכב דיי אמין בטיחות נמוכה ביחס למתחרים מאותו הדור.

רכב ללא יכולת שיווקית גדולה ביחס למתחרים כדוגמת הג'אז, מה שמגדיל את סיכוייך למצוא לרכב חלפים.

לסיכום רכב עם אמינות טובה, בטיחות טעונת שיפור משמעותי, שוק לא גדול בארץ

ובגדול הרכב הזה הוא הבחירה לא הכי מוצלחת ולא הכי נכונה עקב והרכב לא ממש זכה לסיכויי הצלחנ.

אם אפשר לשאול, מהו תקציבך?

קבלו תיקון קטן:

מה שמקטין את סיכוייך למצוא חלפים

שלומי.

• תוכן חדש...